יותר מדויק, בין 349 ל- 312 מטר מעל פני הים!תסלח לי, אתה מבוסס על משהו? בדקת איפשהו לפני שאתה כותב?
לא, כי פשוט במפות של הבינוי ופיתוח [של משרד השיכון, ועליהם כולם מבוססים] גובה הרמה הוא בין 350 ל 300 מטר [בערך]...
יותר מדויק, בין 349 ל- 312 מטר מעל פני הים!תסלח לי, אתה מבוסס על משהו? בדקת איפשהו לפני שאתה כותב?
לא, כי פשוט במפות של הבינוי ופיתוח [של משרד השיכון, ועליהם כולם מבוססים] גובה הרמה הוא בין 350 ל 300 מטר [בערך]...
תסלח לי, אתה מבוסס על משהו? בדקת איפשהו לפני שאתה כותב?
מאגר המים שנמצא ע"פ רוב במיקום הגבוה ביותר באזור
נמצא בד 3 מאחורי מצפה החורש
ממש לא צודק החלק הכי נמוך נמצא באזור ה300 מטר. מרכז השכונה באזור ה350 מטר מעל פני הים או יותר.ד' 4 נמצאת במיקום יחסית נמוך לכל רמה ד' זה פחות מ-300 מטר מעל גובה הים
אני לא מצליח לקלוט בדיוק איפה ממוקם ד' 4 אולי היכן שרואים פחות מ-300 זה המיקום של ד' 5ממש לא צודק החלק הכי נמוך נמצא באזור ה300 מטר. מרכז השכונה באזור ה350 מטר מעל פני הים או יותר.
המציאות מראה שקבלנים מנוסים קונים במחירים שמשקפים קפיצה אדירה במחיר
למה שקבלן יסכן את כספו אם הוא לא באמת מאמין שזה יקרה?
הלוואי והיה משהו אכפתי, בציבור שלנו על דיור..הסיפור של בית שמש זה כואב מצד אחד ומצד שני שמחה גדולה,
נתחיל עם השמח אין שמחה יותר גדולה להגיע לבית שמש ולראות עיר עתידית של הציבור החרדי בכל המובנים ממש לתפארת הכמות והאיכות שכל העדות והחוגים מסתדרים ביחד..
אבל הכאב זה לגבי המחירים וזה עצוב מאוד, ישבתי במשרד מכירות לפני חצי שנה וראיתי שם דירה ברמה ד על הנייר שהצפי של הדירה מוכנה זה בעוד כשנתיים, יפה וגדולה אבל המחיר זה אותו מחיר כמו דירה מוכנה ברמה ג', ואני שואל את האיש מכירות איך זה יכול להיות? אולי תוריד קצת.. הוא חייך ואמר תוך כמה ימים זה נמכר אל תעשה לי טובות, ולגבי המחיר אמר שבאמת שזה משהו נדיר שמחיר על הנייר זה כמו מחיר של דירה מוכנה, וזה יכול לקרות רק בציבור שלנו שיש סחף למקום ואנשים מוכנים לשלם יותר ולקבל פחות,
אם בציבור החרדי היה באמת וועדת דיור שדואגת לזה היו יכולים לעצור את זה בזמן, אבל הרכבת יצא וזהו,
לגבי אם זה שווה את זה או לא.. לדעתי שווה לקנות יותר זול כמו במקומות פריפריה ולהיות פחות משועבד לבנק,אבת מי שיכול בקלות לקנות שם שיקנה מי שלא זה לא שווה,
בדיוק ככה איבדנו את חרישאם בציבור החרדי היה באמת וועדת דיור שדואגת לזה היו יכולים לעצור את זה בזמן
כמו מה שזה נראה זה כתבה מטעם הקבלניםסיפור בהמשכים...
המשך הכתבה על התייקרות המחירים בבית שמש בכלל, וברמה ד' בפרט.
צפה בקובץ המצורף 911220
צפה בקובץ המצורף 911224
צפה בקובץ המצורף 911225
קונספירציה..כמו מה שזה נראה זה כתבה מטעם הקבלנים
שבאים בהפוך על הפוך להכשיר את הלבבות לעליית מחירים מטורפת
אין לזה באמת שום הגיוןא"כ איך אתה מסביר את זה שדירה 4 חדרים שוה שם 1.45
מול רמה ד' ש 4חדרים על הנייר זה 1.65
איך זה מסתדר
בשביל גינה יותר נקייה שוה לשלם 200K
אני מנסה להבין
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: