המשכנתא בדירות היקרות יחסית [מעל 1.8]מוגבלתלפי מחיר הרכישה בפועל ולאלפי שווי הדירה עצמה בשוק
שינסה להוציא תעודת זכאות הם בודקים אוטומטית ברשות המיסים. אם ילך ילך. אם לא, אין לכאורה דרך להוציא.בוקר טוב
שואל בשביל חבר שכמה ימים לאחר ההגרלה מסתיימת לו התקופה של 3 שנים מאז שהייתה דירה על שמו בטאבו
באמת החוזה ומכירת הדירה היו כמה חודשים קודם רק לקח זמן את שהעבירו את הבעלות בטאבו
אולי יש איזו שהיא דרך להירשם להגרלה?
למישהוא יש רעיון איך לעזור לו?
הם בודקים במאגר המדינה מיד ברישום לזכאות או שאולי מספיק חוזה מכירה ברישום ובודקים בטאבו רק בשעת החוזה במקרה זכייה ואז כבר יהיה הרבה אחרי חלוף 3 שנים??
יש למישהוא רעיון איך הוא יכול להירשם?
מצווה גדולה לעזור לו
היהודי הזה לא הרוויח כלום מהדירה ההיא רק הפסיד עם הרבה עגמת נפש
תזכו למצוות
כמובן שזה דחוף מאוד כי היום זה היום האחרון להוצאת זכאות
יש סיכוי? כי זה הימור על 240 ש"ח דמי הרשמהשינסה להוציא תעודת זכאות הם בודקים אוטומטית ברשות המיסים. אם ילך ילך. אם לא, אין לכאורה דרך להוציא.
מבחינת רשוםת המיסים לגביי מס רכישה ושבח וכ"ו הזמן הקובע עד כמה שידוע לי הוא זמן חתימת החוזה, ההעברה בטאבו לא רלווטיתבוקר טוב
שואל בשביל חבר שכמה ימים לאחר ההגרלה מסתיימת לו התקופה של 3 שנים מאז שהייתה דירה על שמו בטאבו
באמת החוזה ומכירת הדירה היו כמה חודשים קודם רק לקח זמן את שהעבירו את הבעלות בטאבו
אולי יש איזו שהיא דרך להירשם להגרלה?
למישהוא יש רעיון איך לעזור לו?
הם בודקים במאגר המדינה מיד ברישום לזכאות או שאולי מספיק חוזה מכירה ברישום ובודקים בטאבו רק בשעת החוזה במקרה זכייה ואז כבר יהיה הרבה אחרי חלוף 3 שנים??
יש למישהוא רעיון איך הוא יכול להירשם?
מצווה גדולה לעזור לו
היהודי הזה לא הרוויח כלום מהדירה ההיא רק הפסיד עם הרבה עגמת נפש
תזכו למצוות
כמובן שזה דחוף מאוד כי היום זה היום האחרון להוצאת זכאות
ברשות ממיסים זה לפי החוזה?(בעבר באמת בדקו לפי טאבו ומאז שהם מחתימים הם בודקים גם לפי עסקאות ברשות המיסים)
מה הכוונה?ומאז שהם מחתימים
תוכל.שאלות ותשובות בנושא תוכניות "דירה בהנחה"
דירה בהנחה היא שם כולל למגוון מסלולי דיור של משרד הבינוי והשיכון ורשות מקרקעי ישראל: מחיר מטרה, מחיר מופחת ומחיר למשתכן.www.gov.il
מישהו יכול להסביר לי מה הכוונה ל3 ערים?
אם לדוג' אני נכנס עכשיו להגרלה בעיר- אילת, אלעד, וקריית גת,
אם עוד חודש יהיה הגרלה בבית שמש אוכל להיכנס?
עד כמה שידוע לי אז כןברשות ממיסים זה לפי החוזה?
יש טופס שנקרא בדיקה מחדש של זכויות מקרקעין, פעם לא היו מחתימים על הטפוס הזה והיום כןמה הכוונה?
לא הבנתי מילה מהתשובהתוכל.
מחר בעז"הכמובן שזה דחוף מאוד כי היום זה היום האחרון להוצאת זכאות
בטוח?מחר בעז"ה
@שבע יפול צדיק על מה הפרצוף כועס?תוכל.
לי הוא לא נתן ואז ביקשתי שיאפס לי סיסמא וישלח לי למייל והעתקתי ידנית ולא דרך המחשב שלא מעתיק נכוןעוד מישהו לא מצליח להתחבר לאתר ההגרלה?
החלפתי סיסמא כמה פעמים ולא נותן...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: