ממש לא, גם ידועים בציבור יכולים להגיש בקשה לתעודת זכאותכמובן רק אם תאריך הנישואין עוד פחות מ-3 חודשים
איך הוא יודע את המצב המדויק בשלבי ההיתר??טל זכריה האלוף עדכן אתמול את הטבלאות שלו עם מידע חדש, הכולל עמודה נוספת של כמה קומות מותר לבנות במתחם לפי התב"ע. כמו כן יש קצת שינויים במצב ההיתרים בעיקר באלעד.
מצ"ב הטבלאות
'ק"ג מערב חרדי' 'הון עצמי נדרש' כנראה התכוונת 118K, ולא 180K כפי שכתבת,
סליחה, טעיתי...צודק (כמעט) לגמרי
עד 1,500,000 - ההון עצמי הנדרש הוא 10% (כיון שהבנק מחשב את שווי הדירה לפי 1.8, ונותן משכנתא של 75% = 1,350,000 )
מכאן ומעלה על כל שקל במחיר הדירה נצטרך להביא הון עצמי של 25% (לדוגמא: על דירה העולה 1.6m ההון עצמי הנדרש הוא 175,000. 10% מ-1.5m ועוד 25% מ-100,000).
תודה רבה ל@הדוויג שהתאמץ לסדר את העניניםפרסום ראשון
סוף סוף המאמר השני של @ביתשמשניקדירה בהנחה - שבט תשפ"ד (2)
שלום וברכה, בסוף המאמר הקודם שסקר את תולדות תוכנית ההגרלות לדיור ואת הכללים וההגבלות השונים, הבטחתי לכתוב גם המלצות לאן להירשם. אז לפני שנתחיל בהמלצות הספציפיות, חשוב לכוון ולהגדיר את הצרכים שלנו, האם אנו נרשמים למקום מסויים בתקווה לגור שם, או...www.prog.co.il
קריאה חובה!!!!!!!!!!!!!פרסום ראשון
סוף סוף המאמר השני של @ביתשמשניקדירה בהנחה - שבט תשפ"ד (2)
שלום וברכה, בסוף המאמר הקודם שסקר את תולדות תוכנית ההגרלות לדיור ואת הכללים וההגבלות השונים, הבטחתי לכתוב גם המלצות לאן להירשם. אז לפני שנתחיל בהמלצות הספציפיות, חשוב לכוון ולהגדיר את הצרכים שלנו, האם אנו נרשמים למקום מסויים בתקווה לגור שם, או...www.prog.co.il
אשמח להסבר גםושאלה נוספת אנחנו בני מקום בצפת@בית שמשניק
למה בטבלאות של טל זכריה על צפת במקדם ההצמדה על כל הערים שיש בהם הצמדה למדד הוא מביא או 3.4% או 10.3% אבל בצפת אין כלום
ובאתר של ליעד יוסף כשעושים התאם למדד קופץ צפת מ 8.657K למטר ל 10.309K למטר?
סליחה שאני עונה אע"פ שלא נשאלתי@בית שמשניק
למה בטבלאות של טל זכריה על צפת במקדם ההצמדה על כל הערים שיש בהם הצמדה למדד הוא מביא או 3.4% או 10.3% אבל בצפת אין כלום
שואל בשביל חבר:
מישהו רשם על שמו בעבר דירה, ולפני כמה שנים (הוא לא זוכר כמה...) הוא הסיר את הרישום של הדירה.
כעת הוא רוצה להירשם ל'דירה בהנחה'. איך הוא יכול לבדוק כמה זמן עבר מ'מכירת' הדירה?
הוא יכול לכאורה לנסות להירשם ולראות אם יאושר או לא, אך דא עקא שהרשויות מערימים קשיים לפעמים במקרה שאדם היה בעבר בעל דירה. ונטל ההוכחה מוטל עליו להוכיח שהוא כן זכאי...
איך בודקים את זה???
@עו"ד נתן רוזנבלט
@בית שמשניק
בצפת אין מקדם הצמדה@בית שמשניק
ע"פ חוברת המכרז רק לאחר היתר בניה מלא מצמידים את המחיר למדדבצפת אין מקדם הצמדה
יש הצמדה למדד כי זה מכרז ישן
זה קצת גבולי, אבל לדעתי אפשר בהחלט לשקול את זה בחיוב.אשמח להסבר גםושאלה נוספת אנחנו בני מקום בצפת
כדאי להגריל שם הסיכוים עומדים על שלוש אחוז?
מה הן זכויות של רוק נכה בדירה בהנחה?זה קצת גבולי, אבל לדעתי אפשר בהחלט לשקול את זה בחיוב.
טל זכריה האלוף עדכן אתמול את הטבלאות שלו עם מידע חדש, הכולל עמודה נוספת של כמה קומות מותר לבנות במתחם לפי התב"ע. כמו כן יש קצת שינויים במצב ההיתרים בעיקר באלעד.
מצ"ב הטבלאות
@בית שמשניק אשמח מאוד אם תוכל לענות לי על זהאיך הוא יודע את המצב המדויק בשלבי ההיתר??
אני זכיתי באופקים
הגרלה מספר 2211
הגרלה שהתקיימה בתאריך 16/01/2023
כתוב באתר דירה בהנחה שטרם הוגשה בקשה להיתר
אבל לפי הטבלה הנ"ל אני רואה שיש דרך לדעת האם בכל זאת משהו זז
מישהו יודע?
וכן הקבלן הוא אדור א.ד. פרוייקטים בע"מ
מישהו שמע עליהם??
הוא כנראה נכנס לאתרים של העיריות השונות. אני לא כ"כ מתמצא בענין הנ"ל, אבל מן הסתם אפשר למצוא שם מידע די מפורט בקשר לכל מתחם.@בית שמשניק אשמח מאוד אם תוכל לענות לי על זה
שכוייח
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: