טיפ קטן: אם לוחצים על הכותרת "סיכוי משוער לחיצוני" זה מראה את הערים לפי סדר הסיכויים מהנמוך לגבוה (ואם לוחצים שוב זה הופך את הסדר מגבוה לנמוך). ואם לוחצים על האחוזים של עיר מסויימת זה מראה את הנתון 1 מתוך כמה
אתה זכית שם בהגרלה באלעד?לגבי אלעד זה מה שקיבלתי היום מאשד
יהודה שלום רב,
בהמשך לפנייתך ללשכת השר בנושא הקיר האקוסטי.
מבדיקת הנתונים כי המועצה ארצית אישרה שביצוע הקיר המלא ידחה לשלב האכלוס במקום שלב היתר בניה.
לאור האמור לעיל, החסם הוסר.
בהצלחה רבה בהמשך.
לצערי יצלול עוד הרבה.
אני למשל יודע רק התעצלתיצלילה של ממש בשעות האחרונות בסיכויים בכל המקומות עקב מאסות של נרשמים.
הסיבה לכך כנראה היא מיילים שיצאו היום ממשרד השיכון לזכאים המעדכנים על ההגרלה (הזוי שיש אנשים שלא יודעים שיש הגרלה עד קבלת המייל...)
יש הרבה מקומות מאד אטרקטיביים מבחינת רווחים (אלעד באמת פחות).אני למשל יודע רק התעצלתי
המייל שלח לי תזכורת (ולינק) אז ביצעתי את זה
על אף שזו הגרלה על הפנים מבחינתי אם אלעד זה כאלה מחירים, לא רואה פה שום בשורה (לזוצ קלאסי)עם הון של חצי מיליון מזומן ועדיין אני צריך לשלם את רוב המשכורת למשכנתא
שום דבר אטרקטיבי
השאלה:לגבי אלעד זה מה שקיבלתי היום מאשד
יהודה שלום רב,
בהמשך לפנייתך ללשכת השר בנושא הקיר האקוסטי.
מבדיקת הנתונים כי המועצה ארצית אישרה שביצוע הקיר המלא ידחה לשלב האכלוס במקום שלב היתר בניה.
לאור האמור לעיל, החסם הוסר.
בהצלחה רבה בהמשך.
מה המחירים למ"ר במחיר למשתכן במכרז ?עם כל הכבוד להגרלה המתקיימת, הסיפור הגדול יתרחש בעז"ה ביום שני הקרוב ה17/6. ביום זה עתיד להיסגר מכרז הענק ברמה ה'2 בבית שמש על 3438 יח"ד - מתוכן 2751 יח"ד להגרלות. רק נציין שהפעם האחרונה שהתקיים בבית שמש מכרז משמעותי היה לפני כשלש וחצי שנים אי שם בסוף שנת 2020, עת זכה נתיב ב1036 יח"ד בשכונה ד'5.
האם המכרז אכן ייסגר ביום שני הקרוב ולא יידחה ברגע האחרון? האם יהיו זוכים? בהנחה שיהיו זוכים האם יזכו בכל המתמחים או שמא רק בחלקם?
נמתין עוד כמה ימים ונראה.
המתח בשיאו כמובן...
מה המחירים למ"ר במחיר למשתכן במכרז ?
עם כל הכבוד להגרלה המתקיימת, הסיפור הגדול יתרחש בעז"ה ביום שני הקרוב ה17/6. ביום זה עתיד להיסגר מכרז הענק ברמה ה'2 בבית שמש על 3438 יח"ד - מתוכן 2751 יח"ד להגרלות. רק נציין שהפעם האחרונה שהתקיים בבית שמש מכרז משמעותי היה לפני כשלש וחצי שנים אי שם בסוף שנת 2020, עת זכה נתיב ב1036 יח"ד בשכונה ד'5.
האם המכרז אכן ייסגר ביום שני הקרוב ולא יידחה ברגע האחרון? האם יהיו זוכים? בהנחה שיהיו זוכים האם יזכו בכל המתמחים או שמא רק בחלקם?
נמתין עוד כמה ימים ונראה.
המתח בשיאו כמובן...
אני מכירה מקרה כזה לפני כמה שניםשאלה- אם אדם זכה בהגרלה כשהוא גר בארץ, ואחר כך עבר לחול אבל לא ביטל את האזרחות, הזכאות ממשיכה?
חוזה קנייה שמצויין מתי צפי איכלוס לדירהפתחתי על זה אשכול אבל אין שם תגובות.
שאלה קטנה וחשובה:
כשצריך לשלוח חוזה מכירה להראות שאין דירה איזה עמודים מספיק לשלוח?
צריך את כל העמודים או רק עמודים ספציפיים?חוזה קנייה שמצויין מתי צפי איכלוס לדירה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: