עדיין אפשר ,עד ה 17 ביוני,@בית שמשניק @יב כסליו
אנחנו מנסים להירשם ואנו רואים שפג תוקף הזכאות
אפשר עדיין להנפיק חדש?
תודה מראש!
עדיין אפשר ,עד ה 17 ביוני,@בית שמשניק @יב כסליו
אנחנו מנסים להירשם ואנו רואים שפג תוקף הזכאות
אפשר עדיין להנפיק חדש?
תודה מראש!
קרית גת, דימונה, רכסים.מה הסדר של ההגרלות בערים רכסים ק"ג ודימונה?
שלןם
שבוע שעבר זכיתי עקב ביטול בעכו החדש "שערי עכו" והם כבר שלחו לי שבעז"ה בימים הקרובים אמורים לקרוא לי לבחירת דירה ורציתי לברר אם למישהו יש מידע בענין ואם שווה לקחת את זה
זכיתי בהגרלה 1910 של שובל והם טוענים שכבר התחילו לבנות
אולי ביתשמשניק ידע לענות אם שווה
תודה
@טיטיכיאטחאטיחראכיחכראגב עכו, המון אנשים קיבלו הודעה על זכייה בעכו בשבועות האחרונים, זה בגלל שהמון אנשים – שאינם קוראים את הטור הזה – ביטלו את ההמתנה שלהם. אנחנו מתחננים אליכם, מי שזכה לא לבטל. שום דבר לא שווה את הסיכון שבביטול
מה מזיק? למה מזיק? לאיזה אח?בוודאי לא במקרה הזה שכל דירה שאתם קונים ייתכן שאתם מזיקים לאח שלכם ואי אפשר לזכות בסייעתא דשמיא על חשבון הזולת
איני מתחרה עם בצ'משניק, אך ההבדל ביני לבינו שאני מכיר את הפרוייקט הזה. כל מי שיוותר על הדירה שלו שם, עתיד להתחרט על זה, מאוד.@טיטיכיאטחאטיחראכיחכר
לתשומת לבך!
ההשוואה היא לא לתקופה של לפני 5-6 שנים, שאז באמת הפערים בין המשתכן לחופשי אכן לא היו כ"כ גדולים, אלא לתקופה של לפני כשנתיים, שאז היו פערים אדירים. ועכשיו משרד השיכון מנסה להגביל את הרווחים ע"י התקנות החדשות של השומה הנוכחית מינוס 500K.@בית שמשניק
אם למשל ברמה ד' פעם במשתכן עלה דירת 3 חדרים 800K ובתקופה המקבילה בשוק חופשי 1.2M אז למה אומרים שהיום הזכיה זה פחות שווה מאז פשוט היה עליה מטורפת שלא קשורה לרווח של הזכיה
למעלה מ24 שעות מפתיחת ההגרלה, ולאחר כ18K נרשמים, התמונה מתחילה להתבהר.
אנו עומדים כשבועיים ימים מפתיחת ההגרלה, ולאחר כ50K נרשמים (מתוך צפי של כ110K), כך שהנתונים שיש בידינו כרגע די מוחלטים
כמו שכבר ציינתי, ישנן כבר הרבה מאד ערים שסיכויי הזכיה בהן כבר עכשיו נמוכים ביותר, וזה כמובן רק ילך ויחמיר עוד ועוד
רוב הערים עומדים כבר עתה על סיכויים מאד מאד נמוכים, וזה כמובן ילך ויפחת עוד עם המשך הרישום.
חייב לעשות 3 צעדים ולהקפיד עליהם ככל הניתן:
1. להירשם כל פעם ל3 ערים ולא פחות.
2. להירשם לכל ההגרלות בכל אחת מן הערים הללו.
3. להירשם רק למקומות עם סיכויי זכייה גבוהים בכלל העיר (לא פחות מ4-5%).
הצד השווה שבשלש הצעדים הללו הוא כמובן המיקסום של סיכויי הזכיה.
שלושת הכללים שחזרנו עליהם כאן פעמים רבות, הם פשוטים:
1. להירשם כל פעם ל3 ערים ולא פחות.
2. להירשם לכל ההגרלות בכל אחת מן הערים הללו.
3. להירשם רק למקומות עם סיכויים גבוהים בכלל העיר. "גבוהים" זה יחסי, הכוונה ל3.5%
ככה זה ממקסם את הסיכויים
כן, אני יודע שזה הרבה יותר מפתה לזכות בדירה במרכז הארץ עם רווח של מיליון ש"ח פלוס, מאשר לזכות בדירה בפריפריה עם רווח של חצי מיליון, זה בהחלט נכון (ולכן הציבור הכללי מסתער ללא הבחנה על ת"א, רחובות וראשל"צ...) אבל התשובה לכך היא שהרבה יותר מפתה לזכות מאשר לא לזכות...
ברור שכל אחד רוצה לזכות בדירה במרכז הארץ עם רווח של מיליון ש"ח פלוס, זה יותר מעניין מאשר לזכות בדירה בפריפריה עם רווח של חצי מיליון. לשמחתנו רוב הציבור – בעיקר הכללי – אינו קורא טור זה ודומיו ומסתער ללא הבחנה על ת"א, רחובות וראשל"צ.
אך אדם חכם יודע כי הדבר החשוב ביותר זה לזכות,
ניתן לקבוע בזהירות כי כמעט כל אלו שלא זכו במשך שנים ארוכות של השתתפות, זהו משום שהם לא משתתפים בתבונה על פי הכללים הנ"ל
ניתן לקבוע בזהירות כי כמעט כל אלו שלא זכו עד היום, זה בשל השתתפות לא חכמה בהגרלות
אני זכיתי בעכו בשובל כתבתי על זה בדף הקודם (בשם אחר)איני מתחרה עם בצ'משניק, אך ההבדל ביני לבינו שאני מכיר את הפרוייקט הזה. כל מי שיוותר על הדירה שלו שם, עתיד להתחרט על זה, מאוד.
חושב שלא.@בית שמשניק או כל מי שיודע
בהגרלה 2276 באלעד לפני שנה כבר בחרו דירות?
בן מקום שרוצה לגור באלעד ומוכן לשלם כ1.9M על דירת 100 מ"ר, ויש לו כמובן את היכולת לכך, שווה לו להירשם. יש לו סיכויי זכייה גבוהים כבן מקום, וגם אם לא בשלב הראשון, מן הסתם יהיה גל לא קטן של ביטולים עקב המחירים הגבוהים (שאינם ידועים לכלל הציבור).ועוד שאלה, לבן מקום באלעד כן שווה להירשם הבגרלה הנוכחית? (אולי גם מזה שאנשים לא מודעים למחירים הגבוהים ונרשמים סתם, וכשהם יגלו א"ז הם פשוט יבטלו, ואז הסיכויים לזכות יהיו הרבה יותר גבוהים)
רק למען הסדר הטוב, חשוב לי לציין שאני מתכתב הרבה עם @עו"ד נתן רוזנבלט, וזה בסדר גמור מה שהוא עשה.@עו"ד נתן רוזנבלט
למרות הקרדיט שנתת לו בתחילת הטור, עדיין, היית צריך לשנות קצת את הניסוחים...
אתה תאבד את עשרת הקוראים...
קח אותי בקטע הטוב...
כולנו מלאי הערכה לפועלך הרב למען הציבור, לילות כימים. בכנות.
מקווה שזה פ'סדר.
מה שכתבתי היום בשחרית, מבוסס על תורתו של כ"ק אדמו"ר מפרוג - בית שמש (ניק) שליט"א
@עו"ד נתן רוזנבלט עומד בחוד החנית של מציאת פתרונות למצוקת הדיור הנוראה בציבור החרדי, ומגיע לו הרבה מאד הכרת הטוב מכולנו על כל פועלו בעבר בהווה ובעתיד. יברכהו הקב"ה שימשיך הלאה במפעליו הכבירים לתועלת כלל הציבור.כל כך משעמם שלצורך הטור נעזרתי בידיד בית – שמש'ניק החפץ בעילום שמו,... שכוייח רבי בעילום שליט"א
השאלה אם יש אופציה לדעת אם יש גם דירות 3 חדרים שיעלו הרבה יותר זולבן מקום שרוצה לגור באלעד ומוכן לשלם כ1.9M על דירת 100 מ"ר, ויש לו כמובן את היכולת לכך, שווה לו להירשם. יש לו סיכויי זכייה גבוהים כבן מקום, וגם אם לא בשלב הראשון, מן הסתם יהיה גל לא קטן של ביטולים עקב המחירים הגבוהים (שאינם ידועים לכלל הציבור).
3 חד' באיזור 1.55. יש בהחלט גם דירות כאלו - לפחות 20% לפי התב"ע, אבל אף אחד לא יכול להבטיח לך איזה דירה תישאר לך בשעת בחירת הדירות.השאלה אם יש אופציה לדעת אם יש גם דירות 3 חדרים שיעלו הרבה יותר זול
כמה אוחזים הערים המומלצות?צלילה של ממש בשעות האחרונות בסיכויים בכל המקומות עקב מאסות של נרשמים.
הסיבה לכך כנראה היא מיילים שיצאו היום ממשרד השיכון לזכאים המעדכנים על ההגרלה (הזוי שיש אנשים שלא יודעים שיש הגרלה עד קבלת המייל...)
דימונה 5.87 - 1 מתוך 18כמה אוחזים הערים המומלצות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: