לא יצא לי לעבוד איתם. צריך לברר. אני עובדת בהשתלמות בעיקר עם אנליסט ואלטשולר. ועוד חברות ביטוח כמו מגדל, הפניקס, אבל לדעתי אלטשולר ואנליסט הם בין החברות עם התשואות הגבוהותשמעתי הרבה שממליצים על מיטב ד"ש, אלטשולר עדיף?
Forrss1 gmailאשמח אם למישהו יהיה סבלנות לתת הדרכה קצרה איך ומה לבדוק כדי לדעת, אני פשוט חדשה בתחום.
תודה רבה מראש!
הם גרועים בשנתיים האחרונות.אלטשולר
0.8 זה דמי ניהול גבוהים.יכולים לשים פה את הנקודות המשמעותיות לתועלת כולם?
איך אוכל לקבל פחות מזה?0.8 זה דמי ניהול גבוהים.
תבדקי עם המעסיק שלך אם אין לו הסכם עם חברות ביטוח כלשהן. למעסיקים גדולים בד"כ יש הסכמים עם הטבות בדמי ניהול.איך אוכל לקבל פחות מזה?
תקראי את המאמרים של מקצועי בלבד.אני צריכה לבחור לאיזה קרן להפריש קרן השתלמות, איפה הכי שווה לי עכשיו לפתוח? שכירה, עובדת בהייטק
תודה רבה!
תקראי את המאמרים של מקצועי בלבד.אשמח להמלצות על קופה טובה עם תשואות טובות בשנים האחרונות ודמי ניהול נמוכים
איפה?תקראי את המאמרים של מקצועי בלבד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: