לא רק זה,שבית שמש זה המקום
שהכי פחות מוכיח לשאר המקומות
בית שמש זה המקום שעלה הכי הרבה
וממילא הוא היה בסיכון הכי גדול היה לרדת
נשמע לא הגיוני מהיכרות עם השטח- ודאי לא סיפורים המעידים על הכלל...קרוב משפחה שלי קיבל בסוף הקיץ הצעה על הדירה שלו [דירה טובה באחת השכונות החרדיות הוותיקות בירושלים] על 4.400.000 ש"ח כיום הוא לא מצליח למצוא הצעה מעל 3.500.000
חבר שלי קיבל הערכת שווי ממתווך על דירה בבאר שבע לפני חצי שנה ב-1.100.000 כיום הוא לא מוצא הצעה ביותר מ-700.000
אני מדבר על דירות שעולות בין 3 ל4 מיליוןמאיזה מחיר הם ירדו?
למה?. למעט ירושלים כמובן.
ירושלים החרדית היא המקבילה של תל אביב לחילונים.למה?
זה משהו משתנה מאודירושלים החרדית היא המקבילה של תל אביב לחילונים.
יש אילי הון ויהודים עמידים שמוכנים לשלם כמה שצריך בשביל לגור שם ואין מספיק היצע.
בכל מקום בירושלים עולה ועולה והמחסור זועק.זה משהו משתנה מאוד
כך את נווה יעקב וגילה מחד
ותשווה לרחביה ירמיהו בית וגן וכו מאידך
בקיצור ירושלים זה עיר ענקית שלדעתי לא נכון להסתכל עליה באופן מוחלט כמו בבני ברק למשל
גם בבני ברק המחסור זועקבכל מקום בירושלים עולה ועולה והמחסור זועק.
יש מקומות שהמחסור והעליה מטורפים ויש שכונות שזה איטי יותר.
ממש כך!בכל מקום בירושלים עולה ועולה והמחסור זועק.
יש מקומות שהמחסור והעליה מטורפים ויש שכונות שזה איטי יותר.
מי רוצה לגור שם?גם בבני ברק המחסור זועק
כל קרית ספרמי רוצה לגור שם?
וברצינות, יתכן, לא מכיר את נתוני בני ברק.
אם אתה לא מכיר אז למה אתה אומרמי רוצה לגור שם?
וברצינות, יתכן, לא מכיר את נתוני בני ברק.
מסכים איתך שמבחינת השקעה לא הייתי הולך על בית שמש - נכון לעכשיו,בית שמש זו העיר החרדית היחידה הנמצאת בשנים האחרונות בתנופת בניה בלתי פוסקת - עם אלפי יח"ד בבניה! בעיקר ברמה ד' וברמה ה'. ולכן כאשר יש האטה בשוק עקב העלאת הריביות, היא הראשונה להיפגע.
בשנים האחרונות הייתה נהירת משקיעים גדולה ולא טבעית אל העיר (הרבה מזה במחיר למשתכן ובמבצעים שונים של 20/80).
שאלת השאלות היא האם יש ביקושים אמיתיים למגורים במקום, כי אם הביקוש לא ידביק את קצב ההיצע הגדול, ירידת המחירים תהיה בלתי נמנעת.
אשמח לקבל פרטיםשמעתי על איזו דירה בשמואל הנביא שירדו מ2.86 ל2.76..
שמעתי על איזו דירה ביקנעם שעלתה מ1.98 ל1.99שמעתי על איזו דירה בשמואל הנביא שירדו מ2.86 ל2.76..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: