מה דעתך אתה באמת חושב שכך יסתיים 2024 רק עם 10000 דירות?? אין פיתרון לבעיא שנוצרה?מצטט כאן דברים של טל זכריה באחת הקבוצות.
חג פורים שמח!!! מעל 100 אלף זכאים חסרי דירה מנסים את מזלם בהגרלות דירה בהנחה. למספר זה תוסיפו עוד כמה אלפי משפרי דיור זכאים שגם הם ממתינים על הגדר לנסות את מזלם בקומץ ההגרלות שמיועדות להם.
שנת 2023 נסגרה בשפל של פרויקטים ששווקו לקבלנים במסגרת מכרזי מחיר מטרה. גם בגלל הריבית הגבוהה שמורידה את כדאיות המכרזים וגם בגלל מלחמת ה7 לאוקטובר. שנת 2024 נפתחה אף היא בשפל של מכרזים ופרויקטים ששווקו לקבלנים. התוצאה הישירה של כל זאת הוא מיעוט של הגרלות ומיעוט של יח"ד שיוגרלו לזכאים.
אני מעריך שלפי קצב השווקים של מכרזי מחיר מטרה לקבלנים, בשנת 2024 כולה לא יוגרלו יותר מ10 אלף יח"ד.
ולכן לכל מי שמחפש דירה למגורים שישים עין גם על השוק החופשי, על מנת של תפספסו הזדמנויות, כי אין ספק שתוכנית דירה בהנחה במתכונת הנוכחית לא תענה על הביקושים של חסרי הדירה הרבים, שמספרם רק עולה משנה לשנה.
מצורפים לפוסט נתונים שנאספו על ידי מתוך אתר ההגרלות של דירה בהנחה ואתר השווקים של רשות מקרקעי ישראל.
אפשר כמובן, אבל במקומות שיש מענק לא תקבלו אותו (המענק מותנה בפתיחת תיק בבנק).@בית שמשניק
אפשר לקנות במחיר למשתכן ללא משכנתא?
לצערי, הוא כנראה צודק. המציאות הכואבת היא שיותר מדי מכרזים נכשלים/נדחים, ומספר יח"ד להגרלות צולל בהתאם.מה דעתך אתה באמת חושב שכך יסתיים 2024 רק עם 10000 דירות?? אין פיתרון לבעיא שנוצרה?
לפי החשבון כ650 (נרשמו כ1680 בני מקום ומתוכם זכו 924 בתור בני מקום, מלבד עוד כ6% שזכו יחד עם החיצונים).@בית שמשניק- יש לך דרך לעשות חשבון כמה בני מקום נותרו בקרית גת שזכאים ולא זכו עדיין בדירה?
יזמים שונים שהגישו הצעות שונות על מתחמים שוניםצפה בקובץ המצורף 1608253@בית שמשניק איך יש כאלה הבדלים גדולים במחירים באותו מקום?
כרגע א"א לשקלל. כשתיפתח ההגרלה יהיה אפשר לשקלל זאת על בסיס האתר המחשב את סיכויי הזכיה. אם לדוגמא יש 5% סיכויי זכיה לחיצונים, אז יהיה אפשר לשקלל שחוץ מהזוכים בתור בני מקום, יהיו עוד 5% שיזכו עם החיצונים.@בית שמשניק? בקרית גת יש עוד מכרזים חוץ ממה שמופיע בטבלאות שהבאת (פעילים או עתידיים)? מהטבלאות נראה שקצת יותר מחצי מבני המקום הולכים לזכות ,ואיך אפשר לשקלל את זה יחד עם הזוכים בני מקום שיזכו בתור הרגיל ולקבל את המספר המדויק של בני מקום שיזכו בסך הכל ? תודה רבה
יש צפי מתי היא תיפתח?(מקווה שזה יהיה לפני פירוק הממשלה בעקבות משבר הגיוס)ומאיפה בטבלאות הוא לוקח את התאריכים?כרגע א"א לשקלל. כשתיפתח ההגרלה יהיה אפשר לשקלל זאת על בסיס האתר המחשב את סיכויי הזכיה. אם לדוגמא יש 5% סיכויי זכיה לחיצונים, אז יהיה אפשר לשקלל שחוץ מהזוכים בתור בני מקום, יהיו עוד 5% שיזכו עם החיצונים.
אין מייל. אני ממש אשמחאם יש מישהו שמעניין אותו זכות בקבוצת רכישה בבית שמש במחירים של מחיר למשתכן יכול לשלוח לי מייל ל
על מה מדובראם יש מישהו שמעניין אותו זכות בקבוצת רכישה בבית שמש במחירים של מחיר למשתכן יכול לשלוח לי מייל ל<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>.
המייל לא מופיעאם יש מישהו שמעניין אותו זכות בקבוצת רכישה בבית שמש במחירים של מחיר למשתכן יכול לשלוח לי מייל ל<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>.
יש עוד 626 יח"ד במערב אחרי זכיית קבלנים (ראה בטבלאות לעיל). על השאר עדיין לא נסגרו מכרזים.@בית שמשניק
קריית גת מערב היה רק 450 דירות בערך איפה כל האלפים שהבטיחו לנו
@בית שמשניק-לאור הנל אפשר להכריז רישמית על זכייתם של כל בני המקום בקרית גת?יש עוד 626 יח"ד במערב אחרי זכיית קבלנים (ראה בטבלאות לעיל). על השאר עדיין לא נסגרו מכרזים.
לא ממש כולם, כי יש כאמור כ650 בני מקום שנרשמו להגרלה האחרונה ולא זכו, ומוקצים להם בהגרלות הצפויות פחות מ400 מקומות. וזה מבלי לקחת בחשבון את המאורסים הטריים שנוספים למאגר.@בית שמשניק-לאור הנל אפשר להכריז רישמית על זכייתם של כל בני המקום בקרית גת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: