בית שמשניק
משתמש סופר מקצוען
למה?אין מצב שכל זוג צעיר יוכל לקנות במחיר סביר ובשוק הכללי ימכרו ביוקר
למה?אין מצב שכל זוג צעיר יוכל לקנות במחיר סביר ובשוק הכללי ימכרו ביוקר
זו בהחלט דעה אחת. אבל המכוני מחקר לא הכריעו בנושא.כל מקום שהגיע לשם תוכנית מחיר למשתכן המחירים בו קפצו בלי פרופרציה.
זה נכון לבני ברק, בית שמש, רכסים....
לא נראה לי כי כחודש וחצי לפני ההגרלה הקודמת יתפרסם מכרז על ירושלים ולא היה בהגרלה האחרונהאולי זה עוד ייכנס להגרלה הבאה.
זה נכון שמי שזוכה במחיר למשתכן יש לו ריבית רק של 3%
לא נראה ליזה נכון שמי שזוכה במחיר למשתכן יש לו ריבית רק של 3%?
נקרא משכנתא זכאות.זה נכון שמי שזוכה במחיר למשתכן יש לו ריבית רק של 3%?
זה 4 אחוז ולסכום קטןנקרא משכנתא זכאות.
לא דווקא מי שזכה במחיר למשתכן אלא כל מי שאין לו דירה ועוד כמה קריטריונים.
3% ריבית, צמוד למדד.
לכולם או למי שזכה?זה 4 אחוז ולסכום קטן
לכולםלכולם או למי שזכה?
כיום זה ממש לא משתלם, אפילו ברמת הריבית הנוכחית, כי זה יותר יקר מכל משכנתא אחרת.נקרא משכנתא זכאות.
לא דווקא מי שזכה במחיר למשתכן אלא כל מי שאין לו דירה ועוד כמה קריטריונים.
3% ריבית, צמוד למדד.
יש מקומות שהביטולים הגיעו ל-30%בהגרלה בפתח תקוה על 78 דירות הבן שלי נמצא ברשימת המתנה מספר 15
יש טעם לחכות ?
מהם אחוזי הסיכוי שלו לזכות ?
והאם הוא מפסיד בזה שהוא בוחר את הדירות האחרונות בפרויקט
תודה מראש לכל העונים
המספר 129 הוא ב"מיקום זכייה" או ב"מקומך בתור"? (יש באתר שתי עמודות שונות). אם אתה 129 ב"מיקום זכייה" אז יש סיכוי טוב (סה"כ 10 ביטולים). אבל אם אתה 129 ב"מקומך בתור" אז אין סיכוי (כי צריך 129 ביטולים, וזה לא יקרה).מישהו יודע להסביר לי לפי זה מה הסיכויים שלי לזכות בהגרלה הזו?
אני מבין שהמיקום בהגרלה הוא 129 על 119 דירות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: