ולדעתי הרוב ככהכן
היא סגרה על 300 מ"ר בד'
ויש לה גם ברמה ב'
אבל הדס מילה שיא החשמל ואומנות השולחן לא חושבת שיפתחו גם וגם
המע"ר הוא יותר מרכזי על המפה מד' עם כל הכבוד
ימים יגידו
ולדעתי הרוב ככהכן
היא סגרה על 300 מ"ר בד'
ויש לה גם ברמה ב'
זה לא רחוק! זה בדיוק הקטעבציבור החרדי, חנויות במקום מגורים הרבה יותר אטרקטיבי מאשר חנויות בקניון רחוק מהבית
במרכזים הישנים מאוד של הוותיקה יש אולי שטחים פנויים וזאת משום שהרבה חנויות עברו למרכזים החדשים נעימי/ ביג - הקניון /שערי העיר יחד עם זאת שהאיזור נהפך להיות שכונה מאוד מסויימת מבחינת אכלוסייה ( עולי אתיופיה) זאת הסיבה היחידה אין שום קשר לסחר מקוון רק נפתחו יותר מרכזי מסחר שם. אפש גם לקחת את חטיבת הראל - רחוב שכבר 30 שנה רחוב שיש בו חנויות שוקקות ועדיין לא נס ליחו, אז אולי מאחורי העירייה הישנה קצת, זה בגלל ההתקדמות של בית שמש הוותיקה לקניונים כאמור, לגבי לב הרמה אני מכיר את המקום מצווין ונמצא שם המון אין שטח של חנות אחת שלא מושכרת ויש כמה משרדים בודדים במיקומים דפוקים בתוך הבניין שלא מושכרים,על אף שיש עוד מקומות בכוונה הבאתי את המקומות הללו
הוותיקה בשביל לראות מה קורה כשעוברים לסחר מקוון וזה קורה בהרבה מקומות בארץ ובעולם
לב הרמה אפילו שזה במקום צפוף ומחירי השכירות שם יותר זולים מרמה א עדיין יש שם שטחים ריקים .מוזמן לבקר
הרובע יחסית קרוב לד ויש שם שטחי מסחר עצומים לא הכל כבר בנוי והבנויים הרבה ריקים .עצוב מאוד
זה לא רחוק! זה בדיוק הקטע
זה המיקום הכי מרכזי שיכול להיות לשכונות החדשות
א, ה, ג, ד ורמת אברהם
כולם סביב זה
[/QUO
ברמה ד' שזה עיר כמעט בפני עצמה,רוב הציבור שאין להם רכבים יקנו בתוך השכונה
ומי ערב שזה לא מה שיקרה בד'וזאת משום שהרבה חנויות עברו למרכזים החדשים
לא מזמן חיפשתי בשביל מישהו שטח שם והיו לנו 4 הצעות קשה לי להאמין שכ"כ מהר הכל נחטף לאחר ששנים זה היה ריקאין שטח של חנות אחת שלא מושכרת
אני לא חושב שמישהו יכול לקבוע כעת בוודאות מה יתרחש בפועל ומה יהיה ההבדל בין ד לבין המע"ר , צריך לראות איך זה יתפתח בפועל, לב הרמה כדוגמא אף אחד לא צפה שיהיה לה הצלחה מטאורית כל כך, אז אם כל הכבוד צריך לחכות ולראות, יש כן נקודת יתרון ל-ד שהיא צמודה ל-ג וגם קרובה לגולובנציץ וגם נמצאת בתוך שכונה לעומת המע"ר שהיא די בין השכונות שלא בטוח שזה מעלה גדולה לדוגמא מה מצליח יותר שמגר -רב שפע ברוממה או קניון רמות?! נראה לי ששניהם מצליחים ולא חסר כלום פה ופה עם יתרון לרב שפע, אבל באמת אם כל הקביעות א"א לדעת איך יתפתחו העניינים.זה בדיוק הקטע לגבי המסחר של ד'
ביום שהמע"ר נפתח המרכז יהיה שם
אז איזה חנויות יאכלסו את ד'?
כל קופות החולים, ומאפיות, ומכולות, חנות חד פעמי ואיזו הלבשה כללית
יהיה לה את הבסיס כמו כל שכונה נורמלית ולקניות רציניות ילכו למע"ר שמחבר בין כל השכונות החדשות
אין שום סיבה שישלמו בד' על מיקום דפוק בהרבה מהמע"ר
על חנות בקניון יש שאלה אם תהיה הצלחה או לא אבל חנות בתוך שכונה עמוסה אין כמעט סיכוי שלא תהיה מלאה מקוניםאני לא חושב שמישהו יכול לקבוע כעת בוודאות מה יתרחש בפועל ומה יהיה ההבדל בין ד לבין המע"ר , צריך לראות איך זה יתפתח בפועל, לב הרמה כדוגמא אף אחד לא צפה שיהיה לה הצלחה מטאורית כל כך, אז אם כל הכבוד צריך לחכות ולראות, יש כן נקודת יתרון ל-ד שהיא צמודה ל-ג וגם קרובה לגולובנציץ וגם נמצאת בתוך שכונה לעומת המע"ר שהיא די בין השכונות שלא בטוח שזה מעלה גדולה לדוגמא מה מצליח יותר שמגר -רב שפע ברוממה או קניון רמות?! נראה לי ששניהם מצליחים ולא חסר כלום פה ופה עם יתרון לרב שפע, אבל באמת אם כל הקביעות א"א לדעת איך יתפתחו העניינים.
היתרון של רב שפע שזה נראה המון אנשיםעם יתרון לרב שפע,
תבדקו מה קורה בג 1 העסקים שם לא מי יודע מה מצליחים....על חנות בקניון יש שאלה אם תהיה הצלחה או לא אבל חנות בתוך שכונה עמוסה אין כמעט סיכוי שלא תהיה מלאה
העניין ברמה ד שהמרכזים החדשים הם ברמה ד ב- די סנטר והאמוראים והקניון שבין ד- 1ו-2 כך שאין סיבה שזה לא יצליח אם זה ממוקם במרכזה של עיר חדשה. הוותיקה הולכת ומצטמקת מבחינת אכלוסייה כללית יש הגירה שלילית מהעיר אין סיבה שהמקום יתפתח מה שנקרא "פוחת והולך" לעומת הרמות זה רק מוסיף והולך לגבי לב הרמה אני לא יודע מה זה שנים אפשר לחשוב מתי נפתח הקניון, כמה שנים ספורות, והמחירים ממש יקרים, ואני חוזר שוב אין בנמצא חנות אחת שלא מושכרת, יש כמה משרדים במקומות שונים של מושכרים והשבוע ראיתי כבר שאחד מהם כבר הושכר. כך שהמקום הוא הצלחה מסחררת לכל הדעות.ומי ערב שזה לא מה שיקרה בד'
לא מזמן חיפשתי בשביל מישהו שטח שם והיו לנו 4 הצעות קשה לי להאמין שכ"כ מהר הכל נחטף לאחר ששנים זה היה ריק
וזה עוד באזור מאוד מאוכלס עם מיעוט מרכזי מסחר
מצחיקה אותי ההשוואה לרב שפעאני לא חושב שמישהו יכול לקבוע כעת בוודאות מה יתרחש בפועל ומה יהיה ההבדל בין ד לבין המע"ר , צריך לראות איך זה יתפתח בפועל, לב הרמה כדוגמא אף אחד לא צפה שיהיה לה הצלחה מטאורית כל כך, אז אם כל הכבוד צריך לחכות ולראות, יש כן נקודת יתרון ל-ד שהיא צמודה ל-ג וגם קרובה לגולובנציץ וגם נמצאת בתוך שכונה לעומת המע"ר שהיא די בין השכונות שלא בטוח שזה מעלה גדולה לדוגמא מה מצליח יותר שמגר -רב שפע ברוממה או קניון רמות?! נראה לי ששניהם מצליחים ולא חסר כלום פה ופה עם יתרון לרב שפע, אבל באמת אם כל הקביעות א"א לדעת איך יתפתחו העניינים.
שמשפחה חרדית נוסעת לקניות בי-ם לאיפה היא נוסעת לשמגר- רב שפע/ ירמיהו או לקניון רמות?!היתרון של רב שפע שזה נראה המון אנשים
הצפיפות שם בלתי נסבלת....
בעוד קניון רמות מרווח פי 100
רמה ג 1ו2 פחות מחצי מ-ד. אני דווקא ראיתי שכל הזמן פותחים שם עוד חנויות .תבדקו מה קורה בג 1 העסקים שם לא מי יודע מה מצליחים....
זה לא אומר לגבי קיום החנויות זה יכול להשליך לגבי מחיר השכירות שם של החנויות ומחירי המוצרים בחנויות, מרכזי מסחר יכולים להיות שוקקים גם באזורים שאין עשירים.מצחיקה אותי ההשוואה לרב שפע
באיזור שם גרים אנשים שיש להם מספיק כסף לתחזק חנויות
הם צרכנים מעולים, לא שמים על מחיר וצורכים המון קניות
וגם האיזור שם מתבסס בהחלט על שכונות סמוכות
מה יש להשוות לד' שקנו שם אנשים או במחיר למשתכן או ב20/80?
מה שבטוח, בינתיים פתחו בד' בדירות....בדיוק כמו בחפציבה
השאלה כמהזה לא אומר לגבי קיום החנויות זה יכול להשליך לגבי מחיר השכירות שם של החנויות ומחירי המוצרים בחנויות, מרכזי מסחר יכולים להיות שוקקים גם באזורים שאין עשירים.
גם במרכזים של ג-1 וגם בשל ג-2רמה ג 1ו2 פחות מחצי מ-ד. אני דווקא ראיתי שכל הזמן פותחים שם עוד חנויות .
מצחיק בקושי. אומנות השולחן... תעשי טובה.. גם שיא החשמל יהיו מספיק חניות של חד''פ ושל מוצרי לחשמל שירצו לרמה ד' בפרט שיהי שם אושר עד. ושדרת חניות ברחוב המרכזי ליד הבית.. במקום להיסחב למע''ר.כן
היא סגרה על 300 מ"ר בד'
ויש לה גם ברמה ב'
מה הכוונה מעבר לזה מה זה שונה מכל מרכז חרדי אחר גאולה,ר עקיבא, רב שפע, (כמובן שבהיקף ובכמות זה לא אותו דבר אבל מבחינת מסחר מה ההבדל)גם במרכזים של ג-1 וגם בשל ג-2
מה יש?
מאפיות, אוכל מהיר, מכולת-סופר, קופות חולים, חנויות תבלינים, בנקים וחנות ביגוד הכל כלול שכונתית אחת
בוא נראה את ד' מצליחה להתרחב מעבר לזה
לב הרמה לקח לו זמן כי יש שם כל מיני הסכמים מול העדה החרדית, שתמורת זה שחררו להם את הבניה.ומי ערב שזה לא מה שיקרה בד'
לא מזמן חיפשתי בשביל מישהו שטח שם והיו לנו 4 הצעות קשה לי להאמין שכ"כ מהר הכל נחטף לאחר ששנים זה היה ריק
וזה עוד באזור מאוד מאוכלס עם מיעוט מרכזי מסחר
ג'1 אני זוכר שזה היה בבניה אדריכל אמר לי שזה לא יצליח איך שבנו את זה והוא צדק.+ שהמחירים שם יותר יקרים מכל מקם אחר. כידוע.תבדקו מה קורה בג 1 העסקים שם לא מי יודע מה מצליחים....
ימים יגידומצחיק בקושי. אומנות השולחן... תעשי טובה.. גם שיא החשמל יהיו מספיק חניות של חד''פ ושל מוצרי לחשמל שירצו לרמה ד' בפרט שיהי שם אושר עד. ושדרת חניות ברחוב המרכזי ליד הבית.. במקום להיסחב למע''ר.
רק הקונים מרמה ד' זה כבר עיר שלמה..
ו בעלי העסקים ברמה א' כ''כ חרדים מהמע''ר.. הפוך דברו איתי שהם נשארים שם וישקיעו גם בד'.
המע''ר עתיד לחרוץ כשלון.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: