מידע שימושי האם הפעם באמת מחירי הדיור ירדו?

דץ

משתמש פעיל
הריבית כנראה לא תרד בבת אחת כמו שהיא לא עלתה בבת אחת
אכן, טעות שלי בניסוח,
אבל ברגע שהיא תחל לפזול לכיוון מטה במהלך שייצר וודאות,
זה יגרום לתגובת שרשרת האמורה.......

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום
אגב בבית שמש בדירות הגדולות
אני יודע על דירות שירדו ב200 אלף ויותר

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום

ר. המוסד

משתמש מקצוען
כי אין בניה חדשה
גם במודיעין עילית אין בנייה חדשה משמעותית

אבל שם הביקוש זה בעיקר של ליטאים שעפולה אופקים וחריש יכולים להוות מקצת כתחליף
אבל לביתר עילית אין באמת מה שיוכל להוות תחליף.....

נערך לאחרונה ב:

HILEL1

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בבית שמש וירושלים יש ירידה של מוכרים שלחוצים למכור [זה תמיד כך, רק שכרגע יש בשוק הרבה יותר מוכרים שלחוצים למכור].

דץ

משתמש פעיל
בבית שמש וירושלים יש ירידה של מוכרים שלחוצים למכור [זה תמיד כך, רק שכרגע יש בשוק הרבה יותר מוכרים שלחוצים למכור].
כל מי שקנה ב-20/80 משלם עכשיו.......
והם הלחוצים.....

עוד ירושלמי

משתמש פעיל
קרוב משפחה שלי קיבל בסוף הקיץ הצעה על הדירה שלו [דירה טובה באחת השכונות החרדיות הוותיקות בירושלים] על 4.400.000 ש"ח כיום הוא לא מצליח למצוא הצעה מעל 3.500.000
חבר שלי קיבל הערכת שווי ממתווך על דירה בבאר שבע לפני חצי שנה ב-1.100.000 כיום הוא לא מוצא הצעה ביותר מ-700.000

יודיתתתתתתת

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
קרוב משפחה שלי קיבל בסוף הקיץ הצעה על הדירה שלו [דירה טובה באחת השכונות החרדיות הוותיקות בירושלים] על 4.400.000 ש"ח כיום הוא לא מצליח למצוא הצעה מעל 3.500.000
חבר שלי קיבל הערכת שווי ממתווך על דירה בבאר שבע לפני חצי שנה ב-1.100.000 כיום הוא לא מוצא הצעה ביותר מ-700.000
לא נשמע אמין בכלל....

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה