וכמה עולה עכשיו לא נראה לי שכמעט כפול מזהבירושלים 3 חדרים בקומה 8 ברוממה
עלה לפני שנה 2.3
הכל יכול להיות
בדיור אין דבר כזה אי אפשר
וכמה עולה עכשיו לא נראה לי שכמעט כפול מזהבירושלים 3 חדרים בקומה 8 ברוממה
עלה לפני שנה 2.3
הכל יכול להיות
בדיור אין דבר כזה אי אפשר
לפי הבדיקה שלי זה עולה עכשיו עוד 250/300 אלףוכמה עולה עכשיו לא נראה לי שכמעט כפול מזה
א"כ תוך כמה חודשים אנחנו מגיעים למחיר של ירושלים זה לא נשמע לך תמוה ?לפי הבדיקה שלי זה עולה עכשיו עוד 250/300 אלף
בירושלים ברוממה עולה היום באזור ה35 למטרא"כ תוך כמה חודשים אנחנו מגיעים למחיר של ירושלים זה לא נשמע לך תמוה ?
החברה שמשווקים שם היום, שיווקו את אחד הפרוייקטים הכושלים בב"ש שהפך להצלחה מסחררת???????????
לפי הקצב האמור לעיל זה לא נראה כ"כ המון זמןבירושלים ברוממה עולה היום באזור ה35 למטר
יש עוד הרבה זמן עד שזה יגיע לשם
זה לא נכון.בירושלים ברוממה עולה היום באזור ה35 למטר
יש עוד הרבה זמן עד שזה יגיע לשם
אני ישבתי פגישה עם מישהו שגר באזורזה לא נכון.
אני מהאזור וכמו שכתבתי יש עצירה במחירים בירושלים ברוממה.
2.2 ל3 חדרים חדשה, 2.6 ל4 חדרים חדשה.
(כמדומני גם רמת הבנינים גבוהה יותר מרמה ד).
ולהבדיל ראו את מחירי השכירות שאפשר לקבל מדירות כאלה.
וכן את האזור המרכזי ביותר של רוממה שאין מה להשוות גם לעוד 10 שנים של רמה ד.
החברה שמשווקים היום,איפה יש הרבה פרויקטים??החברה שמשווקים שם היום, שיווקו את אחד הפרוייקטים הכושלים בב"ש שהפך להצלחה מסחררת
וגם בפרוייקט דמרי בחריש שהיה תקוע שנים שיווקו בהצלחה מטורפת
מה הולכים לקחת ברשות השידור זה משהו אחר.אני ישבתי פגישה עם מישהו שגר באזור
והוא אמר לי שזה המחיר שהולכים לקחת ברשות השידור
וגם מה שעולה היום בפרוייקטים היקרים
למה זה משהו אחרמה הולכים לקחת ברשות השידור זה משהו אחר.
כמה עולות עכשיו דירות בפרוייקטים החדשים - אני רואה כל הזמן מודעות וזה המחירים שאמרתי בערך.
זה משהו אחר כי תמיד יש פרוייקטים קצת יותר יקרים. כמו הסיידוף ביפו.למה זה משהו אחר
ככה עובד השוק
עוד מעט כל המחירים יהיה ככה
ככה היה ברמה ד
קבלן אחד זכה בקרקע במחיר גבוה מאוד בנוה שמיר
וזה גרם לכל עליית המחירים המטורפת
קודם בנוה שמיר ואם לוקחים יקר שם
למה לא לקחת בד יקר
זה בגדול הרעיון של האיך הדברים עובדים
(אני לא נכנס מה צודק ומה לא זה הנתונים היבשים)
יש לי הרבה חברים מתווכים באזור שםזה משהו אחר כי תמיד יש פרוייקטים קצת יותר יקרים. כמו הסיידוף ביפו.
וגם בתוך רוממה יש מיקומים יותר טובים ופחות.
אבל זה לא אומר שזה יקפיץ את כל השוק. יש מספיק דירות פנויות למכירה כבר הרבה זמן בכל מיני בנינים והפרוייקט של רשות השידור לא יהיה זה שיקפיץ את השוק.
ממש לא נכון תלוי באיזה אזורלידיעתך הקבלן של מחיר למשתכן בבני ברק מוכר את הדירות של שוק חפשי ב25.000 למ"ר לפי החשבון זה לא בדיוק1.7 אלא הרבה יותר
אז זה מה שהחברים שלך אומרים,יש לי הרבה חברים מתווכים באזור שם
שאני עובד איתם
ולפי מה שאני שומע מהם
אין להם דירות כי יש מחסור גדול
כנראה שאתם מדברים על רוממה בפלנטה אחרת
אנשים קונים ב 1.6 מה שנתיב וולפסון מבקשים זה בגלל שיש להם קונים בעיקר מחו''ל.לכל השכנים/משקיעים המצחיקים שלי
תפסיקו לדמיין
כי זה נשמע גרוע
אנחנו לא ילדים
וכל אחד מבין שדירת 3 חדרים חדשה בב"ב אפשר להשיג ב 1.75
אין סיבה בעולם
שבב"ש ברמה ד יעלה מעל 1.4
ומי שרוצה לקנות שיערב לו
אבל אין לזה שום אחיזה מציאותית
בהצלחה לכולם
להגיד כל הזמן "חוצניקים" לא באמת עוזראנשים קונים ב 1.6 מה שנתיב וולפסון מבקשים זה בגלל שיש להם קונים בעיקר מחו''ל.
שבוע שעבר נפגשתי ביהודי עם כיפה סרוגה שמבקר בארה''ב ובא לראות דירות בד' 4 כי שם מטפטפים להם ל ד' 4 כל הזמן בפרסומות.
ולכן הדיבורים פה עם קצת כוסות רוח. כי המחיר ל3 חדרים כבר ברור 1.5 ועם אופציה מעל 1.6.
לא כולם קונים להשקעה, מסתבר שהרבה קונים לגור, או סתם שיהיה להם דירה בא"י.להגיד כל הזמן "חוצניקים" לא באמת עוזר
כי הם לא כ"כ תמימים (כפי שהרבה חושבים)
ואין שום סיבה שישלמו מחיר שקרוב לי-ם, בב"ש
למי שיש כבר כסף הוא קונה בי-ם
בהצלחה לכולם....
בתמא 38 ברחוב פתח תקוה ברוממה כבר באמצע ביצוע ולוקחים 28 אלף למטראני ישבתי פגישה עם מישהו שגר באזור
והוא אמר לי שזה המחיר שהולכים לקחת ברשות השידור
וגם מה שעולה היום בפרוייקטים היקרים
החוצניקים מעדיפים את בית שמש מירושלים.להגיד כל הזמן "חוצניקים" לא באמת עוזר
כי הם לא כ"כ תמימים (כפי שהרבה חושבים)
ואין שום סיבה שישלמו מחיר שקרוב לי-ם, בב"ש
למי שיש כבר כסף הוא קונה בי-ם
בהצלחה לכולם....
נשמע שאתם לא מכירים את בית שמש ורמה ד'.את האזור המרכזי ביותר של רוממה שאין מה להשוות גם לעוד 10 שנים של רמה ד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: