בעלי קיבל את זה.עובד בנקזה מחירים ממש זולים.
מאיפה קיבלת כאלו הצעות מחיר ?
ולשאלתך לא משנה כל כך החברה
יותר משנה המסלול בתוך החברה.
איך אני יכולה לדעת איזה מסלול הכי משתלם?
יכול לפרט לי בכל חברה מה הכי משתלם?
בעלי קיבל את זה.עובד בנקזה מחירים ממש זולים.
מאיפה קיבלת כאלו הצעות מחיר ?
ולשאלתך לא משנה כל כך החברה
יותר משנה המסלול בתוך החברה.
תקראי את המאמרים של מקצועי בלבד.איך אני יכולה לדעת איזה מסלול הכי משתלם?
יש סיבה למה במגדל מסלולי s&p500 של גמל ועוד הם כשרים ושל קרן השתלמות לא?
בקרן השתלמות פשוט אין להם מסלול כזה.
סוכן של מגדל אמר לי היום שבמרץ יפתח מסלול s&p500 בקרנות השתלמות.הם לא פתחו אותם עכשיו, אלא לפני כ8 חודשים ויותר.
עכשיו הם גם קיבלו כשרות.
ויתכן שבעתיד הקרוב יהיה להם מסלול כזה גם בקרן ההשתלמות.
[יש מקרים שהבירוקרטיה יותר איטית ומסובכת]
אני מקווה שזה נכון.סוכן של מגדל אמר לי היום שבמרץ יפתח מסלול s&p500 בקרנות השתלמות.
נקוה שגם יקבל הכשר במהרה
נדב טסלר (שהיה הראשון לפתוח מסלול כזה, לא זוכר באיזו חברה) כתב פעם שזה בגלל שהוא מדד מוכר יותר ולכן יכול להיכנס יותר בקלות על דעת הציבור.עדיין אין משהו מפוזר יותר על כל העולם? בדומה להפניקס פאסיבי ז"ל?
לדעתי זו הסיבה ולא השאלה (המודגש)אם בחיסכון לכל ילד שזה משהו חדש יש כזה מסלול מוזר שבפנסיה אין.
נדב עבד בהלמן אלדובי גמל ז"לנדב טסלר (שהיה הראשון לפתוח מסלול כזה, לא זוכר באיזו חברה) כתב פעם שזה בגלל שהוא מדד מוכר יותר ולכן יכול להיכנס יותר בקלות על דעת הציבור.
הבאסה היא שכבר היה אחלה מסלול בהפניקס פנסיה ממש פאסיבי מפוזר על כל העולם,לדעתי זו הסיבה
בקרן פנסיה יש לחברת מנורה משהו בסגנון. ועם הכשר של בד"ץ.עדיין אין משהו מפוזר יותר על כל העולם? בדומה להפניקס פאסיבי ז"ל?
התשובה שלי זה כן, ולא.שאלה נוספת - הגישה הרווחת היא "להסתכל על כל התיק" כולל החיסכון הפנסיוני-אני מתכוין להקשר של הפיזור,
וחלוקת הנכסים
במקרה שלנו שבחשבון הממוסה זה בעיקר לחתונות ילדים האם עדיין נכון להחזיק בגישה הזו? מתלבט.
רק על החלק שמעבר לתקרת הפטור.1. במקרה של הפקדת מעסיק מעבר לתקרה, החיוב במס רוחי הון הוא על כל ההפקדה או רק על החלק שמעבר לתקרת הפטור?
יכול להיות שבקרוב יהיה.אם בחיסכון לכל ילד שזה משהו חדש יש כזה מסלול מוזר שבפנסיה אין.
קרנות ברירת מחדל?בקרן פנסיה יש לחברת מנורה משהו בסגנון. ועם הכשר של בד"ץ.
ובקרוב כנראה יהיה כנראה גם בחברת אינפיניטי, שפותחת עכשיו קרנות פנסיה.
באינפיניטי זה יהיה קרנות נבחרות.קרנות ברירת מחדל?
דמי ניהול במנורה?
אין בזה משהו כללי.שלום רב,
התבלבלתי לגמרי לגבי איפה כדאי להתחיל להפריש לקרן השתלמות לשכיר,
בפנסיה אני במיטב דש במסלול מחקה מדד 500,
באיזה קופה מומלץ קרן השתלמות ומה אחוזים מהצבירה למיקוח? תודה רבה!
תקראו את המאמרים של מקצועי בלבד.באיזה קופה מומלץ קרן השתלמות
מקסימום 0.55ומה אחוזים מהצבירה למיקוח?
שלחתי לך הודעה פרטית.מקצועי בלבד, איך ניתן להתייעץ איתך?
אודה לך מאד אם תוכלי ליצור איתנו קשר, תודה רבה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: