אולי טבריה....?הוארך בעוד כשבועיים.
מישהו יכול להציע לי מקומות בפריפריה שניתן להירשם אליהם?
(אני מתכוון לריכוזים חרדיים).
דגש על צפון הארץ .
נרשמתי לכרמיאל ורכסים, האם יש משהו לחרדים בעפולה / בית שאן?
פורסם היום ביתדהוארך בעוד כשבועיים.
דגש על צפון הארץ .
בעפולה זה הפרויקט במקום חרדיהוארך בעוד כשבועיים.
דגש על צפון הארץ .
אגב רק עכשיו גיליתי שזה אתר ממש מסודר אפשר ללחוץ על כל כותרת ולקבל סידור מהגדול לקטן ומהקטן לגדול בכל נושא החל ממחיר וכלה בסיכויי הזכיה
רק צריך לחשבן גם מה תעשה עם הדירה 7 שנים מהזכייה או 5 שנים מקבלת הדירהרכסים נראה השקעה טובה .
מדל"ן נותן שם 14600 למ"ר.
ומה תעשה עם הדירה בגבעת המטוס?רק צריך לחשבן גם מה תעשה עם הדירה 7 שנים מהזכייה או 5 שנים מקבלת הדירה
באמת צריך לחשבן משהוא שתוכל לבנתיים או לגור או להשכירומה תעשה עם הדירה בגבעת המטוס?
לדעתי הנתונים שם לא כל כך נכוניםאגב רק עכשיו גיליתי שזה אתר ממש מסודר אפשר ללחוץ על כל כותרת ולקבל סידור מהגדול לקטן ומהקטן לגדול בכל נושא החל ממחיר וכלה בסיכויי הזכיה
אותו חשבון קיים בדימונה רכסים ירושלים וירוחםבאמת צריך לחשבן משהוא שתוכל לבנתיים או לגור או להשכיר
נראה לי שמאוד כדאי שתפתח אשכול בנושא. זה מידע מאוד חשוב והוא נעלם כאן בין ההודעות.אני כותב שורות אלו כי ראיתי שבהרשמה שנסגרת היום יש הפרש של כמה מאות (כ400) נרשמים בין ההגרלות של בני ברק עצמה. זה מסר חשוב, יש הרבה נרשמים שאינן מודעים שצריכים להרשם לכל פרויקט בנפרד, אז הם בטוחים שהם רשומים על כל ההגרלות שיהיו בבני ברק או בירושלים כו' אבל האמת הוא שמכיון שנרשמו על הגרלה אחת בלבד אז האחוזים שלהם לזכות הם הרבה יותר פחותים. איתכן שאברכים שאין להם גישה למחשב בפרט נפלו בזה. מי שיכול לפרסם את זה כדי שיוכלו לתקן יבוא עליו ברכה.
עפולה.שאלה שחשובה לנו במיוחד:
איפה יש התארגנות שמתאימה לחסידים?
כרמיאל, רכסים, אופקים, נתיבות וכו'-אין ייצוג חסידי.
חוץ מטבריה, איפה עוד אפשר?
פריפריה כמובן.
נראה לי שמאוד כדאי שתפתח אשכול בנושא. זה מידע מאוד חשוב והוא נעלם כאן בין ההודעות.
עפולה.
זה בעפולה עילית איפה שחסידי ויזניץ
נכון, אולי למכור לחסיד ויזניץאבל מי שלא חסיד ויזניץ אין לו מה לחפש שם
נראה לי שמאוד כדאי שתפתח אשכול בנושא. זה מידע מאוד חשוב והוא נעלם כאן בין ההודעות.
תוכל לעזור לי בזה אני לא יודע
אבל מי שלא חסיד ויזניץ אין לו מה לחפש שם
יש שם קהילות נוספות אמנם לא חסידים עיין כל האשכולות על עפולהנכון, אולי למכור לחסיד ויזניץ
או להשכיר להם...נכון, אולי למכור לחסיד ויזניץ
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: