אני אשתדל להעלות את המכתב של הדייריםהסבר. נמק. פרט.
אני אשתדל להעלות את המכתב של הדייריםהסבר. נמק. פרט.
מאז כבר שינוי התבע אושרה.אין שם תב"ע.
העיריה נתנה תב"ע לבנינים נמוכים כמו בישועות דוד והאחראים בפרויקט מכרו בנינים גבוהים. ובעצם השתמשו עם התב"ע עבור 2 הבנינים שקימים ולשאר השטח אין תב"ע.
מה זה מאז?מאז כבר שינוי התבע אושרה.
מלפני עשר שנים....מה זה מאז?
תברר שוב לגבי התב"עמלפני עשר שנים....
נראה לי שהשינוי תבע היה לפני כשנתיים...
הם עכשיו מחכים לחידוש הסכמי פיתוח, או משהו כזה
נראה לי שלא לחוץ להם להתעסק עם זה, הם יותר עסוקים בבנינים בנאות הפסגה...
אני בטוח.........נראה לי שלא לחוץ להם להתעסק עם זה
שאסור לקנות מקבוצות רכישה גם אצל חרדים!!!@אדם לעמל יולד @זושא כץ @אחד ויחיד @תמי אחת @גיטיgiti
מכל הסיפור המוזר (והמקומם!) הזה שעולה פה מהתגובות שלכם. יש מסקנה חותכת כלשהי?
שהחברה הזו (שאגב, אינה נקראת חברה כלל ברשם החברות ואינה חברה כלל! ) כוונותיה וכוונות מייסדה ז"ל היו חיוביות. בתכלס' הם מתנהלים בצורה לא ראויה@אדם לעמל יולד @זושא כץ @אחד ויחיד @תמי אחת @גיטיgiti
תגובה מקורית... כזה שינוי מצב רוח משורה לשורה.......חחחח
עצוב
אני קצת קשור לתחום הבניה ( ) ורואה כמה ידע ונסיון נדרש כדי לבנות משהו, וכמה זהירות כדי לא ליפול במליון פחים. מתסכלת המחשבה שאנשים חושבים שהם יכולים לבנות בניינים, ללא שיש בידם שום רקע בניהול, בתכנון, בפיקוח או בתאום (שזו נקודה קריטית), וכבר ממהרים למכור יחידות דיור, או גרוע מכך - יחידות השקעה. אוף אחד גדול.שהחברה הזו (שאגב, אינה נקראת חברה כלל ברשם החברות ואינה חברה כלל! ) כוונותיה וכוונות מייסדה ז"ל היו חיוביות. בתכלס' הם מתנהלים בצורה לא ראויה
ולא כדאי לאף אחד להצטרף לקבוצות אלו בשום צורה שהיא.
בנוסף, נלמד מזה ש"אברכים" לא מבינים ב"הכל".
אם יש עוד מסקנות?
לא מספיק?שאסור לקנות מקבוצות רכישה גם אצל חרדים!!!
אני קנתי דירה שלשה חדרים חדשה במודיעין עילית לפני 12 שנים ב 430 אלףלא 7 שנים, 12 שנה לפחות.
הורי מכרו לפני 10 שנים 3 חדרים ב900.
שאסור לקנות מקבוצות רכישה גם אצל חרדים!!!
יש כאלו שיגידו שאם זה להשקעה, זה פחות נורא...אני קצת קשור לתחום הבניה ( ) ורואה כמה ידע ונסיון נדרש כדי לבנות משהו, וכמה זהירות כדי לא ליפול במליון פחים. מתסכלת המחשבה שאנשים חושבים שהם יכולים לבנות בניינים, ללא שיש בידם שום רקע בניהול, בתכנון, בפיקוח או בתאום (שזו נקודה קריטית), וכבר ממהרים למכור יחידות דיור, או גרוע מכך - יחידות השקעה. אוף אחד גדול.
אני חושב שכל קבוצות הרכישה גם במגזר הכללי נגרמו בבכי.
השאלה אם יש עוד מסקנות? הסיפור פשוט בלתי נתפס ומפוצץ.
אני קנתי דירה שלשה חדרים חדשה במודיעין עילית לפני 12 שנים ב 430 אלף
אם אין יראת אלוקים....@אדם לעמל יולד @זושא כץ @אחד ויחיד @תמי אחת @גיטיgiti
ידוע שקבוצות רכישה אורכות זמן. אבל מה הלאה??? מה קורה כשכבר יש דירה ו'רק' צריך טופס 4? ופה יש הבדל מהותי בין קבוצות הרכישה והמנהלים שלהםיש כאלו שיגידו שאם זה להשקעה, זה פחות נורא...
בתנאי שהמנהלים חובבנים ולא פושעים...
מוזמנת להגיע לבנינים בנאות הפסגה ולראות מה קורה כשהדירה מוכנה, וחסר 'רק' טופס 4...ידוע שקבוצות רכישה אורכות זמן. אבל מה הלאה??? מה קורה כשכבר יש דירה ו'רק' צריך טופס 4? ופה יש הבדל מהותי בין קבוצות הרכישה והמנהלים שלהם
ידוע שקבוצות רכישה אורכות זמן. אבל מה הלאה??? מה קורה כשכבר יש דירה ו'רק' צריך טופס 4? ופה יש הבדל מהותי בין קבוצות הרכישה והמנהלים שלהם
מוזמנת להגיע לבנינים בנאות הפסגה ולראות מה קורה כשהדירה מוכנה, וחסר 'רק' טופס 4...
לא כל כך מסכים....לא צריכה להגיע. מכירה מדי מקרוב...
בדיוק על זה דיברתי. כשמדובר באדם יר"ש שמבין את המצוקה ואת שנות ההמתנה הרבות; ו/או אדם שמתנהל בצורה טובה ונכונה, לא מותיר אנשים בכזה סיוט שנקרא 'אין טופס 4'
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: