קורונה הופכים את החרדים למצורעים

מצב
הנושא נעול.

אמא של אפרת

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
כל מילה!!
שים לב שיש בפרוג את כל הסוגים, לצערינו גם לא מאנ"ש ומכאן נובעות התגובות השונות
אני מאנ"ש ממש ממש.
לא דיברתי דברים מופקעים---
אני אוהבת ומעריכה כל חרדי.
ומנגד בולטת לי ההשוואה בין מדינת ישראל שסגרה את שעריה לתושבי חו"ל שלא ידביקו אותם במחלותיהם.
ליישובים הסמוכים למקום כה נגוע שלא מעוניינים שתדביקו אותם- לגיטימי!!!!!!
אני לא מהסוג שלא יודע לעמוד על זכויותיו
אבל מנגד אני יודעת גם לקבל את האמת מבלי להתכחש.

ר גן עדן

* מעצבת פנים והום סטילינג *
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
האדמו"ר מגור שליט"א היה הראשון
שביטל את הטיש,
וסגר את כל מוסדות החסידות מיד.
לגבי שאר ההנחיות
ההוראה היתה להשמע להוראות משרד הבריאות.

וחסידי גור יצירתיים.
במקום להתבכיין על המצב
עמלים למצוא פתרונות.
הן במרחב התפילות והן בישיבות ובת"ת.
כגון:
לימודים כיתתיים בטלפון
חברותות טלפוניות
לימוד אישי של 5 דק' מלמד וילד.
חומרים מפורטים.

יש מה ללמוד מכל אחד.
ואולי בזה כדאי להתעסק
מה כל קהילה יכולה לתרום ברעיונותיה לכלל.
כל מילה!!!!!!

מגה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
אני מאנ"ש ממש ממש.
לא דיברתי דברים מופקעים---
אני אוהבת ומעריכה כל חרדי.
ומנגד בולטת לי ההשוואה בין מדינת ישראל שסגרה את שעריה לתושבי חו"ל שלא ידביקו אותם במחלותיהם.
ליישובים הסמוכים למקום כה נגוע שלא מעוניינים שתדביקו אותם- לגיטימי!!!!!!
אני לא מהסוג שלא יודע לעמוד על זכויותיו
אבל מנגד אני יודעת גם לקבל את האמת מבלי להתכחש.
ח"ו לא התכוונתי רק עליך
אלא לגבי כל התשובות של הניקים כאן, ולכן גם חיים דיקמן היה חייב לצאת ברור שהוא לא יאפשר זלזול בהנחיות היות וכל גדו"י הוראו להישמע אליהם
אבל בפירוש אני גם נמצאת כאן בתוך הסגר בבית שמש, ודי נראה שזה אנטי חרדי
כי בפנים אלו שהסתובבו עד עתה חופשי עדיין מסתובבים ללא מסיכות ולא שומרים כלל על ההנחיות אבל את המשטרה זה לא מענין, ואף אחד מהם לא נקנס, ובמקביל אלו שעד עתה נשמעו להנחיות וכבר חודש וחצי לא יצאו מבתיהם כעת עדיין לא יכולים לצאת, ובמצב הזה מצב התחלואה כאן רק יעלה ומי יודע מה יהיה הסוף
כמובן שגם כלפי התקשורת החילונית רואים את אלו שלא נשמעים (כי אלו שנשמעים לא מסתובבים) ומכאן מגיעה השנאה כלפי כל החרדים ולכן גם הניק @אבא עשיר נוכח לכזו תגובה מפי תושב מחסיה
ומי שמכיר מושב מחסיה עד עתה היו ידידותיים איתנו,

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
ח"ו לא התכוונתי רק עליך
אלא לגבי כל התשובות של הניקים כאן, ולכן גם חיים דיקמן היה חייב לצאת ברור שהוא לא יאפשר זלזול בהנחיות היות וכל גדו"י הוראו להישמע אליהם
כי בפנים אלו שהסתובבו עד עתה חופשי עדיין מסתובבים ללא מסיכות ולא שומרים כלל על ההנחיות אבל את המשטרה זה לא מענין, ואף אחד מהם לא נקנס, ובמקביל אלו שעד עתה נשמעו להנחיות וכבר חודש וחצי לא יצאו מבתיהם כעת עדיין לא יכולים לצאת, ובמצב הזה מצב התחלואה כאן רק יעלה ומי יודע מה יהיה הסוף
כמובן שגם כלפי התקשורת החילונית רואים את אלו שלא נשמעים (כי אלו שנשמעים לא מסתובבים) ומכאן מגיעה השנאה כלפי כל החרדים ולכן גם הניק @אבא עשיר נוכח לכזו תגובה מפי תושב מחסיה
אז אולי הבעיה זה לא שנאה לחרדים, אלא דברים אחרים?

y&m

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
@אבא עשיר כתושבת האזור - אפשר להבין את תושבי מחסיה הרבה לפני אנטישמיות.
מנין להם לדעת מי דוגל בשמירה על הכללים ומי דוגל בקורונה= גזירות שמד?
אל יבואו ביתשמשים בגבולם ושלום עליהם.

מי יודע אם הסגר ללא האכיפה (מפסח אין אכיפה באזורי!) - שיטור חסר. אינו תוצאה של ההתקפות על המשטרה פיזית ומורלית. תוך נתינת גיבוי, או גינוי רפה לקבוצות האנרכיסטיות.

נערך לאחרונה ב:

ספרא וסייפא

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
ח"ו לא התכוונתי רק עליך
אין למדינה איך להתמודד איתנו חרדי בית שמש.
מה שהם לא יעשו יהיה גרוע,
יפעילו יד קשה נגד פורעי החוק - יהיו גינויים מקיר לקיר, (מאה שערים תהיה משחק ילדים מול בית שמש)
לא יפעילו יד קשה - יגידו (ואומרים) שיש התעלמות מכוונת מהבעיה, ורק שומרים שלא ידביקו אזורים אחרים.

זו בעיה. ענקית.
הבעיה איננה המשטרה והשקפותיה האנטי חרדיות או שאינם כאלה
הבעיה בבית שמש היא שיש ציבור קטן, קטן מאוד, שאין אפשרות לרסן אותו.

במשטר שאיננו יהודי היו מטפלים בהם ביד קשה מאוד. בשימת פס על גינויים כאלה ואחרים.
במשטר יהודי אומרים לתושבי העיר - אתם אחראיים על הקומץ הזה. רוצים שחרור - תטפלו בהם ביד קשה.
ואין לנו יד קשה כזו שיכולה לטפל בקבוצה כזאת.
קל לקהילה החרדית להתמודד עם קבוצה המתנהגת בחוסר 'פרומקייט', מכתבי רבנים והוקעה ציבורית וכו'.
קשה להתמודד עם קבוצה הפועלת כביכול בשם התורה בפרומקייט יתירה. קשה עוד יותר אם דרכי הקבוצה מאופיינת בטרור.
היהדות התאפיינה בכל הדורות באנשים כאלו. עיתים שפכו הם את דמי מתנגדיהם, אף אם היו הם גדולי הדור. וזהו.

אבא עשיר

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
@אבא עשיר כתושבת האזור - אפשר להבין את תושבי מחסיה הרבה לפני אנטישמיות.
מנין להם לדעת מי דוגל בשמירה על הכללים ומי דוגל בקורונה= גזירות שמד?
אל יבואו ביתשמשים בגבולם ושלום עליהם.
נמאס לי הדיון הזה.
אבל שההוא שלא נוהג בכללי הזהירות לא יטיף מוסר למי שרואים כיצד הוא הולך [-כפפות ומסכה] פפסדרררררר.

אכן כולנו החרדים סובלים מקומץ כאילו חרדים ש'טהרת כלים חשובה להם משפיכות דמים' (ללומדים: ראה יומא כב ע"ב).

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  12  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה