בית שמשניק
משתמש סופר מקצוען
קשה לי להאמין שזו"צ ישלם כ"כ הרבה. אבל לאחרונה יש הרבה הפתעות.הם לא רוצים להשכיר למשפחה עם ילדים
קשה לי להאמין שזו"צ ישלם כ"כ הרבה. אבל לאחרונה יש הרבה הפתעות.הם לא רוצים להשכיר למשפחה עם ילדים
גם ברמה ג' 1-2 אין הרבה דירות להשכרה.זה פלא גדול מאוד.......
לאור האמירות שנשמעות פה מכל עבר שזה לא כזה ווהו
בו בזמן שיש שם אלפי דירות וללא דירות ריקות בכלל
מסתבר שזה כן וואוזה פלא גדול מאוד.......
לאור האמירות שנשמעות פה מכל עבר שזה לא כזה ווהו
בו בזמן שיש שם אלפי דירות וללא דירות ריקות בכלל
הנה ההודעהיש לי דירה בבני ברק (מחיר למשתכן ) ומעוניין להחליף עם דירה בבית שמש רמה ד ???
גם ברמה ג' 1-2 אין הרבה דירות להשכרה.
גם אם זה עדיין לא כזה וואו כי לא נפתח עדיין הפארק הקניונים וכו' עדיין רמה ד' זה מקום נחמד מאוד, ולא פלא שבאזור מבוקש בעיר מבוקשת אין הרבה דירות להשכרה.
מסתבר שזה כן וואו
הודעתי היתה כמובן בציניות במענה לניק קודם ......לא ידעתי עד כמה זה וואו עד שראיתי בפורום שאחד הזוכים בשכונה החדשה בבני ברק צפון רוצה להחליף דירה עם מישהו ברמה ד'...
כותבת את זה בתור אחת שגרה בד'
לא כזה וואו כמו שעשו , מקום נחמד ותו לא. אולי צריך סבלנות לעוד שנתיים 3
מסכימה איתך שזה השכונה. רמת אברהם ממש אחות חורגת
מזה מחירים בהתאם?כרגע בין הזמנים זה שיא הביקוש לשכירויות המחירים בהתאם
מאמין שבתחילת החורף,שיאוכלסו בניינים נוספים/יגמר החוזה שכירות -המחירים ירדו.
קל מאוד. תפתח את העמוד הראשון כאן באשכול ותקרא אחד שכותב לא לקנות דירות ברמה ד' עד שהמחיר יהיה 1.1 מיליון (כשהמחיר לשלשה חדרים היה 1.3).כהמשך להנ"ל נותן לכם פרויקט
למצוא קטעי עיתונות לפני שנתיים פלוס שכותבים שרמה ד' הינה בועה שתתפוצץ תוך חודש...
עדיף קטעי עיתונות זה יהיה יותר מעניןקל מאוד. תפתח את העמוד הראשון כאן באשכול ותקרא אחד שכותב לא לקנות דירות ברמה ד' עד שהמחיר יהיה 1.1 מיליון (כשהמחיר לשלשה חדרים היה 1.3).
זה ממש לא הסיפור ההורים שלי גרים בבית שמש הקהילה שלי נמצאת בבית שמש (ולא בבני ברק)לא ידעתי עד כמה זה וואו עד שראיתי בפורום שאחד הזוכים בשכונה החדשה בבני ברק צפון רוצה להחליף דירה עם מישהו ברמה ד'...
מה עם ד'4? גם שם אין דירות?יצרו איתך קשר?
אני מחפשת גם דירה בד'3 והבנתי שאין שם היצע כרגע.
פתחתי את המודעה, זו דירה בד'4 ברח' רב חלקיה בר טובי (למרות שכתוב רב חנן), באמצע איזור בבניה. לכן כנראה הביקוש נמוך יותר.מאוד מעניין, למה הוא ירד במחיר?
כנראה סביב 3600-3700מה המחירים היום בד'4 לדירת 3 חדרים?
ימחזר את חלק הפריים שהוא לקח, כמו שייעצו לו היועצים באותה הודעה. ואם הוא עדיין לא יסתדר הוא ייאלץ למכור.מה הוא יעשה אם לדוגמה?
אולי החדר רביעי הוא מרפסת סגורה בלי היתר.יש למישהו הסבר על המחיר הנמוך?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: