נכון נכון. אבל הבעיה במימוש הסכם הגג הוא גם ברשויות חילוניותובנוסף את החיצים צריך לכוון לראשי העיר החילונים שלא סופרים אותנו ולא למי שנלחם בשביל להביא תוצאות
אני גם אמרתי שקוראים לי אחמד נכון? איפה ראית את זה? בסך הכל מה שטוב ברחובות טוב בבית שמש ואם הבעיה העיריה אל תתמוך בבלוך.עכשיו אתה אמרת מה הפיתרון (הלא ראלי) פשוט לכפות על הערים החילוניות שכונות חרדיות
גם כנ"ל.אתה מצפה משר חרדי לעצור את המכרזים בערים כמו ראשל"צ, רחובות, ראש העין, ומודיעין עד שהם יסכימו לשווק לפחות 20% לציבור החרדי? אז כנראה שאפשר פה לעצור את הדיון ביננו, אין לראשי העיר בעייה להקפיא את הבנייה גם לעשור
אז זה לא מעשי, המקום היחיד שזה הצליח מול ר"ע ק"ג אבירם דהרי, העיר שמאוד רוצה לבנות ולגדול, (הראשונה שחתמה על הסכם גג בארץ, וכבר חתמה על שלושה הסכמי גג) שהאיום שאם לא יבנו גם לחרדים, לא יבנו גם לחילונים עבד
זה גם לא עובד מול באר שבע, ולכן נולד תילה וכסיף
למה לתפוס על המילה הייתי מאד קרוב והסכום שאתה זרקת מאיפה?אתה קצת טועה במספרים לחרדים יועד בק"ג 3411 + 3800 + 5300,
ועוד חלום רחוק 35,000
מאיר פרוש מוכר לך? זה מה שקפץ לי תקראהח"כ בממשלה הקודמת התלוננו על דבר מרכזי אחד ויחיד
נסיון מחטף מערב קרית גת לחילונים
ותיכנון אך ורק כסיף עכו והר יונה לחרדים
כיום ק"ג חזרה על המפה, ובנוסף כסיף עכו והר יונה זה דבר מבורך, רק גפני עדיין לא החליף דיסקט,
לא תישמע מיעקב אשר שום ביקורת למרות שהוא באמת עוסק בעיקר בנושא הדיור פי עשר מגפני
צודק טעות שלי היה זכור לי סביב 50,000 אבל זה כולל מוסלמיםוואי וואי וואי תראה אני לא ממש משועמם בשביל להתעסק בזה כ"כ הרבה
ממליץ בחום שתעשה שיעורי בית לדעתי זה קצת יעלה את רמת הפורום
לגבי...
בבקשה...צפה בקובץ המצורף 1457658
עכשיו הבנתירק תעשה גוגלצפה בקובץ המצורף 1457663
נתניה וחדרה מסכימות להקמת שכונה חרדית?רק על חדרה ונתניה שמאפשרות את זה אוכל להביא לך הכל תלוי ברמ"י לא כולם כ"כ שונאים אותך.
8,600 זה מכרז פעיל עם חוברתלמה לתפוס על המילה הייתי מאד קרוב והסכום שאתה זרקת מאיפה?צפה בקובץ המצורף 1457671
מאיר פרוש מתלונן על וועדות התכנון ולא על הממשלה הקודמת, הוא מדגיש זאת כמה פעמיםמאיר פרוש מוכר לך? זה מה שקפץ לי תקרא
יש תכניות לחצי מיליון תושבים בבית שמש, בעוד כמה וכמה שכונות בכל הכיוונים של העיר הקיימת. רשמית יש תכניות לשכונות רמה ו' ז' ח' כ15,000 דירות (מזרח כביש 10), ועוד כ10,000 דירות באזור רמת אברהם ומערב כביש 5.בית שמש יש עוד רמה אחת
ברור שלבית שמש יש עוד עתודות אבל זה נפרש על קצב של לפחות 20 שנה, ולבנתיים צריך עוד מקומותיש תכניות לחצי מיליון תושבים בבית שמש, בעוד כמה וכמה שכונות בכל הכיוונים של העיר הקיימת. רשמית יש תכניות לשכונות רמה ו' ז' ח' כ15,000 דירות (מזרח כביש 10), ועוד כ10,000 דירות באזור רמת אברהם ומערב כביש 5.
מסכים שצריך עוד מקומות. אבל לא מסכים שבבית שמש זה צריך להיפרש על 20 שנה. לדוגמא רמה ד' ה' ורמת אברהם שיווקו פחות או יותר באותו זמן כ15,000 דירות.ברור שלבית שמש יש עוד עתודות אבל זה נפרש על קצב של לפחות 20 שנה, ולבנתיים צריך עוד מקומות
במקרה, הדוגמא שהבאת לא בדיוק משקפת.זה אכן בעיה. כמו שכבר קורה בשכונה ה' בבית שמש. נרשמים בהגרלות לא ממש מבחינים. גם חילונים וגם חרדים.
אני לא שמעתי על חצי מיליון זה הגיוני אבל אם זה כך רק בבית שמש אפשר לשכן פעמיים את הציבור החרדי ב-20 שנה הללו (200000 ב-20 שנה זה מה שצריך ע"פ דו"ח מבקר המדינה) בכל אופן יש עוד ערים חרדיות שכל אחת עם יכולת מיצוי או עתודות כאלה ואחרות (ברמות ירושלים לכיוון גבעת זאב יש "מגרש פנוי" שדובר על 4000 יחידות רק בתור התחלה!-איפה זה נתקע?)ברור שלבית שמש יש עוד עתודות אבל זה נפרש על קצב של לפחות 20 שנה, ולבנתיים צריך עוד מקומות
מוסדות התכנון זה משרדי הממשלה השונים. בעיקר. ולכן פרוש למשל תקף רק בזמן הממשלה הקודמת (את מי הוא תוקף? את העיריות? פחות על דוכן הכנסת...) הוא יכול להדגיש כמה שהוא רוצה (אחרי הכל הוא פונה אליהם) עובדה שהיום הוא לא עושה את זה.ברור שמוסדות התכנון לא מחפשים לדאוג לנו
קרית גת נתיבות נוף הגליל ואפילו רמלה ואשדוד זה לא עובד רק באיומים כל עיר והאינטרס המקומי שלה חוץ מזה שיש מנגנון תמרוץ של הממשלה שדוחף אותם. גם להיתרי בניה סתמית צריך לדחוף אותם.המקום היחיד שזה הצליח מול ר"ע ק"ג אבירם דהרי, שהאיום שאם לא יבנו גם לחרדים, לא יבנו גם לחילונים עבד
זה גם לא עובד מול באר שבע, ולכן נולד תילה וכסיף
אני גר באשדוד ומכיר שם את הפוליטיקה על כף ידי לא זה הסיפור. ההיפך הוא הנכון. אם תרצה אעלה את זה בהודעה נפרדת.ועדיין לא הבנתי, האינטרס של המדינה זה לבנות, של העיריות פחות, אם תתנה את הבנייה בערים חילוניות בבנייה גם לחרדים אז הם פשוט לא יבנו (אשדוד),
הלכת על שיטת הפרד ומשול אתה הופך כל דבר להר גבוה ושוכח שבסוף הם עובדים ביחד הטענה על 100000 במרכז לא נכונה אפשר ועוד איך תלוי איפהביתר זה התנחלות וכל אישור הכי קטן צריך אישור מהצבא ומאמריקה,
לא אמרתי שלא אבל זה קשור אליהם! והתוצאות כרגע ביחסיות הם בזיונות...ברור שצריך לנער את מוסדות התכנון אבל זה תהליך ארוך וקשה
אמרתי ואומר שוב.. גם וגם!אתה מציע לשר גם לא לקדם בפירפרייה וככה זה יפתור את הבעיה?
לא עשיתי סקירה מקיפה מי ומה אבל גם לא שמעתי מי שכ"כ דחוף לו הפריפר כמו למורגנשטרן אז אולי גם גפני צודק?רק גפני עדיין לא החליף דיסקט,
לא תישמע מיעקב אשר שום ביקורת למרות שהוא באמת עוסק בעיקר בנושא הדיור פי עשר מגפני
אתה רק מדגיש את הבעייתיות שאני וצבי1 פוחדים מקרית גתבמקרה, הדוגמא שהבאת לא בדיוק משקפת.
ברמת בית שמש ה' זכו בעיקר חרדים, 90% הייתי אומר.
החילונים ושאר המגזרים שגרים בה קנו בשוק החופשי, בעידוד עיריית בית שמש ובשיווק מסיבי.
החרדים שנרשמו בהמוניהם לא באמת האמינו שיום יבוא ועל כס ראשות העיר ישב מישהו לא חרדי.רמה ה' נועדה להיות חילונית והחרדים נרשמו בהמוניהם כי העיר! חרדית לפחות באיזור הזה
הבעייתיות הזאת קיימת.אתה רק מדגיש את הבעייתיות שאני וצבי1 פוחדים מקרית גת
קריית גת זה עיר חילונית, והיא לא בונה לחרדים מרצון, אלא "מרצון מאולץ" אם יהיה לה אופציה שגם המערב יהיה חילוני/מעורב היא תפעל למען זה, עדיין היחס בין הזו"צ חרדים/חילונים הוא פי 2.5 לטובת החילוניםהחרדים שנרשמו בהמוניהם לא באמת האמינו שיום יבוא ועל כס ראשות העיר ישב מישהו לא חרדי.
ברור שהתכנון לחילונים היה לשם הפרוטוקול בלבד.
אם לא פעולות מאוד חריפות של העירייה, המקום הזה היה חרדי טהור.
? בחריש הצליחו?הבעייתיות הזאת קיימת.
אבל בוודאות שיש דרך לגרום לחילונים להתרחק.
רמה ד' זה בעיר חרדית, ולכן זה הצליחברמה ד' ובהר יונה , בדף ההרשמה להגרלה הופיע בצורה ברורה שהמקום מתוכנן לצביון חרדי, וזה השפיע בצורה ברורה על זהות הנרשמים.
אני התייחסתי בנוגע לרמה ה' בבית שמש.קריית גת זה עיר חילונית, והיא לא בונה לחרדים מרצון, אלא "מרצון מאולץ" אם יהיה לה אופציה שגם המערב יהיה חילוני/מעורב היא תפעל למען זה, עדיין היחס בין הזו"צ חרדים/חילונים הוא פי 2.5 לטובת החילונים
ההגרלות בחריש התקימו כמה שנים טובות אחרי שהיא כבר לא היתה מיועדת לציבור החרדי. לא נעשו שום נסיונות להרחיק חילונים, ובוודאי שלא הופיעה שורה כזאת בדף ההגרלה.? בחריש הצליחו?
אתה צודק ב-100%.רמה ד' זה בעיר חרדית, ולכן זה הצליח
הר יונה זה קצה העולם שאין לזה כל כך ביקוש כמו ק"ג
אני חוזר, החשש הוא שחילונים יקנו להשקעה וכשהם יגלו שהם נתח גדול מהזוכים, העירייה החילונית תדאג להם שזה יהפך למגורים
בדחיה באלעד ואשקלון היה גם תיקונים במכרז? הגדלת אחוז השוק חופשי או הורדת מחיר הקרקע?מכרז מחיר מטרה באלעד על 460 יח"ד שהיה אמור להיסגר ב11/9 נדחה היום ל27/9, וזה אחרי שמכרז דומה באשקלון על 370 יח"ד שהיה אמור להיסגר באותו תאריך נדחה לפני כמה ימים גם הוא ל20/11.
שני מכרזי הענק בקרית גת עדיין נשארו עם תאריך הסגירה של 12/9. נקווה ונתפלל שהם לא יידחו. הימים הבאים לפנינו קריטיים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: