ב- 3/4 מסתיימת ההרשמה,בערך חודש אחרי(אם זה כמו בהגרלות הרגילותמישהו יודע מתי אמור להתקיים ההגרלת המשך?
ב- 3/4 מסתיימת ההרשמה,בערך חודש אחרי(אם זה כמו בהגרלות הרגילותמישהו יודע מתי אמור להתקיים ההגרלת המשך?
הרווח הצפוי שם גבוה מאד - כ800K, אבל ממה שידוע לי, יש שם קצת בעיות מול הרשויות, וזה מעכב את ההיתרים. צריך לשאול מישהו שמתמצא יותר בנוגע למצב העדכני.@בית שמשניק
אשמח לקבל פרטים על הזכייה שלי בהגרלה 2180 בחיפה שנערכה באזור חנוכה לפני יותר משנה,
מה התקדם, ומה אמור להיות הרווח, ומה הצפי.....
וגם זה שאני נמצא כרגע בזכייה במספר 690 מתוך 738 זה אומר שישאר לי דירות ממש גרועות?
תודה ענקית,
אין מילים.
טופס 4@בית שמשניק האם שזוכים במחיר למשתכן מתבטלת הזכאות לסיוע בשכר דירה או רק בקבלת טופס 4?
בהגרלת המשך, ההגרלה מתקיימת 10 ימים אחרי סגירת הרישום, ובמילים אחרות 13/04/24ב- 3/4 מסתיימת ההרשמה,בערך חודש אחרי(אם זה כמו בהגרלות הרגילות
חל בשבתובמילים אחרות 13/04/24
אכן (אלא אם כן אתה בן מקום באופקים, חריש, מעלות או קרית ים).בהגרלת המשך למשפר דיור, צריך להירשם רק לטבריה ואלפי מנשה?
אלעד, ביתר, ירושלים?אכן (אלא אם כן אתה בן מקום באופקים, חריש, מעלות או קרית ים).
הערים הללו רק לחסרי דיור ולא למשפרי דיוראלעד, ביתר, ירושלים?
לא!מי שקנה דירה על הניר שמוכנה עוד 3 שנים יכול להכנס להגרלות ? וכן לקבל סיוע בשכר דירה?
לאיכול להכנס להגרלות ?
כןוכן לקבל סיוע בשכר דירה?
טעיתי, סיוע בשכר דירה ניתן לקבל עד לקבלת טופס 4
אין שום אפשרות לצפות מה יקרה בעתיד.@בית שמשניק ? דירה ברכסים שכעת נחתם חוזה הדירה עולה 580,000 אתה יודע לתת לי פרטים לגבי המדד כמה אני יצטרך להוסיף(ממוצע) עד סוף תשלומי הדירה -עוד 3 וחצי שנים ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: