הם מוכרים במחיר כזה, כי הם רוצים לנסות לבדוק אם הציבור יקנה בכזה מחיר או לא..אם הם מוכרים במיחר הזה כנראה יש כאלה שקונים במחיר הזה
הכל תלוי בכח הציבור.
הם מוכרים במחיר כזה, כי הם רוצים לנסות לבדוק אם הציבור יקנה בכזה מחיר או לא..אם הם מוכרים במיחר הזה כנראה יש כאלה שקונים במחיר הזה
ימים יגידוהם מוכרים במחיר כזה, כי הם רוצים לנסות לבדוק אם הציבור יקנה בכזה מחיר או לא..
הכל תלוי בכח הציבור.
לדעתי בגלל המחירים האלו של הקבלנים יירדו המחירים בעוד זמן קצר כי מחיר כזה לא מביא עוד אנשים לרמה ד אלא מסננת אנשים שלא בעלי יכולת ולכך לא יהיה ביקוש גדול כ"כתחזיקו חזק, כי מה שאני לרשום עכשיו הולך להפיל את כולם מהכיסא.
בשיחה שלי עכשיו נציגה מטעם נתיב פיתוח לאור הפרסום על דירות בד3' - דירת 3 חדרים עם אופציה עולה -1.950000
והדירה תהיה מוכנה רק עוד שנתיים וחצי. לא ידעתי אם לבכות או לצחוק. זו פשוט הזיה.
אולי הם מכוונים מלכתחילה לציבור חוצניק שמוכן להשקיע סכום כזה. או לציבור חרדי אמיד שיש לו את הסכומים האלה.למה שאנשים יקנו שם ולא בירושלים?
למה שאנשים יקנו שם ולא בירושלים?
תחזיקו חזק, כי מה שאני לרשום עכשיו הולך להפיל את כולם מהכיסא.
בשיחה שלי עכשיו נציגה מטעם נתיב פיתוח לאור הפרסום על דירות בד3' - דירת 3 חדרים עם אופציה עולה -1.950000
מה הקשר חריש?
ב1938 לא היה מחסור בלחם באושוויץ.כמו המחסור בלחם באושוויץ 1938
השואה התחילה ב 1939 למי שלא יודע היסטוריה יהודית...........ב1938 לא היה מחסור בלחם באושוויץ.
ואושוויץ התחילה לפעול ביוני 1940השואה התחילה ב 1939 למי שלא יודע היסטוריה יהודית...........
תחזיקו חזק, כי מה שאני לרשום עכשיו הולך להפיל את כולם מהכיסא.
בדירות חדשות ומרווחות?יותר מבני ברק וירושלים
נכון, אבל בכמה?אכן דירת שלושה חדרים ללא אופציה שווה פחות מה לעשות........
דירה חדשה בבני ברק של שלשה חדרים בפריוקט תעלה באזור ה1.7 דירה של 80-95 מטר תלוי באיזה אזורבדירות חדשות ומרווחות?
גם 1.7 זה המון.... למה שמשהו יקנה בכזה מחיר כשלפני שנה זה עלה 1.2??????לי יש דירת 3 חדרים שם ומי שרוצה לקנות ב1.7 אני מוכן עכשיו בשמחה לכל המציע אומנם בלי אופצייה
אבל ב250K פחות ויהיה מוכן גם עוד שנה
אני לא מאמין במחיר הזה של ה1.950 בא נראה אם יש פרייאריםכאלו שיקנו מחיר שהוא יותר מבני ברק וירושלים
יודעת מה אפילו 1.6 אני מוכןגם 1.7 זה המון.... למה שמשהו יקנה בכזה מחיר כשלפני שנה זה עלה 1.2??????
כמה מטר? מרפסת קומה - פירוט.יודעת מה אפילו 1.6 אני מוכן
אני רק רוצה לומר לכל מי שחושב שזה שווה 1.95 3 חדרים
אז עדיף שכבר יקנה ממני
יותר זול ויותר מהר בהרבה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: