באיזה מובן?שום דבר לא ילך איתו בקלות
באיזה מובן?שום דבר לא ילך איתו בקלות
חחחזה ודאי שאם המחיר ירד מי שהשקיע
במחיר היקר יפסיד
ואת היחידות יוכלו להשכיר לשבתות
ויהפכו את זה לצימרים
עם ההודעה הזאת, עזרת לעוד כמה (מקווה שלא) שבדרך...אחרי שתפקיד 180 שח לתרומה, או תסביר לי באישי איך אתה יכול לעזור לו בדרך אחרת. אגב, בשבת האחרונה פגשתי את אחיו של האברך הזה, ואחרי כמה דקות שיחה התברר לי שהוא הגיע למצב שבשבתות המשפחה מתאגרנת לשלוח לו מזון שלוש סעודות, כי זה כבר נוגע לשלום בית וכו' וק"ל ודו"ק - כל מילה שאמרתי לך מדוייקת, ואתה תקבל את מלוא הפרטים אחרי שאבין שאני לא סתם הולך רכיל מגלה סוד.
סוד ידוע...חחח. אבל למה ההורים לא הבנתי? אם אתה מתכוין כי הם לקחו על עצמם את המשכנתא של הזוצ, אז בא אגלה לך סוד קטן אבל אל תספר לאפחד:
למה מספיק שישימו ג'קוזיחחח
יהיו צימרים תת קרקעיים, צימרים לרחצה בביתר מו"ע ואלעד..
העולם שלנו יראה ממש כדורסוד ידוע...
הכוונה היתה שהמחותנים שהצליחו להוציא משכנת ממוחזרת בזכות היחידות המהוללות פתאום יקרסו. ולא דווקא ההורים, אלא כל מי שבנה את החזרי המשכנתא שלו על בסיס שמהשכירות יכנס לו 5K או 6K
ובאמת מה הפיתרון לזה?, יש בצדמשהו? או שכמו ש @צחית כתב, פשוט אלעד וביתר ומו"ע בחניוני תת קרקעיים, יהיו צימרים מפנקים...
איזה הכללהחחח. אבל למה ההורים לא הבנתי? אם אתה מתכוין כי הם לקחו על עצמם את המשכנתא של הזוצ, אז בא אגלה לך סוד קטן אבל אל תספר לאפחד:
לא משנה מה התחייבו המחותנים זה לזה - בסוף הכל נופל על הזוצ.
כמה בסוף?
תלוי
אצל ספרדים חסידים זה עניין של חודשים ספורים, אצל ליטאים זה יכול לקחת אפילו שנתיים וחצי. אבל בסוף זה קורה אצל כולם.
כך זה קורה וכך אכן צריך לקרות.
הילדים לא מתחננים להורים שיורידו את הנטל מעל כתפיהם השחות????איזה הכללה
מכירה מקרוב משפחות לטאיות של 10 ילדים ומעלה מעלה
שההורים עמדו ועומדים בדיבורם גם אם זה קשה מאדד
הילדים מצידם עושים הכל להקלהילדים לא מתחננים להורים שיורידו את הנטל מעל כתפיהם השחות????
או עכ"פ לעזור משמעותי????
לא מאמין!! ה' ירחם!!! אביזיריהו דשפיכות דמים!!!!
הילדים מצידם עושים הכל להקל
מעבירים מעשרות ויותר כל חודש
אבל עדיין ההורים מצידם עומדים בהתחייבויות
ואני ממש נגד השיטה הזו של לדרוש
אבל לא צריך להכליל
חוקים להגנת הדייר הוכחו בכל העולם כהורסים את שוק הדיור להשכרהיחוקקו בישראל חוקים להגנת הדייר
הילדים לא מתחננים להורים שיורידו את הנטל מעל כתפיהם השחות????
או עכ"פ לעזור משמעותי????
לא מאמין!! ה' ירחם!!! אביזיריהו דשפיכות דמים!!!!
סליחה אני מתקן: אצל חסידים הזוצ לוקח את זה תוך כמה חודשים, אצל הליטאים כמה שנים, ואצל הרשעים אף פעם לא.איזה הכללה
מכירה מקרוב משפחות לטאיות של 10 ילדים ומעלה מעלה
שההורים עמדו ועומדים בדיבורם גם אם זה קשה מאדד
לא הבנתי מה הבעיה ברעיון של הגערער רבה1. רק לא זה ! פליז . ראיתי איך זה הרס את הנדל"ן בגרמניה שם ביקרתי ופגשתי ישראלים שהפסידו את המכנסיים שלהם. זה אמנם טוב לכאורה לסטודנטים צעירים וכדומה, אבל בטווח הארוך זה פוגע בכולם. אגב, שם המדינה משקיעה הון גם בבנייה כי זה לא רווחי ליזמים, זה צריך לבוא משולב.
2. תמיד יהיו אנשים שלא יכולים / רוצים לקנות. אם מחוסר אפשרות כלכלית ואם בגלל שמצאו עבודה במקום אחר וכיוצא באלו סיבות. אלו התחתית של התחתית של סולם הממון במדינה ולהם צריך לדאוג יותר מכל.
לענ"ד ההרס הכי גדול לשוק הדיור להשכרה (אם מסתכלים עליו כאחד מפתרונות הדיור ולא כאחד מפתרונות ההשקעה) זה חוסר הביטחון של השוכרים והצורך לעבור מידי תקופה בגלל ההעלאותחוקים להגנת הדייר הוכחו בכל העולם כהורסים את שוק הדיור להשכרה
אם תקרא את ההודעות שלי בפורומים שדיברו על כך אני הראשונה שיוצאת נגד זה שילדים חיים ברמה ומחפשים עוד דירה להשקעה שההורים נחנקים, עדיין זה לא אומר שכל מי שלא מסוגל לקחת על עצמו את כל מה שהתחייבו בשבילו הוא רשע ( כמובן מי שתנאי חייו מאפשרים לו ולא עושה את זה מסכימה שיש לו אטימות גדולה, לא הייתי רצה להשתמש בשורש רשע )סליחה אני מתקן: אצל חסידים הזוצ לוקח את זה תוך כמה חודשים, אצל הליטאים כמה שנים, ואצל הרשעים אף פעם לא.
עכשיו דייקתי?
כי מי שרואה את חמיו משלם כל חודש עוד ועוד (כי בנתיים נוספו עוד כמה נשואים) ונותן לו להמשיך עם זה לעולמי עד, לית דין ברנש כלל.
כבודו, יש לך מספרים ביד?המצוקה הזו, אמתית, מציקה, מאיימת, מטרידה, אבל זאת מצוקת כסף, לא מצוקת דיור. כלומר יש דיור, אך הוא אינו בר השגה. אז למה אנחנו שומעים כל הזמן שיש מצוקת דיור ושצריך לשחרר עוד ועוד קרקעות?
הוא לא יכול להתחרות אפילו עם השכן שלו המשקיע, שהבנק יאשר לו תמיד עוד 200 בקלות כי יש לו דירה למנףשאברך מבית שמש ורואה חשבון מדושן מלונג איילנד יתחרו על אותה דירה בהוגנות
תקרא מה שכתבתי "לא שיש מישהו כזה בכנסת, אבל הוא" וכו'.קראת אולי לאחרונה על עדכון שכר החכ"ים /שרים/שופטים וכו'?
אף אחד שם לא חי מצוקה....
ממש לא רלוונטי באיזה גובה הוא מדבר עם אנשים, אלא כמה אכפת לו לדאוג לאנשים.אבל יאמר לשבחו של גולדקנופף שאכן הוא איש עשיר מאוד, אבל אדם שמדבר עם כולם בגובה העיניים
גם אם אנשים פשוטים וכו' (עד לפני שנתיים היה גר בדירה צפופה וישנה בי-ם)
נכון מאוד שחוסר היציבות מרתיע אנשים משכירות, ולכן בשנים האחרונות יש הטבות מס ליזמים שבונים דירות להשכרה לטווח ארוך והדבר מבורך ואפשר לחשוב על צעדים נוספים בכיוון.לענ"ד ההרס הכי גדול לשוק הדיור להשכרה (אם מסתכלים עליו כאחד מפתרונות הדיור ולא כאחד מפתרונות ההשקעה) זה חוסר הביטחון של השוכרים והצורך לעבור מידי תקופה בגלל ההעלאות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: