אגב, קיבלתי טלפון התנצלות מרן סער מנכ"ל מכבי, הסביר שהוציאו את דבריו מהקשרם ועוד בלה בלה...
זו לא התנצלות, זו הצטדקות.
אגב, קיבלתי טלפון התנצלות מרן סער מנכ"ל מכבי, הסביר שהוציאו את דבריו מהקשרם ועוד בלה בלה...
אם זה אכן כך,זה מה שאני מנסה להסביר.
א. הסגר לא בהכרח גורם להסתה וגם אם כן עדיף דרך ארוכה שהיא קצרה.
סגר- פתרון מהיר- הסתה שתדעך.
ב. המסיתים יישארו מסיתים עם או בלי סגר.
ואם לא יהיה סגר והמצב ח"ו יחמיר הם יחריפו את ההסתה ולכי תוכיחי שהמצב לא החמיר בגלל ביטול הסגר.
אני בהחלט מבין את זה שהמתגוררים בבני ברק מבינים את המשמעות העכשווית של סגר, זה בהחלט קשה מאד וכואב לראות שוטרים וחיילים שאורבים לכל יציאה כאילו אנחנו פושעים מועדים.אחרי מאות תגובות כאן בפורום -
אפשר להבין דבר אחד.
אלו שלא גרים בבני ברק, יכולים/ות לכתוב כמה זה נצרך, כמה זה חשוב, וכמה אסור לנו להרגיש דפוקים עם מאות ואלפי חיילים ושוטרים ברחובות.
אלו שגרים בבני ברק מבינים את המשמעות העכשווית, ומבינים את ההיבט העתידי.
ולכן כל הוויכוח הוא עקר.
בנוסף, אלו שעובדות בחברות לא דתיות, ומתקשרות בכל מיני דרכים עם העובדים,
יודעים שהקרע הוא עמוק, קשה, כואב, ומסוכן.
אני אישית יודעת שכאשר אחזור לעבודה, זה לא יהיה אותו דבר כמו קודם, לפחות לתקופת מה.
הסגר בא להגן על המסוגרים רק במידה וזה סגר הרמטי.דבר נוסף, אם הסגר בא להגן על המסוגרים, היה עליהם להטילו מזמן על האוכלוסיה בסיכון. רק מה, זה לא פוטוגני... לסגור אדם בבית רק בשל גילו או מצבו הבריאותי.
הסגר בא להגן על המסוגרים רק במידה וזה סגר הרמטי.
כל עוד זה סגר מסביב לעיר, אבל בתוך העיר ניתן להסתובב בחופשיות - הוא מגן על התושבים בערים אחרות שאינם בסגר, שמא ידבקו מהתושבים הנגועים חלילה.
ולכן אין סיבה שתושבי הערים המסוגרות ישמחו מהמצב, כי הסגר לא נועד להיטיב עמהם, אלא עם כל שאר תושבי הערים החופשיות.
מטרת הסגר אינה להגן על החרדים, אלא להגן על האוכלוסייה הכללית מפני החרדים. באופן כזה ערים מסוגרות תהפכנה לחממות הדבקה והדבקות מחוצה להן תשויכנה למפרי הסגר או לחרדים שאינם בסגר. זוהי יצירת משוואה ברורה בה חרדים=מגיפה!!!
תיעוד מזעזע:להורי שיחיו יש מרפסת שפונה למקום איסטרטגי - מעל מאה שערים מול יואל למי שמכיר. גדלנו על הפגנות ושות' והיה תמיד אקשין.
היא סיפרה לי שבליל שבת הרח' היה ריק ושומם, פה ושם נראה עובר אורח מהלך, מה אסור? התפללו במרפסות בלבד! פתאם פרצו לרח' גדודים של שוטרים, עם נשקים וצעקות , עם רימוני הלם (!!)- זה דבר שבעצמו מזמין התקהלות, וראו ממש שזו המטרה שלהם. התנפלו על עובר אורח עם טלית-אדם מבוגר - בכזו חייתיות, ובלי שום סיבה!!! פשוט מזעזע. ואח"כ הם נעלבים שקוראים להם נאצים. סליחה זה לא מזכיר את ההתפרצות של הנאצים לגטאות?
המלצה אישית, תקשיבו למה שהוא אומר שם.אגב, קיבלתי טלפון התנצלות מרן סער מנכ"ל מכבי,
לפי מה ששמעתי בתקשורת מה שתוכנן לפני שבועיים היה צד לעשות את זה רק על החרדים. והסגר לכל הארץ זה נבע מהתנגדות של חברי הכנסת החרדים שיעשו סגר רק על החרדים. והמשמעות של זה היא שהסגר יהיה ברמה נורמלית כי אי אפשר לסגור את כל הארץ ברמה שבאמת חוסמתאין קשר לשום מאבק.
זה תוכנן כבר לפני קרוב לשבועיים, כדי למנוע התארחויות בליל הסדר.
חסום. יש מצב להעלות?תיעוד מזעזע:
גיסתי הוצאה לחל"ת יחד עם עובדת חרדית נוספת בדיוק מסיבה כזאת וזה עוד לפני הסגר...עוד 4 ימים אנחנו אחרי פסח, ואני חושש מתרחיש שבעוד שבכל הארץ אנשים יצאו ויכנסו תחת הגבלות הממשלה, אצל החרדים יהיה סגר מלא מה שיביא לתקדים מסוכן של אפליה על רקע מגזרי בתירוץ הקורונה כמובן. וזה יכול להתגלגל לפיטורין המוניים של חרדים לא כאפליה אלא רק כדי להגן על העובדים שלי, כי כמובן החרדים יותר חולים. ואני חושב על המשפחות שמטה לחמן ישבר, וליבי נשבר. מקווה שאני הוזה, אבל אני לא בטוח...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: