היה שם דווקא ביקושים מחילונים בשנים האחרונות כי מכרו שם קוטג'ים מאד בזול וזה העלה את המחירים גם לחרדיםאיך אתה מסביר את זה?
למה באמת יותר יקר שם מהערים האחרות בדרום??
היה שם דווקא ביקושים מחילונים בשנים האחרונות כי מכרו שם קוטג'ים מאד בזול וזה העלה את המחירים גם לחרדיםאיך אתה מסביר את זה?
למה באמת יותר יקר שם מהערים האחרות בדרום??
תגידו מה קורה?יש לי שאלה עוד יותר קשה:
מה יהיה עם המוני החרדים (ואני בתוכם) שזכו בהגרלה הגדולה האחרונה באופקים??
אולי כדאי לקנת עכשיו דירה ולוותר על "הזכיה"??
מתי יהיה שם אישורים?
הולכים בכלל לבנות שם?
מה יהיו המחירים שם?
מישהו עוד ירצה לגור שם?
הזכיה עדיין כ"כ שווה??????????
מה אתם מעריכים???
יקפוץ פחות יעלה כנראהתגידו מה קורה?
אופקים יקפוץ המחירים ובפרט אחרי כיבוש עזה בעזרת השם.
יש שם שכונה חדשה אל תפספסו את הזכייה הזאת!!!
זה להפסיד מיליון שקל קללל
אני באמת מרגישה שאנשים לא מבינים באיזה סיטואציה אנחנו נמצאים כרגע...מה עם שר השיכון החרדי אולי שיתן תשובות לכל ה100000 איש שרוצים לדעת מה יהיה אנחנו בתוך שיגרת מלחמה יגיעה הזמן לטפל בדברים השוטפים של המשרד לפחות שיגיד מה הרצונות שלו לגבי התוכנית????????
נ,ב מי שעשה לו כתבות יחצנות כמה שהוא עבד יום ולילה אלו שיתקשר וישאל בשלום התוכנית?
חברים, פרופרציות!אני באמת מרגישה שאנשים לא מבינים באיזה סיטואציה אנחנו נמצאים כרגע...
זאת המלחמה הכי קשה בתולדות מדינת ישראל, 1400 הרוגים.... 240 חטופים ואלפי חיילים שלוחמים בעזה בסכנה....
יש קצת גבול לניתוק.
למה נראה לך שהוא יודעמה עם שר השיכון החרדי אולי שיתן תשובות לכל ה100000 איש שרוצים לדעת מה יהיה אנחנו בתוך שיגרת מלחמה יגיעה הזמן לטפל בדברים השוטפים של המשרד לפחות שיגיד מה הרצונות שלו לגבי התוכנית????????
נ,ב מי שעשה לו כתבות יחצנות כמה שהוא עבד יום ולילה אלו שיתקשר וישאל בשלום התוכנית?
לא נגור?אני באמת מרגישה שאנשים לא מבינים באיזה סיטואציה אנחנו נמצאים כרגע...
זאת המלחמה הכי קשה בתולדות מדינת ישראל, 1400 הרוגים.... 240 חטופים ואלפי חיילים שלוחמים בעזה בסכנה....
יש קצת גבול לניתוק.
אין ספק שזה מה שיקרה@עו"ד נתן רוזנבלט מה אתה אומר על הטענה שמכיון שעכשיו השוק קפוא (עקב המלחמה וחוסר הוודאות) הדבר יגרום לקפיצה במחירים ביום שאחרי עקב עליה חדה בביקושים של כל מי שעכשיו על הגדר?
הדבר הכי גרוע למדינה באופן כללי, זה שמשרדי הממשלה יפסיקו לטפל בכל תפקידיהם הקבועים והשוטפים.אני באמת מרגישה שאנשים לא מבינים באיזה סיטואציה אנחנו נמצאים כרגע...
יש קצת גבול לניתוק.
יש קצת הבדל בין מה שכתבת לבין לדרוש שהמדינה תדאג עכשיו לתוכנית מחיר למשתכן,לא נגור?
לא נאכל?
לא נתלבש?
לא נתחתן?
זה לא סותר את הצער הגדול שיש לכל אחד בלב
פשוט אין קשר בין הדברים
להרוגים והחטופים זה וודאי לא יועיל
אם הולך להיות מיתון בכלכלה איך תועיל בדיוק העלאת ריבית??זה ממש לא הסיפור של הקורונה, ממש לא.
המשבר הכלכלי כאן הוא הרבה יותר גדול, בציבור החרדי פחות מרגישים את זה אולי אבל זה לא אירוע בר השוואה בכלל.
אף אחד לא יכול לדעת מה יהיה.בייחוד שצופים עליה בריבית.
אבל כנראה שזה הזמן למציאות..
אם הערך של השקל ימשיל להידרדר זה יהיה כורח המציאות.אם הולך להיות מיתון בכלכלה איך תועיל בדיוק העלאת ריבית??
נכון המחירים יורדים, אבל מאיפה אנשים ישלמו על הדירות אם יהיה משבר כלכלי??ואם יש משבר כלכלי מחירי הדירות אמורים לרדת לא להעלות..
כשלאנשים אין כסף ויש אבטלה המחירים יורדים לדעתי
לא ישפיע אולי בעליית מחירים, ישפיע על האפשרות לקנות דירה....אולי הצמיחה תהיה קשה עסקים יקרסו ועובדים יפוטרו השקל מרוסק מוצרים מחול יתייקרו אבל איך זה ישפיע על הנדלן בצורה של עליית מחירים??
הראיה שעכשיו זה הזמן שאפלו תכניות של רכבות ממשיכים לעבוד על כך כדי מלחמה ודאי שתכניות דיור חשוב הרבה יותר יש פה 100000 אנשים ללא עתיד לקורת בית זה כלום בעינךאני רואה שצדקתי, אנשים באמת לא מבינים
יש קצת הבדל בין מה שכתבת לבין לדרוש שהמדינה תדאג עכשיו לתוכנית מחיר למשתכן,
וגם אם זה לא יועיל להרוגים, יש כאן אלפי משפות שגרות כרגע בבתי מלון כי אין להם לאן לחזור...
אם התוכנית הגרנדיוזית הזו תצא אל הפועל, זה יזניק את המחירים בבאר שבע והאיזור.מתל אביב לבאר שבע בפחות מ-40 דקות: אושר שלב נוסף בתוכנית מסילות הרכבת המהירות
הוועדה לתשתיות לאומיות אישרה להעביר לוועדות המחוזיות ולהשגות הציבור את התוכנית לפיתוח רשת המסילות עליהן יוכלו הרכבות להגיע ל-250 קמ"ש. אורך המסילות בתוכנית 60 ק"מ וזו כוללת גם הקמת 28 גשרים
מאת רוני ליפשיץ
06.11.23 | 14:22 עודכן לאחרונה: 06.11.23 | 15:47
בענין אחר אני ראה בך כממוחה בנדלן ובמחיר למשתכן בפרט אני שאל לדעתך באחוזים כמה סיכוי את נותן שהתוכנית מחיר למשתכן תמשיך כרגיל ?? וכה משתלם זה עדין ישאר ?. תודה מראשאם התוכנית הגרנדיוזית הזו תצא אל הפועל, זה יזניק את המחירים בבאר שבע והאיזור.
נכון באמת זה הבעיה שבממשלה חושבים כמוךאני באמת מרגישה שאנשים לא מבינים באיזה סיטואציה אנחנו נמצאים כרגע...
יש קצת גבול לניתוק.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: