מסכימה לגמרי וזה עצוב.אבל מספיק 10 אחוז בשביל להרוס לכולם מה שקורה ש90 אחוז נשארים בבית ובעוצר עצמי וסובלים עוד עוד ואין לזה סוף בגלל הכמה שקודחים חור בספינה של כולם
מסכימה לגמרי וזה עצוב.אבל מספיק 10 אחוז בשביל להרוס לכולם מה שקורה ש90 אחוז נשארים בבית ובעוצר עצמי וסובלים עוד עוד ואין לזה סוף בגלל הכמה שקודחים חור בספינה של כולם
מצחיק.שימי לב למילה מתחרדת.....
את צודקת שנקודת המוצא שסגר היא לטובתנו.אני ממגדל העמק. עיר בסגר. לא חרדית.
על טבריה ואשקלון נשקל סגר. הן לא ערים חרדיות.
אם יש חשד להטיה בלתי הוגנת אדרבה שיביאו הוכחות
אבל נקודת המוצא שלי היא שסגר הוא לטובתנו. למניעת הדבקה.
והתדמית או הסיקור לא מעניינים אותי באותה מידה ואין ביכלתי לשנותם אלא באחד על אחד ובהתנהגות שהולמת יהודי יר"ש.
ולא הבנתי למה לתייג אותי. לא זכור לי שמשרד הבריאות שכר את שירותי כדוברת.
זה העניין.אבל הסגר המתוקשר גרם להם לנזק תדמיתי שאחריתו מי ישורנו.
המחשבה שאנטישמיות צריכה להיענות בכח, היא זו שהביאה את ראשי הציונות לחשוב [או לפחות לומר] שהפתרון להצלת היהודים הוא הקמת מדינה.זה לא עניין של התקרבנות, זה עניין שכשהאנטישמיות חוגגת ואנחנו לא מוחים זה מגיע לפת לחם של אנשים שמפוטרים מעבודתם.
אצטרף גם אני ללופ האחרוןאנשים, אתם בלופ.
קריאה נעימה.
בכל אופן, דעתי שוב... ברגע שמצליחים לגבש קריטריונים אחידים לסגר שלא לפי מגזר (גם אם הם הותאמו, כשם שההתנהלות מאז קום המדינה), אין לנו על מה להלין.
כל עוד המילה חרדי מופיעה כמכנה משותף רשמי לאזורים בסגר אנחנו בבעיה קשה מאד.
כל טוב.
בתנאי שהוא לא גורם ליותר התפשטות במקום המסוגר.הסגר במהותו חיובי, גם אם הוא רק מונע התפשטות הנגיף לאזורים אחרים ולא פותר את בעיית ההתפשטות במקום המסוגר.
ואני עוד קצת מעיתונאים חילוניים, תמשיכו להתעקש שאין כאן גזענות.
ירון אברהם ב׳ערוץ 12׳: קשה שלא לראות את הפערים בין השכונות החילוניות לחרדיות בירושלים.
עוד מירון אברהם: לפי המפה בשכונת רמות (שכונה מעורבת שבה ריכוזים חרדיים מובהקים) יש 4.5 חולים לכל אלף איש, ואילו בעין כרם החילונית יש 6.6 חולים לכל 1000 איש. על רמות הוכרז ״אזור מוגבל״ - על עין כרם לא. זאת לא הדוגמא היחידה: בהר חומה 24 על 23,982, ברמת בית הכרם 10 על 5,363 - שכונות חילוניות שלא ייכנסו לסגר.
שזו רעה חולה בפני עצמה.זה העניין.
שהתחלואה בבני ברק היתה מתוקשרת ומסוקרת באופן בלתי הוגן עם או בלי סגר.
ולכי תדעי מה היה קורה אם לא היה סגר והיה עוד פתחון פה למשטינים.
הבנתי שבני ברק די משטחת את העקומה.. יחסית אחוזי העליה בתחלואה נמוכים משאר חלקי הארץ.יש שלושה קריטריונים לסגר. ביניהם גם כמות ההדבקות בימים האחרונים (כלומר, שיש כל הזמן עלייה בתחלואה).
כל עוד לא מתייחסים לשלושת הקריטריונים, אין טעם לשאול שאלות. כי מס' החולים לאלף איש אינו הקובע.
בירושלים לא היתה התייחסות לשלשת הימים האחורניםיש שלושה קריטריונים לסגר. ביניהם גם כמות ההדבקות בימים האחרונים (כלומר, שיש כל הזמן עלייה בתחלואה).
כל עוד לא מתייחסים לשלושת הקריטריונים, אין טעם לשאול שאלות. כי מס' החולים לאלף איש אינו הקובע.
נחסם בנטפרימשו יפה שראיתי...מצרפת קישור....
הרב זמיר כהן: בעקבות שאלות רבות בעניין החרדים והקורונה.
הרב זמיר כהן - איך ייתכן שבבני ברק יש כל כך הרבה חולים?
מדוע יש בבני ברק כל כך הרבה חולים? והאם באמת החרדים אשמים בהפצת המחלה? הרב זמיר כהן מתייחס לסוגיה הכאובה מההיבט הטבעי ומההיבט הרוחניwww.hidabroot.org
העליהום נגד ליצמן? - הוא ודרעי היו ׳׳הדוחפים׳׳ לסגר על בני ברקאני בזאת בקריאת חירום לכל מי שיש לו קשר למקבלי ההחלטות.
זה בכיה לדורות
גם אם ההחלטה להטיל סגר בבני ברק היתה צודקת, היא מאוד לא חכמה.
הביאה מאות חרדים מפוטרים או מושעים ממקומות עבודתם
הביאה אלפי קריאות גנאי נגדינו בכל רחבי הארץ
אלפי חולים חרדים שלא מקבלים טיפולים הכרחיים
כל העליהום נגד ליצמן
סילופי נתונים בסיטונאות
סגר נגד חרדים גורם לאנטישמיות בקנה מידה הרסני, זה אסון.
תהיה חכם, אל תהיה צודק....
אנא, מי שיכול להציל ולעשות משהו, בטרם יהיה מאוחר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: