@בית שמשניק- בא ניקח את העלייה הכי גבוהה של 5.6 כמה יוצא שצריכים לשלם על דירה שעולה 580,000 ?
זו היתה עלייה בסיום הקורונה, ולא כ"כ סביר שהיא תחזור על עצמה. יותר סביר להניח שהמדד יעלה כל שנה בכ2% בממוצע.@בית שמשניק- בא ניקח את העלייה הכי גבוהה של 5.6 כמה יוצא שצריכים לשלם על דירה שעולה 580,000 ?
?@בית שמשניק
יש לך מושג מה עם ההגרלות שאמורות להתקיים לפני פסח, יש איזשהוא צפי לתאריך?
אין לי עדיין מידע. אם אשמע משהו כמובן שאעדכן.
אם הבנתי נכון ההצמדה היא רק על 40 אחוז מהדירה, נכון?(הגרלה של לפני שנתיים)זו היתה עלייה בסיום הקורונה, ולא כ"כ סביר שהיא תחזור על עצמה. יותר סביר להניח שהמדד יעלה כל שנה בכ2% בממוצע.
בעיקרון כן - כך זה לפי החוק החדש שסמוטריץ' העביר. אבל היתה תביעה של הקבלנים על כך שהם זכו במכרזים על בסיס החוק הישן של 100% הצמדה, ובית המשפט החליט לפסוק פשרה, כך שחלק מההפסד יפול על הקבלנים, חלק על הרוכשים וחלק על המדינה.אם הבנתי נכון ההצמדה היא רק על 40 אחוז מהדירה, נכון?(הגרלה של לפני שנתיים)
איך אוכל לדעת אם הוא בתוך החוק הרגיל או בתוך הפשרה? ההגרלה היתה לפני שנתיים בדיוק!בעיקרון כן - כך זה לפי החוק החדש שסמוטריץ' העביר. אבל היתה תביעה של הקבלנים על כך שהם זכו במכרזים על בסיס החוק הישן של 100% הצמדה, ובית המשפט החליט לפסוק פשרה, כך שחלק מההפסד יפול על הקבלנים, חלק על הרוכשים וחלק על המדינה.
מעתיק מכתבה בענין:איך אוכל לדעת אם הוא בתוך החוק הרגיל או בתוך הפשרה? ההגרלה היתה לפני שנתיים בדיוק!
בהגרלה האחרונה שהיתה באלעדבעיקרון כן - כך זה לפי החוק החדש שסמוטריץ' העביר. אבל היתה תביעה של הקבלנים על כך שהם זכו במכרזים על בסיס החוק הישן של 100% הצמדה, ובית המשפט החליט לפסוק פשרה, כך שחלק מההפסד יפול על הקבלנים, חלק על הרוכשים וחלק על המדינה.
לפי החוק החדש ולא לפי ההסכם. חלק מהקבלנים זכו שם במגרשים ב11/22 וחלק ב2/23 שזה אחרי כניסת החוק החדש לתוקפו.בהגרלה האחרונה שהיתה באלעד
זה גם לפי זה או שכבבר אחרי ההסכם?
בקרית גת יש עוד מכרזים חוץ ממה שמופיע בטבלאות שהבאת (פעילים או עתידיים)?
לא הבנתי,זה הולך אחרי זכיית הקבלנים,או אחרי חתימת החוזה מול הזוכים?לפי החוק החדש ולא לפי ההסכם. חלק מהקבלנים זכו שם במגרשים ב11/22 וחלק ב2/23 שזה אחרי כניסת החוק החדש לתוקפו.
יש גם במחיר מטרה 263 יח"ד בצפון קרית גתיש מכרז של 817 יח"ד אבל לא מחיר מטרה: https://apps.land.gov.il/MichrazimSite/#/michraz/20240098
אם קבלנים זכו במכרז לפני יוני 22 וחוזה המכר נחתם לאחר זמן זה - יש את הסכם הפשרה.לא הבנתי,זה הולך אחרי זכיית הקבלנים,או אחרי חתימת החוזה מול הזוכים?
כמדומה שהגזמת בנוגע לביתר - עד כמה שידוע לי 5 חד' שם לא עולה 3.36, אלא יותר בכיוון של 2.75, כך שהרווח שם הוא כ1.4 מיליון.@בית שמשניק
עשיתי חשבון כמה אפשר להרוויח בכל מקום
בביתר יצא לי כ- שני מיליון רווח
באלעד כ- מיליון מאתיים
בירושלים כ- חצי מיליון
וכך גם בטבריה
ורציתי לשאול
א. האם החשבון שלי נכון?
ב. אני גר בביתר, ואני מאד רוצה לזכות דווקא בביתר שלכאורה היא ההגרלה האחרונה בתור
האם שווה לי להכנס גם להגרלות האחרות?
במערב או צפוןיש מכרז של 817 יח"ד אבל לא מחיר מטרה: https://apps.land.gov.il/MichrazimSite/#/michraz/20240098
מעניין לפי מה קובעים איזה מכרז הולך למחיר מטרה ואיזה מכרז הולך לשוק חופשי בלבד?
לא שם ולא שם. זה בעיר הוותיקה - שדרות העמצאות / הפרחיםבמערב או צפון
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: