באיזה שלב זה אוחז?חתמו כבר חוזה?באיזה הגרלה הם זכו?שאלה: זוג שהתגרשו, האם הם יכולים להעביר את זכייתם לזוג אחר?
ואם לא, אז מה האופצה שלא לאבד את הזכיה?
באיזה שלב זה אוחז?חתמו כבר חוזה?באיזה הגרלה הם זכו?שאלה: זוג שהתגרשו, האם הם יכולים להעביר את זכייתם לזוג אחר?
ואם לא, אז מה האופצה שלא לאבד את הזכיה?
גרייס חלקי זה לשלם רק את הריביות וגרייס מלא זה לא לשלם בכללתודה על העזרה!
לפי איך שהבנתי אני משלם את המשכנתא עוד לפני שזה בנוי, כך שאין תשלומי שכירות אופציונליים בשנים הראשונות של המשכנתא, גם אם זה להשקעה - כל עוד זה בבנייה... אני טועה?
שזה מה?
באיזה שלב זה אוחז?חתמו כבר חוזה?באיזה הגרלה הם זכו?
לקנות דירה אתה יכול רק אחרי שחתמת חוזה בדירה שזכית בה, בערך שנתיים ,פלוס -מינוס מהזכיהלמישהו יש מושג האם אני יכול להירשם להגרלה ולקנות מחר דירה או שברגע שאני קונה דירה אני צריך למחוק את עצמי מההגרלה
ומתי חותמים את החוזה?לקנות דירה אתה יכול רק אחרי שחתמת חוזה בדירה שזכית בה, בערך שנתיים ,פלוס -מינוס מהזכיה
כתבתי,בערך שנתיים פלוס - מינוס מהזכיהומתי חותמים את החוזה?
לא קראתי את מה שכתבת בצורה נכונהכתבתי,בערך שנתיים פלוס - מינוס מהזכיה
יש אופציה ,אם אחד מבני הזוג שהתגרשו מוכן לוותר על זכייתו, הוא חותם שמוותר ,ואז זה שויתר יכול להוציא תעודת זכאות מחדש ולהירשם להגרלות הבאות, והשני נשאר עם הזכיה על שמו ,אם לשניהם אין אופציה לעמוד בתשלומים אין מה לעשות,אולי למכור את זה למישהו שיתן להם סכום מסוים וישלם את תשלומי הדירהבהגרלה הזו: 2304, לא חתמו חוזה עדיין
לא,אבל חבל לוותר על הזכיה ,יש דרכים להרויח על זה כסף גם אם הם לא יכולים או רוצים לעמוד בתשלומיםאבל לא משהו מוסדר בחוק להעביר לקרובי משפחה?
לא הבנתי את השאלהמסממא זה כבר נשאל,
אבל אם מעונינים לחתום על חוזה לדירה והמסירת מפתח (והעברת בעלות) תהיה רק לאחר תוצאות ההגרלה יש דרך לקבל את הזכיה (חוקית מסתמא שכן, השאלה מצד המוכרים)
אולי לעשות טאבו משולש?
אשמח לכל תשובה!
כוונתי היתה אם יש מה להירשם להגרלה אם חותמים על חוזה לדירה רגילה, האם יש איזה פיתרון לאחר החוזה לסדר את הטאבו שניכל לקבל את הזכיה?לא הבנתי את השאלה?
לא,ברגע שהעסקה מדווחת ,מתבטלת זכאותכם כחסרי דירה,אפשר לרשום על שם אחד ההורים ולשלם מס דירה שניה ,וכך להישאר זכאים,אבל זה רק אם יש לכם מספיק הכנסות כדי לכסות משכנתא כפול שתיים והון עצמי מספיק.(במידה וזוכים בהגרלה הרווח יכסה גם את המס דירה שניה שתשלמו,אבל זה הימור כי לא יודע כמה הגרלות וכמה דירות עוד יהיו ובאיזה מחירים.כוונתי היתה אם יש מה להירשם להגרלה אם חותמים על חוזה לדירה רגילה, האם יש איזה פיתרון לאחר החוזה לסדר את הטאבו שניכל לקבל את הזכיה?
קרית גת (כמובן), רכסים ודימונה
גם אם את הגרייס אפשר לעשות רק לשנתיים,גרייס חלקי זה לשלם רק את הריביות וגרייס מלא זה לא לשלם בכלל
נדמה לי שאפשר לעשות את זה רק עד שנתים אבל המומחים יגידו
אין קדימות למישהו מסויים. סדר הבחירה הוא לפי המספר שעולה בהגרלה 1,2,3 וכו'מי בחור קודם את הדירות הבני מקום או השאר הזוכים???
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: