זה שיש עוול לא אומר שאפשר לפתור אותו, גם עם צריך
ובנוסף את החיצים צריך לכוון לראשי העיר החילונים שלא סופרים אותנו ולא למי שנלחם בשביל להביא תוצאות
זהגם מה שעניתי לך בקשר לדברי גפני, להתלונן ולבקר גם אני יודע, שיגיד מה הוא מציע מה כן הפיתרון
עכשיו
אתה אמרת מה הפיתרון (הלא ראלי) פשוט
לכפות על הערים החילוניות שכונות חרדיות
אם גפני חושב שזה מעשי שיקח את משרד השיכון
חד משמעית!
זה לא אמרתי וגם הוא לא אמר את זה
סוף פסוק---
אין חולק שלא הכל יכול להיות במרכז אבל הרבה יכול להיות במרכז זה רק תלוי בתיקון עוול קטן
בציבור החילוני, שהוא ס"ה פי 2 מהציבור החרדי במספרי הקמת בית (45 אלף בשנה בישראל 68 אחוז יהודים 10000 מתוכם חרדים)
אתה טועה בגדול, רישום לנישואים רק ברבנות יותר מהמספרים שרשמת, זה לא כולל קאדים מוסלמים ונוצרים ועוד...
יועד בכל הסכמי הגג החתומים! (אני מדבר על התכנון) ----475000 !!!
אין כזה מספר
יחי"ד שמתוכם רק כ-17000 לחרדים ומשום מה חלקים עצומים ממנו במרכז בהרחבת יישובים קיימים כמו ראשל"צ, רחובות, ראש העין, ומודיעין ה"פריפריות" ומדובר במספרים גדולים מאד
אתה מצפה משר חרדי לעצור את המכרזים בערים כמו ראשל"צ, רחובות, ראש העין, ומודיעין עד שהם יסכימו לשווק לפחות 20% לציבור החרדי? אז כנראה שאפשר פה לעצור את הדיון ביננו, אין לראשי העיר בעייה להקפיא את הבנייה גם לעשור
אז זה לא מעשי, המקום היחיד שזה הצליח מול ר"ע ק"ג אבירם דהרי, העיר שמאוד רוצה לבנות ולגדול, (הראשונה שחתמה על הסכם גג בארץ, וכבר חתמה על שלושה הסכמי גג) שהאיום שאם לא יבנו גם לחרדים, לא יבנו גם לחילונים עבד
זה גם לא עובד מול באר שבע, ולכן נולד תילה וכסיף
(60000 רק בהן) אז לחרדים פירגנו 8000 יחי"ד בעכו!!! לא פחות! (כמעט כל התכנון החילוני יותר קרוב) אמנם גם באלעד 5000 אבל זה רק מוכיח על היכולת שכן קיימת בלהרחיב יישובים קיימים. (ו7500 בקרית גת מתוכם 3500 לחרדי שגם את כבשת הרש הזו רצו זדים לקחת)
אתה קצת טועה במספרים לחרדים יועד בק"ג 3411 + 3800 + 5300,
ועוד חלום רחוק 35,000
היוצא מדברינו שלפחות חלק בלתי מבוטל עדיין יכול להיות במרכז יש מקומות עם עתודות בניה מטורפות וזה-תלוי בהמון רצון טוב בלי מילים גבוהות על מערכות תכנון (שעובדות רק לצד אחד)
מערכות תיכנון כוללות את העיריות שחלקם נגדנו, והם לא כפפות לממשלה, צריך להכיר במגבלות הכוח
אני בסה"כ טוען את הטענות של החכי"ם החרדים בזמנו על הממשלה הקודמת
הח"כ בממשלה הקודמת התלוננו על דבר מרכזי אחד ויחיד
נסיון מחטף מערב קרית גת לחילונים
ותיכנון אך ורק כסיף עכו והר יונה לחרדים
כיום ק"ג חזרה על המפה, ובנוסף כסיף עכו והר יונה זה דבר מבורך, רק גפני עדיין לא החליף דיסקט,
לא תישמע מיעקב אשר שום ביקורת למרות שהוא באמת עוסק בעיקר בנושא הדיור פי עשר מגפני
ב"ה הדברים השתנו ואנו מחכים לתוצאות
שוב-גם וגם רלוונטי. רק פריפריה-צר לי אבל לא. הדם שלנו לא כחול יותר.
השתדלתי לתמצת...