לא מוכרים, הם רק מפרסמים.בעפולה מוכרים (לצערי כי זה חרפה מה שנעשה שם) 14,000 ש"ח למטר בפרי סייל!
וחבל שלא פרסמת בטור שלך, נגד אותו אחד שמשתמש בשם של ועד הדיור החרדי.
לא מוכרים, הם רק מפרסמים.בעפולה מוכרים (לצערי כי זה חרפה מה שנעשה שם) 14,000 ש"ח למטר בפרי סייל!
אני מתכוון שכשאתה קונה בשוק, אתה עומד מול המוכר ויכול לראות ולחוש את מידת הלחץ שלו ולפי זה אתה לוחץ אותו במחיר.מה ? המתווכים מוציאים כסף מהכיס שלהם? הייתי 15 שנה מתווך , כוחו מוגבל ביותר (למרות שיש, כמו למשל מתווך מסויים בבית שמש, שמשווק אך ורק באנגלית בדולרים ובכך מייקר את המקום)
זה לי עשרים שנה בעסקנות, מעולם לא כתבתי נגד משהו שמישהו עשה למען הציבור החרדי, גם אם זה היה באופן לא הוגן (דיברה איתי היום מתווכת בעפולה שיש לה דירות במציאה של 13000 שח למטר "וזה מציאה כי בטח ראית בעיתון שהמחירים כאן זה 14") וגם ואפילו שהוא משתמש בשם שעמלתי עליו.לא מוכרים, הם רק מפרסמים.
וחבל שלא פרסמת בטור שלך, נגד אותו אחד שמשתמש בשם של ועד הדיור החרז
מה שיכלו לשווק (מבחינת תכניות מוכנות) שיווקו. למעט כמה מאות דירות של קבוצת מקום תורה עם כל העצב שם, לא נותר למעשה הרבה מה לשווק.@עו"ד נתן רוזנבלט
בבית שמש בנו בשנים האחרונות כ15 אלף דירות
למה לא משווקים את ה18 אלף דירות שיש בהר יונה כאן ועכשיו???
למה מחכים?
יש מישהו שיש לו עניין לראות את הציבור החרדי נשאר דבוק לבית שמש???
בתור מתווך לשעבר תעזור לי להבין, איך אני אמור להתייחס לנתונים שמופיע ביד 2 או ברשות המיסים?דיברה איתי היום מתווכת בעפולה שיש לה דירות במציאה של 13000 שח למטר "וזה מציאה כי בטח ראית בעיתון שהמחירים כאן זה 14
שאלה לעו"ד נתן רוזנבלט:
בתור האדם המנוסה ביותר שאני מכיר כאן, רציתי לשמוע ממך מה דעתך על חריש?
לעולם לא. כלומר, עד ביאת גואל צדק. אבל בהחלט יוכלו לגור בה, בתנאים מוגבלים, כמו נגיד רחובות, שיש בה מיעוט חרדי שמרגיש מאוד טוב. זאת הייתה שאיפתי - והיא הושגה חלקית ב"ה. ואלמלא הפריעו לי גורמים חרדיים היא הייתה מושגת בשלמותה.האם לדעתך היא תהפוך להיות חרדית?
של רווחים? עצומים! אין שום סיבה שהמחירים כאן יהיו פחות מחדרה.יש לה פוטנציאל?
כלפי מטה? כןהמחירים בה מוגזמים?
רק יותר ויותרמה המגמה שלה?
תודה רבה.(וסליחה שזה לא כ"כ קשור לכאן כעת)
דווקא מאוד מתקרב, תנתח ותראה. כל דירה כאן נמכרת במחיר שבין 12-13 למטר. הבעייה היא שמדובר כאן בדירות מוכנות. למכור בפריסייל במחיר של מוכן זה כבר אומנות.בתור מתווך לשעבר תעזור לי להבין, איך אני אמור להתייחס לנתונים שמופיע ביד 2 או ברשות המיסים?
שרוב הדירות ביד 2 בעפולה לא מתקרבים למחיר הזה.
וגם ברשות המיסים אין עסקאות באזור הזה.
צילום מסך מרשות המיסים בסינון ממחיר יקר לזול.
צפה בקובץ המצורף 1266246
כי אמנם יש משוגעים שקונים בעפולה במחירים הזויים, אבל הם מעטים.עוד נתון על עפולה
לפני חודש היה ביד 2 327 מודעות ובתוך חודש זה קפץ ל543 כמעט כפול.
צפה בקובץ המצורף 1266248
על זה נאמר "אוי לו מי שאומנותו..."למכור בפריסייל במחיר של מוכן זה כבר אומנות.
אני לא יודעואילו אני רואה בנתיבות את הקבלן עודד שריקי (מי שיודע מבין מה זה אומר)
האם היא תוכל לדעתך להיות כמו אשדוד שיהיו בה אזורים חרדיים או ש"רק" כמו רחובות שכולם מעורבבים יחד וחיים בשלום?לעולם לא. כלומר, עד ביאת גואל צדק. אבל בהחלט יוכלו לגור בה, בתנאים מוגבלים, כמו נגיד רחובות, שיש בה מיעוט חרדי שמרגיש מאוד טוב. זאת הייתה שאיפתי - והיא הושגה חלקית ב"ה. ואלמלא הפריעו לי גורמים חרדיים היא הייתה מושגת בשלמותה.
מה כוונתך? שזה מוגזם וצריך לרדת?כלפי מטה? כן
נעזור לך לחשב מחיר למ"רבתור מתווך לשעבר תעזור לי להבין, איך אני אמור להתייחס לנתונים שמופיע ביד 2 או ברשות המיסים?
שרוב הדירות ביד 2 בעפולה לא מתקרבים למחיר הזה.
וגם ברשות המיסים אין עסקאות באזור הזה.
צילום מסך מרשות המיסים בסינון ממחיר יקר לזול.
צפה בקובץ המצורף 1266246
1925000 / 155 = 12,419
1770000 / 177 = 10,000
1740000 / 164 = 10,609
1740000 / 140 = 12,428
1720000 / 140 = 12,285
1710000 / 115 = 14,869
הפוךמה כוונתך? שזה מוגזם וצריך לרדת?
מתוך 90 רשומות וגם רשמתי רוב וזה מסונן מהיקר לזול.נעזור לך לחשב מחיר למ"ר
1925000 / 155 = 12,419
1770000 / 177 = 10,000
1740000 / 164 = 10,609
1740000 / 140 = 12,428
1720000 / 140 = 12,285
1710000 / 115 = 14,869
זה מסונן לפי מחיר העיסקה ולא לפי מחיר למ"רמתוך 90 רשומות וגם רשמתי רוב וזה מסונן מהיקר לזול.
ועד הדיור החרדי חוזר לשווק בחריש?של רווחים? עצומים! אין שום סיבה שהמחירים כאן יהיו פחות מחדרה.
כלפי מטה? כן
רק יותר ויותר
בסדר תמשיך לעבור על כל העסקעות ותעדכן אותי אם טעיתי.זה מסונן לפי מחיר העיסקה ולא לפי מחיר למ"ר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: