אמת מארץ תצמח
משתמש מקצוען
הלוואי.נכון לעכשיו עם אותו סיכון
הרבה יותר.
רק בלי טיפול
הלוואי.נכון לעכשיו עם אותו סיכון
רק בלי טיפול
לגופו של ענין, אין שום אפשרות לדעת מה יקרה אחרי המלחמה. זה תלוי מאד בתוצאותיה, ובמצב הכלכלי של המדינה. כמו כן, אי אפשר לדעת אם מחירי הדיור יעלו או ירדו.רבים השואלים אותי כל הזמן האם לדעתי ימשיכו הגרלות מחיר למשתכן אחרי המלמחה או שזהו, אחרי עשרת אלפים הדירות שכבר עלו במכרזים זה נגמר?
נפקא מינה האם להמתין או לקפוץ ולקנות לפני שהמחירים יעלו אחרי המלחמה?
אשמח לשמוע דעתכם. זה נוגע לרבים.
מה הבעיה באופקים? מקום מעולה.
אני מניחה שהמדינה תעמוד לאורך זמן במילה שלה.
אין שום עניין להיות פזיזים. בעז"ה עוד יבנו פה. מקסימום יידחה בשנה שנתיים
הם לא יכלו לוותר על העוגיות של רחל...בדיוק. מדינה לא יכולה להרשות לעצמה שתושבי העוטף ישובו לחיות במיטווח. אגב, אין לי מושג מדוע המחבלים כיוונו לאופקים שרחוקה יחסית מעזה, בזמן שיש להם ערים קרובות יותר.
לדעתי ההגרלות ימשיכו. מגורים לזוגות צעירים זה דבר בסיסי ביותר.רבים השואלים אותי כל הזמן האם לדעתי ימשיכו הגרלות מחיר למשתכן אחרי המלחמה או שזהו, אחרי עשרת אלפים הדירות שכבר עלו במכרזים זה נגמר?
אם נדייק יותר, הפלא אינו מדוע נכנסו לאופקים. אלא מדוע לא נכנסו לנתיבות (שקרובה יותר).אגב, אין לי מושג מדוע המחבלים כיוונו לאופקים שרחוקה יחסית מעזה, בזמן שיש להם ערים קרובות יותר.
נכנסו לנתיבות, הסתובבו בכיכר ויצאו..יש סרטונים ממצלמות שמראים זאת..אם נדייק יותר, הפלא אינו מדוע נכנסו לאופקים. אלא מדוע לא נכנסו לנתיבות (שקרובה יותר).
ההגרלות ימשיכו כרגיל.רבים השואלים אותי כל הזמן האם לדעתי ימשיכו הגרלות מחיר למשתכן אחרי המלמחה או שזהו, אחרי עשרת אלפים הדירות שכבר עלו במכרזים זה נגמר?
אודה לך אם תסביר את הסיפא של דבריך, לאיזה ברקס אתה מתכוין?ההגרלות ימשיכו כרגיל.
אני זוכר שבקרונה שהיה משבר כלכלי יותר גדול
כולם היו בטוחים במאה אחוז שההגרלות יפסקו
אבל בפועל אחרי תקופה קצרה הכל המשיך כרגיל.
כנראה שזה מסוג הדברים שאין אפשרות לבטל אותם מבחינה ציבורית או מסיבה אחרת.
ובנוגע למחירים
יתכן שכרגע יש הזדמנויות
אבל לא נראה את הסערה הגדולה שהייתה עם תום הקורונה,
כי אז עדיין לא התחיל הפורענות של האינפלציה,
מאידך היום ב2023 הברקס הכי גדול של הנדל"ן עדיין נושם חי ובועט,
ובכל מקרה שהוא אין אפשרות לנדל"ן לזנק...
געציל ברגער התעשר כי הרבי מסטמאר ברך אותו, ובניו עם גדולי בעלי הצדקה עד היום (זכיתי לקבל מידם כהנה וכהנה). המחירים בשדרות לא באמת ירדו עד כה.אני בדעה שכל מיש מחפש השקעה שינסה לרכוש עכשיו דירות להשקעה דווקא בשדרות אשקלון ואופקים.
געציל ברגר התעשר שהוא רכש נכסים בעת שלונדון הייתה מפוצצת
בכללי אני בדעה שאחרי המלחמה המחירים של דירות חדשות ירקיעו שחקים בגלל הממדי"ם ובגלל שכמחצית מהמכרזים בשנה האחרונה לא זכו בהם יזמים כך שזה גורם מחסור.
זה ממש לא הסיפור של הקורונה, ממש לא.ההגרלות ימשיכו כרגיל.
אני זוכר שבקרונה שהיה משבר כלכלי יותר גדול
כולם היו בטוחים במאה אחוז שההגרלות יפסקו
אבל בפועל אחרי תקופה קצרה הכל המשיך כרגיל.
כנראה שזה מסוג הדברים שאין אפשרות לבטל אותם מבחינה ציבורית או מסיבה אחרת.
אף אחד לא יכול לדעת מה יהיה.בייחוד שצופים עליה בריבית.ובנוגע למחירים
יתכן שכרגע יש הזדמנויות
אבל לא נראה את הסערה הגדולה שהייתה עם תום הקורונה,
אבל כנראה שזה הזמן למציאות..כי אז עדיין לא התחיל הפורענות של האינפלציה,
מאידך היום ב2023 הברקס הכי גדול של הנדל"ן עדיין נושם חי ובועט,
ובכל מקרה שהוא אין אפשרות לנדל"ן לזנק...
האומדן הראשוני של משרד האוצר לגבי עלות המלחמה לקופת המדינה מבוסס על כך שהמצב לא יתארך אל מעבר לשנה, לא יתפתחו זירות נוספות והמילואימניקים יחזרו לעבודה בקרוב. הכסף החסר אינו קיים והגיוס שלו בשווקים המקומיים והבינלאומיים יהיה בתנאים קשיםזה ממש לא הסיפור של הקורונה, ממש לא.
המשבר הכלכלי כאן הוא הרבה יותר גדול, בציבור החרדי פחות מרגישים את זה אולי אבל זה לא אירוע בר השוואה בכלל.
המחירים ירדו ביותר מ10%געציל ברגער התעשר כי הרבי מסטמאר ברך אותו, ובניו עם גדולי בעלי הצדקה עד היום (זכיתי לקבל מידם כהנה וכהנה). המחירים בשדרות לא באמת ירדו עד כה.
הרי לפי ההיגיון הזה צריך להשקיע היום באוקראינה...
מה אתה מתכוון "עוד לפני המלחמה"?עוד לפני המלחמה היו עתידים להרקיע שחקים
כוונתו עוד לפני הירידה של המלחמה.מה אתה מתכוון "עוד לפני המלחמה"?
לדעתך המלחמה צפויה לגרום בדרום הארץ להתייקרות יותר גדולה מאשר היה צפוי לולי המלחמה???
ומה דעתך על אופקים??
אשקלון היא אחת מהערים הכי מבוקשות בשנים האחרונות עם בניה מאסיבית והגירה חיובית של צעירים בעלי הכנסה גבוהה לעיר.מה אתה מתכוון "עוד לפני המלחמה"?
לא אמורים לגרום להתייקרות יותר מאשר כל הארץ בסוף אין מספיק דירות בארץ וחלק גדול מהבניה נמצאת בדרום אז אין אופציה אחרת ובמידה וישראל תטפל בחמאס טוב אז אין מנוס מלהגיע לדרום יותר מאשר הצפון בגלל הקרבה ובגלל האפשרויות להקים שם עשרות אלפי יחי"ד במהרה.לדעתך המלחמה צפויה לגרום בדרום הארץ להתייקרות יותר גדולה מאשר היה צפוי לולי המלחמה???
חסר שם חסידיםומה דעתך על אופקים??
הרבה חסידים זכו שם בהגרלות האחרונות ואני בתוכםחסר שם חסידים
איך אתה מסביר את זה?מחירים לא מספיק זולים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: