היא מופיעה גם במדלןהכתבה אינה מופיעה במדלן אלא בYNET שחישבו על פי נתוני מדלן.
היא מופיעה גם במדלןהכתבה אינה מופיעה במדלן אלא בYNET שחישבו על פי נתוני מדלן.
לפי מה שאני יודע ההגבלה של 1.8 זה בשווי השוק. כלומר:למיטב ידיעתי ההגבלה של 1.8 מיליון זה במחיר החוזה ולא בשווי השוק, כך שלכאורה עדיין יש כאן את ההטבה.
הבנק ייתן 75% מ1,800,000 לפי שווי השוק בתנאי שזה לא יותר מ90% מהחוזהלפי מה שאני יודע ההגבלה של 1.8 זה בשווי השוק. כלומר:
ההטבה היא שמחשבים את ה75% מהשווי האמיתי של הדירה - עד שווי 1.8.
גם אם הדירה שווה יותר מ1,800,000, הבנק יתן מקסימום 75% מ1,800,000 שזה 1,350,000.
(או כמובן ממחיר הקניה בפועל.)
ברורהבנק ייתן 75% מ1,800,000 לפי שווי השוק בתנאי שזה לא יותר מ90% מהחוזה
כלומר הקונה חייב להביא 10% הון עצמי
כןבטוח?!
כתבתי מאמר מקיף בענין. ברגע שיעלה אשלח אליו קישור בל"נ.בית שמשניק
האם תוכל לסכם לנו היכן לדעתך כדאי להירשם ולמה?
כי באחוזים זה כרגע קרית גת, בני עי"ש ואלעד,
הוא יספיק בעז"ה - אם החל מהרגע תהיו מעשיים.אני ראיתי בעבר שכתבו על זה אשמח אם מתאפשר לכתוב לי שוב
אחי התארס אתמול השאלה שלי זה כמה זמן לוקח הליך ההנפקה של הזכאות למאורס שעוד אין לו שום טופס והאם הוא יספיק להירשם להגרלה הנוכחית ואם לפי החשבון שלכם הוא יספיק אודה לכם אם תכתבו לי פרטים מה דורש ההליך איפה וכמה ... אשמח לתגובתכם בתודה מראש!
יישר כח.
במחירי הדירות בשוק החופשי לא נגעתי והשארתי אותם כפי שהם על פי הנתונים שניתנו בשם מדלן. בחלק מהמקומות (אילת וירושלים) אכן המספרים לא תואמים את מחירי מדלן עצמם, וכנראה שנפלה שם טעות (כל הטבלה הזו היתה מלאה בטעויות, וחשבתי שלפחות לגבי המחירים בשוק החופשי ניתן לסמוך עליהם, אבל כנראה שגם בזה הם קצת חיפפו).בית שמשניק
יישר כח על הסדר החשוב
למעשה גם בטבלת אקסל המעודכנת שלך מחירי הדירות בירושלים לא תואמים למציאות לפי מדלן עצמם
מה המחיר האמיתי?
לפי דעתי כך שמעתי ההון עצמאי זה 10אחוז רק שמחיר השוק חופשי זה עד1850000 ולא מחיר חוזה ולפי זה כל הטור של ההון עצמי טעות כך נראה לי??
צודק (כמעט) לגמרילפי דעתי כך שמעתי ההון עצמאי זה 10אחוז רק שמחיר השוק חופשי זה עד1850000 ולא מחיר חוזה ולפי זה כל הטור של ההון עצמי טעות כך נראה לי??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: