כנ"ל...גילוי נאות מצידך לא יזיק...
ואני את הגילוי הנאות שלי עשיתי מספר רב של פעמים
ובנוסף כתבתי וגם עכשיו כותב שלא להאמין לאף אחד שלא מכירים אישית
בטח אם הוא מסלף נתונים בכוונה או משתמש בכותרות פומפוזיות(כמו קריסה וכו)
כנ"ל...גילוי נאות מצידך לא יזיק...
הבעיה היא ,שלרשות המיסים הנתונים באמת יבשים, והמתווכים שאני מכיר אומרים לישכל אחד יחליט האם הוא רוצה להאמין למתווכים ובעלי אינטרסים או לנתונים יבשים של רשות המיסים.
הוא גם לא מבין שרשות המיסים לא רואה דירה דירה יש דירות טובות יותר טובות פחות דירות משופצות ופחות משופצותהבעיה היא ,שלרשות המיסים הנתונים באמת יבשים, והמתווכים שאני מכיר אומרים לי
שיש אמנם האטה במכירות אך לא ירידה במחיר(למעט ברמה ד' ,ששם לדעתי תמיד זה היה בועה), ואם יש ירידה אז היא מינורית וכמובן לא קריסה.....
(כל זה לבינתיים)
אני משקיע בשוק ההון ולא משקיע בדירות, ואין לי אינטרס שמישהו יבוא להשקיע בשוק ההון, כי גם אם כל הניקים כאן בפרוג ישקיעו בS&P500 זה לא יזיז שם שום דבר.כנ"ל...
איזה נתונים סילפתי?ואני את הגילוי הנאות שלי עשיתי מספר רב של פעמים
ובנוסף כתבתי וגם עכשיו כותב שלא להאמין לאף אחד שלא מכירים אישית
בטח אם הוא מסלף נתונים בכוונה או משתמש בכותרות פומפוזיות(כמו קריסה וכו)
את ההיסטוריה תבדוק בעצמך לעיל ואין לי טעם לחזור על זה...איזה נתונים סילפתי?
איזה נקודות לא נכונות ,אני אישית דווקא התחברתי (כמובן שיש מקרים שוניםמי שכתב את זה לא מכיר באמת חרדים
כשמדד מחירי הדירות עולה בחודש 1.9% , בתקשורת קוראים לזה זינוק.את ההיסטוריה תבדוק בעצמך לעיל ואין לי טעם לחזור על זה...
אבל לקרוא ל3.5 אחוז קריסה זה סילוף מוחלט!!
חחח כי אם בשנה אחת הוא עלה 20 אחוז אז הם רושמים מחירי הדיור ממשיכים לזנקכשמדד מחירי הדירות עולה בחודש 1.9% , בתקשורת קוראים לזה זינוק.
בחודש 10 אנשים עשו פחות קומבינות, בגלל השראת הימים הנוראים?בנוסף יש אנשים שעושים קומניבות להוריד את המחיר ברשמי ולהסתמך עליהם זה חוסר מקצועיות מוחלט!!
לגבי האמינות, אותו אמינות שהיה בחודש 10 קיים בחודש 11...
אמנם בד"כ עיקר הבעייה של האמינות היא במספרים הנמוכים יותר, בגלל וכו', אבל לפעמים דווקא מהצד השני יש אינטרס להגדיל , מסיבות שאכמ"ל והכל יודעים וכו'. ואלו דברים שאין להם שיעור לא למעלה ולא למטה .בחודש 10 אנשים עשו פחות קומבינות, בגלל השראת הימים הנוראים?
אין שיעור לא למעלה ולא למטה (ולכן אין לזה אמינות בנוסף לעובדא שאף פעם לא יודעים בדיוק באיזה דירה מדובר שםאמנם בד"כ עיקר הבעייה של האמינות היא במספרים הנמוכים יותר, בגלל וכו', אבל לפעמים דווקא מהצד השני יש אינטרס להגדיל , מסיבות שאכמ"ל והכל יודעים וכו'. ואלו דברים שאין להם שיעור לא למעלה ולא למטה .
ולמה אתה חושב שבחודש 11 זה היה יותר מחודש 10?אבל ברור ש"האין שיעור שלמטה" גבוה מ"האין שיעור שלמעלה"
כי יש מיתון ויש פחות עסקאות ודווקא בגלל זה בכלל לא נכון לבדוק על פני חודש אחדולמה אתה חושב שבחודש 11 זה היה יותר מחודש 10?
דווקא בחודש הנמוך 11 יש יותר עסקאות 36 לעומת 25 בחודש 10.כי יש מיתון ויש פחות עסקאות ודווקא בגלל זה בכלל לא נכון לבדוק על פני חודש אחד
שתבין אם המוכרים מעוניינים נניח לקבל על דירת 4 חדרים 1.7-1.8 על דירה בחריש (ויש כמה כאלה שרוצים לקבל את המחיר הזה)
והקונים בקושי קונים (כי זה כמובן יקר מאוד)
רק מעלים אבל לא מוכרים.אז זה בדיוק מה שמגדיר שוק תקוע ולא ברור
וגם אם יהיה 2-3 עסקאות שירדו קצת מחודש שעבר
אבל עד כמה שהמוכרים חזקים בדעותיהם ולא מוכנים לרדת (אלא אפילו מעלים את המחיר)
לרוכשים יש אופציות במקומות אחרים, לעומת המשקיעים בחריש שחייבים בסוף למכור את הדירה כי בהרבה מקרים השכירות אפילו לא מכסה את המשכנתא.אז מבחינתי אין פה מדד לשום דבר
בסוף יש פה קרב פסיכולוגי חזק בין המוכרים לקונים והשאלה היא מי ימצמץ ראשון
בינתיים לא נראה שהמוכרים עושים את זה (למרות שהם לא מצליחים למכור הם עדיין מתמחרים ביקר)
אבל ברור ש"האין שיעור שלמטה" גבוה מ"האין שיעור שלמעלה"
זה בדיוק מה שניסיתי לרמז כאן בבחינת משחקין בדריידל שכסיל לא יבין את זאת...
ולמה אתה חושב שבחודש 11 זה היה יותר מחודש 10?
אשמח להתייחסות @עו"ד נתן רוזנבלט ו @אאאא....בבית שמש לפי נתוני רשות המיסים נראה שיש פער בין 10 ל 11 בכמעט 15% כיצד ייתכן?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ס'
קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי: