מחיר למשתכן הגרלות מחיר למשתכן

צדיק דורינו

משתמש רשום
אם 36000 כהנים יצביעו לראש עיר חרדי - הוא יהיה ראש העיר ויחליט הכל.

אבל אם הגברת תמשיך - שיתלוננו על עצמם בלבד.
לכבוד נתן רוזנבלט
ממך ציפתי לתשובה יותר משפטית ודרך לעזור לי בתור כהן
וודאי שכולנו שומרי תורה שומעים לגדולים ומצביעים למה שהרב אומר בלי דעה אישית כלל
לגופו של ענין זה נמצא בוועדה מחוזית [וועדה מקומית בראשות גולדברג יסתכל כבודו בפורום הזדמנות אחרונה להציל את בית שמש מה שכתב כבודו ואין לי הרבה תקוות בכאלה אנשים]
ברור שרעש ודרישה ציבורית ואנשים פעילים וחכמים כמוך שיודעים שהתורה לפני הכל ואחרי הכל והיא הכל ואנו רוצים ע"פ התורה לזכות סה"כ לרופא בלי להיטמאות ובלי לחכות שעות של אזהרת כהנים תשאל כל כהן ויאמר לך כמה הוא מקדש את הכהונה ומחכה מחוץ למעיני לניאדו ושערי צדק

אהרילע

משתמש רשום
עברתי דירה לישוב חדש ועדכנתי את תעודת הזהות במשרד הפנים.
תוך כמה זמן הדבר יתעדכן במערכת ההגרלות כבן מקום בישוב החדש?
והאם צריך גם לעדכן את משרד השיכון או גורם אחר?
תודה.

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
עברתי דירה לישוב חדש ועדכנתי את תעודת הזהות במשרד הפנים.
תוך כמה זמן הדבר יתעדכן במערכת ההגרלות כבן מקום בישוב החדש?
והאם צריך גם לעדכן את משרד השיכון או גורם אחר?
תודה.
רק אחרי 3 שנים אתה תיחשב "בן מקום" לענין דירה בהנחה

עו"ד נתן רוזנבלט

משתמש מקצוען
לכבוד נתן רוזנבלט
ממך ציפתי לתשובה יותר משפטית ודרך לעזור לי בתור כהן
וודאי שכולנו שומרי תורה שומעים לגדולים ומצביעים למה שהרב אומר בלי דעה אישית כלל
לגופו של ענין זה נמצא בוועדה מחוזית [וועדה מקומית בראשות גולדברג יסתכל כבודו בפורום הזדמנות אחרונה להציל את בית שמש מה שכתב כבודו ואין לי הרבה תקוות בכאלה אנשים]
ברור שרעש ודרישה ציבורית ואנשים פעילים וחכמים כמוך שיודעים שהתורה לפני הכל ואחרי הכל והיא הכל ואנו רוצים ע"פ התורה לזכות סה"כ לרופא בלי להיטמאות ובלי לחכות שעות של אזהרת כהנים תשאל כל כהן ויאמר לך כמה הוא מקדש את הכהונה ומחכה מחוץ למעיני לניאדו ושערי צדק
הכאב הוא כאב אמיתי ואני רואה תמיד (לצערי אני הרבה בבתי חולים) את הכהנים הצדיקים שעומדים בגשם ובשמש וממתינים שהרב מוחמד יחליף כבר את השלט המעצבן (גם את הישראלים - יזכיר לו וכו').
אשריכם מי כמוכם, והלוואי ואוכל לעזור בכל דרך שהיא (בקברי צדיקים אני נוהג לפעמים להוציא להם מהכיבוד קל וממליץ לכולם לנהוג כך לשומרי משמרת הקודש).
אך
המטרה הייתה להדגיש את החשיבות שבהחלפת הגברת, ואם הכהן הגדול מאחיו ה"ה הגר"נ קופשיץ ישים את כל משקלו על כך - ואם יקשיבו לו (ידוע לי שכל רבני העיר שומעים לו, בפרט רבני דגל) - זה גם יקרה.

צדיק דורינו

משתמש רשום
הכאב הוא כאב אמיתי ואני רואה תמיד (לצערי אני הרבה בבתי חולים) את הכהנים הצדיקים שעומדים בגשם ובשמש וממתינים שהרב מוחמד יחליף כבר את השלט המעצבן (גם את הישראלים - יזכיר לו וכו').
אשריכם מי כמוכם, והלוואי ואוכל לעזור בכל דרך שהיא (בקברי צדיקים אני נוהג לפעמים להוציא להם מהכיבוד קל וממליץ לכולם לנהוג כך לשומרי משמרת הקודש).
אך
המטרה הייתה להדגיש את החשיבות שבהחלפת הגברת, ואם הכהן הגדול מאחיו ה"ה הגר"נ קופשיץ ישים את כל משקלו על כך - ואם יקשיבו לו (ידוע לי שכל רבני העיר שומעים לו, בפרט רבני דגל) - זה גם יקרה.
התור אחד משבט הכהונה תודה רבה על הדאגה והאכפתיות
יש דרך לדאוג שיהיה חוק נגישות כמו לנכים מי שאחראי שיכול לדאוג בעיקר זה ארבל מש"ס שהוא אחראי על הבריאות צריך להכין חוק הנגשה לכהנים רוב מחלקות בית חולים יכולות להיות מונגשות לגמרי אורתופדיה עיינים יד ורגל אף אוזן גרות ואפי' טיפולי כימותרפיה ודיאליזה שלא נדע ולא נצטרך ע"י מבנים נפרדים לגמרי בלי מנהרות מחברות או מסדרון [וגם אם יש מסדרון אפשר כמה מקטעים בלי גג לכה"פ בקיץ שלא יורד גשם]
בברכת כהונה [שהיא כוללת כל בברכות בעולם כמו שאמר הגר"א]
תן לחכם ויחכם עוד
כל אחד שפונה מועיל להציל הרבה יהודים מאיסור דאורייתא גמור

צדיק דורינו

משתמש רשום

הודעה משותפת לראש הממשלה, שר הבינוי והשיכון ושר האוצר​

קבינט הדיור התכנס היום בראשות ראש הממשלה בנימין נתניהו, ודן במצב הנוכחי בשוק הדיור, וכל זאת לאור השינוי שחל בשוק לאור עליית הריבית במשק. הקבינט החליט על קביעת יעדי המדיניות בשוק הדיור, וקבע יעד של 90,000 יחידות דיור לשיווק, יעד של 125 אלף יחידות דיור לתכנון ויעד ביצוע של למעלה מ-61 אלף עסקאות שיווק יחידות דיור, על ידי רשות מקרקעי ישראל ומשרד השיכון.
כמו כן, הקבינט אישר את הרחבת המענקים והסבסוד של עלויות הפיתוח במסלולי שיווק של מחיר מטרה, כל זאת במטרה להבטיח את המשך הצלחת השיווקים ולמען המשך שיווק דירות בהישג יד לכלל אזרחי ישראל. לכן יוגדל המענק לרוכשים ב-10,000 ₪ ויעמוד על 50,000 ₪ ותינתן תוספת סבסוד בסך 35,000 ₪ ביישובים העומדים בתנאי המענק. לצד זאת, אישר הקבינט הרחבה של פעילות ההגרלות לזכאים, גם לדירות יד שנייה במחיר נמוך מ-600 אלף ש"ח, כך שזכאים יוכלו להינות ממענק בגובה 50 אלף ש"ח לרכישת דירה זולה.
לצד זאת, דרשו ראש הממשלה והשרים להמשיך בפעילות הסרת החסמים, ובדגש על חסמי תשתיות. בנוסף, דנו בשורה של צעדים אופרטיביים שמטרתם הבטחת שמירה על קצב התחלות בנייה העולה על הגידול במשקי הבית.

מישהו יודע מה המשמעות האם נראה עוד הגרלות בקרוב

bracha5

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
אוטומציה עסקית
אך
שרואים נציג ציבור שעשק את נשות הציבור הליטאי באליפות כ"כ גדולה, קשה לחשוב שנציגי ציבור מהמגזר הכללי יצליחו להיות אלופים כ"כ

ווי

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
יש למישהו מושג מתי הצפי להגרלות דיור נוספות, ואיזה תוכנית זה בדיוק יהיה?

צחיאל

משתמש מקצוען
לדעתי צריך להתחיל לשלוח מיילים לגולדקנפף ולצוות שלו ולשאול מתי יהיה ההגרלה הבאה

עו"ד נתן רוזנבלט

משתמש מקצוען
התור אחד משבט הכהונה תודה רבה על הדאגה והאכפתיות
יש דרך לדאוג שיהיה חוק נגישות כמו לנכים מי שאחראי שיכול לדאוג בעיקר זה ארבל מש"ס שהוא אחראי על הבריאות צריך להכין חוק הנגשה לכהנים רוב מחלקות בית חולים יכולות להיות מונגשות לגמרי אורתופדיה עיינים יד ורגל אף אוזן גרות ואפי' טיפולי כימותרפיה ודיאליזה שלא נדע ולא נצטרך ע"י מבנים נפרדים לגמרי בלי מנהרות מחברות או מסדרון [וגם אם יש מסדרון אפשר כמה מקטעים בלי גג לכה"פ בקיץ שלא יורד גשם]
בברכת כהונה [שהיא כוללת כל בברכות בעולם כמו שאמר הגר"א]
תן לחכם ויחכם עוד
כל אחד שפונה מועיל להציל הרבה יהודים מאיסור דאורייתא גמור
קפלן זה ככה, אבל מסיבה אחרת.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה