למגדל אין כרגע קרן השתלמות מנייתית עם הכשר.אודה מאוד לעידכון ככל וקיים בקשר לקרן השתלמות מנייתית כשרה במגדל.
יש לי שם קרן עם דמי ניהול נמוכים מאוד. וחבל לי להעביר אותה. אך מעוניינת בקרן מנייתית כשרה.
תודה מראש לכל המגיבים
למגדל אין כרגע קרן השתלמות מנייתית עם הכשר.אודה מאוד לעידכון ככל וקיים בקשר לקרן השתלמות מנייתית כשרה במגדל.
יש לי שם קרן עם דמי ניהול נמוכים מאוד. וחבל לי להעביר אותה. אך מעוניינת בקרן מנייתית כשרה.
תודה מראש לכל המגיבים
נכון מאד.א. אסור להמליץ ללא רישיון ובלי לדעת את הנתונים הספציפיים.
ב. אין בזה משהו שמתאים לכולם, אלא לכל אחד משהו אחר.
עזרה פרטנית, אפשר או בפרטי, או במייל שבחתימה שלי.
קשה מאד לענות תשובה חד משמעית בלי לדעת יותר נתונים.@מקצועי בלבד
יש היגיון לפצל קרן השתלמות לשתי חברות, כשאני מייעד את הכסף לשני עניינים שונים?
תודה על התשובה!קשה מאד לענות תשובה חד משמעית בלי לדעת יותר נתונים.
אבל באופן כללי, יש מקרים שיש בזה בהחלט היגיון, ויש מקרים שזה מיותר לחלוטין ואפי' יכול למנוע רווחים מסוימים.
תודה על הקומפלימנטנכון מאד.
רציתי רק להגיד לכאן לציבור שיש ניק נפלא ומדהים בשם @ארי בכרמים שפניתי אליו לעזרה בענינים האלו.
הוא עזר לי בלב רחב ובנפש חפצה ממש. (לא לקח גרוש)
באמת זו הזדמנות כאן על הבמה המכובדת הזו להודות לו קבל עם ועדה. יישר כח @ארי בכרמים .
תודה על הרצון.למרות שלא בקש שקל.
אני ישלם לו בעזרת ה'.
לדעתי ראוי לתת לו.
@מקצועי בלבד @ארי בכרמיםיש 4:
- אינפיניטי השתלמות מניות בחו"ל 1537 (מחקה מדד MSCI) - בכשרות תשואה כהלכה.
- השתלמות מחקה מדד S&P 500 במיטב דש - מקווה שבקרוב בכשרות גלאט הון.
- השתלמות מחקה מדד S&P 500 במור - בכשרות בד"ץ העדה החרדית.
- השתלמות מחקה מדד S&P 500 בהפניקס - בכשרות תשואה כהלכה.
התשובה לכל השאלות האלו שהנציג/ת שירות לקוחות שאמר/ה את התשובה אין לה את הנתונים הנכונים!!@מקצועי בלבד @ארי בכרמים
בררתי עם אינפיניטי, הם אמרו שמסלול ההלכה בחסכון לכל ילד עוקב אחרי מדד MSCI
אבל הם אומרים לגבי השתלמות 1537 , שזה לא עוקב אחרי המדד הזה והם לא אומרים מה כן הרכב הנכסים של המסלול,
הם אומרים שהוא גם משתנה כל הזמן.
(הם רק אמרו את מה שמופיע באתר הרשמי : מסלול מניות בחו"ל – נכסי המסלול יהיו חשופים למניות שנסחרות בחו"ל, בשיעור חשיפה שלא יפחת מ-75% ולא יעלה על 120% מנכסי המסלול. חשיפה לנכסים כאמור תושג באמצעות השקעה במישרין, בנגזרים, בתעודות סל, בקרנות נאמנות או בקרנות השקעה. יתרת הנכסים תושקע בכפוף להוראות הדין, ובכפוף לשיקול דעתה של ועדת ההשקעות.)
1. איך אפשר לדעת מה הרכב הנכסים בפועל, כדי לדעת אם לבחור במסלול הזה. אני בחרתי בזה כי הבנתי פה בפורום שהוא עוקב אחרי מדד הMSCI שהוא יותר מפוזר מהS&P500 (ואגב, הקרן שלי במסלול הזה ירד לאחרונה ואני כרגע בהפסד)
2. איך יתכן שבאתר הזה : https://gemel.funder.co.il/gemel/1537 מופיע שהמסלול הזה כן עוקב אחרי מדד MSCI ובאינפיניטי טוענים שזה לא נכון ושהמידע שם מוטעה, (או שאני לא יודע איך לקרוא נכון את הנתונים בפאונדר..)
כמו ש @מקצועי בלבד כתבה הם פשוט לא יודעים.@מקצועי בלבד @ארי בכרמים
בררתי עם אינפיניטי, הם אמרו שמסלול ההלכה בחסכון לכל ילד עוקב אחרי מדד MSCI
אבל הם אומרים לגבי השתלמות 1537 , שזה לא עוקב אחרי המדד הזה והם לא אומרים מה כן הרכב הנכסים של המסלול,
הם אומרים שהוא גם משתנה כל הזמן.
(הם רק אמרו את מה שמופיע באתר הרשמי : מסלול מניות בחו"ל – נכסי המסלול יהיו חשופים למניות שנסחרות בחו"ל, בשיעור חשיפה שלא יפחת מ-75% ולא יעלה על 120% מנכסי המסלול. חשיפה לנכסים כאמור תושג באמצעות השקעה במישרין, בנגזרים, בתעודות סל, בקרנות נאמנות או בקרנות השקעה. יתרת הנכסים תושקע בכפוף להוראות הדין, ובכפוף לשיקול דעתה של ועדת ההשקעות.)
1. איך אפשר לדעת מה הרכב הנכסים בפועל, כדי לדעת אם לבחור במסלול הזה. אני בחרתי בזה כי הבנתי פה בפורום שהוא עוקב אחרי מדד הMSCI שהוא יותר מפוזר מהS&P500 (ואגב, הקרן שלי במסלול הזה ירד לאחרונה ואני כרגע בהפסד)
2. איך יתכן שבאתר הזה : https://gemel.funder.co.il/gemel/1537 מופיע שהמסלול הזה כן עוקב אחרי מדד MSCI ובאינפיניטי טוענים שזה לא נכון ושהמידע שם מוטעה, (או שאני לא יודע איך לקרוא נכון את הנתונים בפאונדר..)
איפה אפשר לבדוק את ההרכב? ומאיפה הקובץ הזה?כמו ש @מקצועי בלבד כתבה הם פשוט לא יודעים.
מצורף הרכב הנכסים לרבעון האחרון של הקרן הזו.
א. בקובץ הזה מופיע הכלללל.איפה אפשר לבדוק את ההרכב? ומאיפה הקובץ הזה?
ראשית כל, את עובדת בהוראה או משהו אחר?אני צריכה לבחור קרן להפקדת קרן השתלמות, איפה כדאי לי לבחור, מה לבדוק?
מישהו יכול לתת לי קצת רקע בבקשה?
תודה רבה!
יש הרבה פרמטרים לבחירת מקום לקרן השתלמות.במיטב ד"ש אומרים 0.8 אחוז מצבירה, שווה/ לא שווה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: