זאת בעיה כבדת משקל, אבל לא סיבה לא לעשות מה שטוב לעשות בזמן!הנידון פה היה על זה שזה גורם לאנשים לא להיערך ליום הזה וזה נותן ביטחון מדומה
זאת בעיה כבדת משקל, אבל לא סיבה לא לעשות מה שטוב לעשות בזמן!הנידון פה היה על זה שזה גורם לאנשים לא להיערך ליום הזה וזה נותן ביטחון מדומה
זה כבר משהו רע!!זה לתת לו תחושה שהוא עושה ובפועל להרדים אותו!!אני חושב שזה שזוג שנולד לו ילד מיד חושב על איך לחתן אותו ומפריש בשביל זה 300 שקל בחודש זה כבר משהו
תמיד נשארת לכם האופציה לקחת הלוואות ולהחזיר עד גיל 100...אבל לחזור לגיל 20 זה כבר לא תוכלו...אם התמזל מזלכם וההשקעה(הנדלנית בד"כ) לא הוכיחה את עצמה תמכרו...לפחות תדעו שעשיתם ,שניסיתם! ולא ישבתם וחיכיתם שתזכו בלוטוואז יבואו בטענות אל אותו ארגון, שההשקעה לא ממש הוכיחה את עצמה
קודם כל אני לא רוצה שתשקיע 300 בחודש אולי אפילו צריך יותר...אבל היום!כשאתם צעירים ויש לכם זמן כח וכסף!!אם תשקיע 300 שקל בטוח לא תגיע ל240 אלף ודבר שני שהגמח המרכזי זה גם מכספי מעשרות מה שאין לך בהשקעה אבל הנידון פה היה על זה שזה גורם לאנשים לא להיערך ליום הזה וזה נותן ביטחון מדומה
זה משנה לו את התפיסה ברגע שהוא חושב על זה ורואה את זה בפרוט חשבון כל חודשזה כבר משהו רע!!זה לתת לו תחושה שהוא עושה ובפועל להרדים אותו!!
זה לא לשנות תפיסה..
זוג צעיר צריך לפעול ,לעשות, לנצל את הזמן שיש לו!!
קודם כל אני לא רוצה שתשקיע 300 בחודש אולי אפילו צריך יותר...אבל היום!כשאתם צעירים ויש לכם זמן כח וכסף!!
איפה אפשר להשיג הלוואות של 150 אלף שקל בריבית נמוכה, עם פריסה ארוכה?מיד נשארת לכם האופציה לקחת הלוואות ולהחזיר עד גיל 100..
ואם ההשקעה נשארה על הנייר, כמו מה שיצא מבורות תחתית, כנראה?אם התמזל מזלכם וההשקעה(הנדלנית בד"כ) לא הוכיחה את עצמה תמכרו..
זה גורם לו לחשוב :"אני לא יהיה כמו אבא שלי שמקושש בנקים ומגלגל גמחים... לי יהיה הלוואות בטוחות ובלי ריביות!!"...הלוואות הלוואות ועוד פעם הלוואות!! לא ראיתי זוג שזה גרם לו לחשוב השקעות...וגם אם כן-יש דרך ישירה יותר לעשות זאת.זה משנה לו את התפיסה ברגע שהוא חושב על זה ורואה את זה בפרוט חשבון כל חודש
הגמ"ח המרכזי לא סותר השקעה עצמית כי הגמ"ח המרכזי ניתן להפריש מכספי מעשרות בשונה מהשקעה
לא רוצה לחשוב הלוואות!!רוצה לחשוב איך עושים 150 אלף ב3 שנים...וכן על זאת הדרך -לשנות תפיסה!!איפה אפשר להשיג הלוואות של 150 אלף שקל בריבית נמוכה, עם פריסה ארוכה?
בשביל זה צריך ליווי איך והיכן להשקיע...אני בעיקר מאמינה בנדלן בר קיימא שבמקרה שלא הולך מתפטרים ממנו וממשיכים לדבר הבא...לא הבטחות על נייר של קרקעות שאינן מופשרות למגורים...ואם ההשקעה נשארה על הנייר, כמו מה שיצא מבורות תחתית, כנראה?
אם את מתכוונת להוציא את הגברים לעבודה, זה בהחלט רעיון, אלא שמדובר בשינוי כל אורח החיים של המגזר.לא רוצה לחשוב הלוואות!!רוצה לחשוב איך עושים 150 אלף ב3 שנים...וכן על זאת הדרך -לשנות תפיסה!!
מנהלת הפורום לא ממש מאמינה בנדל"ן, ולטענתה מניות עדיפות... אבל אף פעם אין כסף מובטח.בשביל זה צריך ליווי איך והיכן להשקיע...אני בעיקר מאמינה בנדלן בר קיימא שבמקרה שלא הולך מתפטרים ממנו וממשיכים לדבר הבא...לא הבטחות על נייר של קרקעות שאינן מופשרות למגורים...
מה שאמרתי הוא שהארגון שיעזור לפתור את הבעיה (ולא להעמיק אותה יותר) הוא ארגון שיעשה השקעות בשביל זוגות צעירים או ילווה אותם...ולא כוונתי להוציא אברכי כולל מתמידים לפרומי השקעות ונדלן בארץ ובעולם...אם את מתכוונת להוציא את הגברים לעבודה, זה בהחלט רעיון, אלא שמדובר בשינוי כל אורח החיים של המגזר.
התפיסה היא מציאותית והיא אומרת שגם לזוגות צעירים של היום החיים הם לא דבש, ורוב המשכורת הולכת על המשכנתא של הדירה של עצמם...לכן אין כסף לשים בצד כל חודש ולחכות שיקרה איתו משהו צריך גם תשואה מידית לכסות את ההשקעה. והיתרה לתשלום זה חיסכון על נכס שיהיה שלך בסופו של דבר וישביח את עצמו.בשביל זה צריך ליווי איך והיכן להשקיע...אני בעיקר מאמינה בנדלן בר קיימא שבמקרה שלא הולך מתפטרים ממנו וממשיכים לדבר הבא...לא הבטחות על נייר של קרקעות שאינן מופשרות למגורים...
כמה מנות חתונה משלמים עם הידיעה הזו?לפחות תדעו שעשיתם ,שניסיתם! ולא ישבתם וחיכיתם שתזכו בלוטו
מה שאתה מציע זה לשלם מנה לחודש עד גיל 100 תגמור לשלם את כל המנות- זו בהחלט גישה.כמה מנות חתונה משלמים עם הידיעה הזו?
לא, אני רוצה לשלם ולא רק להסתפק בציניות.מה שאתה מציע זה לשלם מנה לחודש עד גיל 100 תגמור לשלם את כל המנות- זו בהחלט גישה.
אגב,
בעידן חתונות הקורונה ובתקווה שהם יביאו איתן את השינוי המבורך ...כרטיס גירוד מספיק כדי לכסות חתונה
בבנקאיפה אפשר להשיג הלוואות של 150 אלף שקל בריבית נמוכה, עם פריסה ארוכה?
בדקת את זה?ועד כמה שהיא יקרה
היא יותר זולה מהריבית העקיפה של הגמ"ח המרכזי ודומיו
נכון זה זול מאוד בוודאי יותר זול מגמח המרכזי ודומיובדקת את זה?
היה כאן סטודנט לכלכלה שטען שמדובר בריביות זולות מאד.
בעידן הקורונה אוליתשואת פנטזיה
רק להעמיד דברים על דיוקם, אני מאד מאמינה בנדל"ן!!מנהלת הפורום לא ממש מאמינה בנדל"ן, ולטענתה מניות עדיפות... אבל אף פעם אין כסף מובטח.
לא!בלת"ק
התגובות צריכות לבוא מכיוון המחתנים, שעשו זאת ושלא, אבל לא אלו שחייבים תמיד להוכיח לכולם למה הם היו הצודקים.
אני הקטן שמעתי מכמה מבוגרים שהם מתחרטים שלא עשו, כי זו האפשרות היחידה לחתן ילדים בכבוד.
אלו שעשו - חוגגים את הסיפוק!
אין תחליף להלוואה של 40,000 ש"ח ב-250 ש"ח לחודש!
הלזה ייקרא הלוואה?
אתם יודעים מה עובר על אנשים בשביל לגלגל 12,000 ש"ח, אז 40,000?
רוצו, רוצו לסניפי הגמ"ח המרכזי!
אני משלם מדי חודש על 6 יחידות - כשיש לי ב"ה 2 ילדים לע"ע כ"י, כי ככל שהשנים עוברות קשה יותר לשלם.
לגבי חיסכון לצורך חתונת ילדים אני חושב שאין שום סיכון בנדל"ן כי אם המחירים ירדו אז גם ההיתחיבויות של ההורים ירדו כי לא יהיה בהם צורך כי המטרה בסוף זה להגיע לדירה לזוגרק שיש לי הסתייגות מהשקעה בתקופה הזאת בדירות בארץ, ולדעתי עדיף להשקיע בדברים שנותנים תשואה טובה יותר
בהוצאות חתונות הילדים, יש גם הוצאות אחרות, מעבר לרכישת דירה.לגבי חיסכון לצורך חתונת ילדים אני חושב שאין שום סיכון בנדל"ן כי אם המחירים ירדו אז גם ההיתחיבויות של ההורים ירדו כי לא יהיה בהם צורך כי המטרה בסוף זה להגיע לדירה לזוג
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: