תאורת חרום
משתמש סופר מקצוען
גרין פארק וחפציבה
בדיוק!@תאורת חרום אתה רק רוצה להמחיש את גודל האבסורד?
מקפיץ!
מישהו יודע פרטים יותר ברורים לגבי פרויקט מ21
בעיקר בניינים 211/212
???
נאמר לי שמ21 חותמים בימים הקרובים עם חברת מימון.מקפיץ!
מישהו יודע פרטים יותר ברורים לגבי פרויקט מ21
בעיקר בניינים 211/212
???
בימים הקרובים
על שם מה שכתוב בגמרא שיש דברים שיום נחשב שנה....הלואי....
כבר כמה שנים שהם אומרים - "בימים הקרובים"
האם בא לכם שנתאגד כל הדיירים שרכשו שם ונבא אליהם למשרד נדבר כולנו ונבוא נדבר גם עם ראש העיר שיזרז את העניינים ויקל בדרישות הפיתוח (שמעתי שבפרויקט אחר שלהם זה עזר שהדיירים עשו זאת.)אשמח לשמוע אם יש מי מבאי הפורום שרכשו דירה בפרויקט ליד גן הדסים (רחוב רשב"ם)
מי יודע איפה זה אוחז, מה מתקדם ועדכונים מהשטח
בנוגע לאכלוס, תשתיות ושירותים נוספים שאמורים לקום באיזור
תודה מראש לכולם!
הפגישה הזו עלתה להם הרבה כסף.האם בא לכם שנתאגד כל הדיירים שרכשו שם ונבא אליהם למשרד נדבר כולנו ונבוא נדבר גם עם ראש העיר שיזרז את העניינים ויקל בדרישות הפיתוח (שמעתי שבפרויקט אחר שלהם זה עזר שהדיירים עשו זאת.)
שאסור לקנות מקבוצות רכישה גם אצל חרדים!!!
יש לנו דירה פה,
רק הקב"ה יודע מתי יהיה אכלוס.המוכר הבטיח שהאיכלוס מייד אחרי החגים. (הוא עדיין לא קיבל את המפתח).
למישהו יש מידע האם זה נכון?
תשאלו בתיווכים.כמו כן מה המחיר לכזו דירה? המחיר שדורש עליה נשמע לי מוגזם.
המוכר צריך לספק מידע טכני על הדירה.שאלה נוספת - מה הגודל במטר של הדירות, מישהו יודע?
שזה אומר???רק הקב"ה יודע מתי יהיה אכלוס.
גם לתיווך בדרך כלל יש אינטרס להעלות את המחיר של הדירה. מחפשת תשובה ללא אינטרס.תשאלו בתיווכים.
כפי שידוע, יש כל מיני שיטות לחשב גודל של דירה. אני רוצה לשמוע ממישהו שאין לו אינטרס מה הגודל של הדירה.המוכר צריך לספק מידע טכני על הדירה.
בדיוק מה שזה אומר, ייתכן בחגים הקרובים, וייתכן בחגים של עוד 5 שנים.שזה אומר???
איזה אינטרס יש לתיווך על דירה שלא הגעתם אליה דרכו? אתם רק שואלים שאלה כללית, ולכן גם ייתכן שהם בכלל לא יענו.גם לתיווך בדרך כלל יש אינטרס להעלות את המחיר של הדירה. מחפשת תשובה ללא אינטרס.
כיום עד כמה שאני יודע הקבלן חייב להציג שטח נטו של הדירה, ובכל מקרה אפשר לבקש את תשריט הדירה ולחשב לבד כמה מטרים כל חדר ואז כמה הדירה.כפי שידוע, יש כל מיני שיטות לחשב גודל של דירה. אני רוצה לשמוע ממישהו שאין לו אינטרס מה הגודל של הדירה.
בקשר למענק הכנסה זה לא בעיהובנוסף אנחנו כמה שנים לא מקבלים מענק עבודה ומאחר ורשום על שמנו קרקע ולא דירת מגורים!
אם משהו יכול לעזור , נודה לו מאוד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: