אם לא מצאת תקרא כאן: https://www.prog.co.il/threads/מזל-...ל-עיר-וחצי-נולדה.867314/page-21#post-12499433איפה הוא כתב?
אם לא מצאת תקרא כאן: https://www.prog.co.il/threads/מזל-...ל-עיר-וחצי-נולדה.867314/page-21#post-12499433איפה הוא כתב?
במחילה אבל אני ממש לא מסכים איתךגם בחריש המחירים יורדים.
זה עדיין יותר קרוב למיר ולהר החוצבים.
השאלה כמה אנשים (לא משקיעים) יכולים לעמוד בתשלום, ובמיוחד שעכשיו מתחילים לקדם אלטרנטיבות לציבור החרדי כמו קרית גת הר יונה עכו כסיף.
דרך אגב מתי רכשת ובכמה? (אתה לא חייב לענות).
כמו בכל דבר והשקעההוא רשם שזה
וזה נראה שזה כבר בתחילת בנייה.
ואם יש כסף, למה שיהיה סחבת?
הייתי מברר כמה דירות הוא צריך עדיין למכור בשביל לא להיתקע עם המימון.
אני אכן מעודכן !!אתה אולי לא מעודכן אבל ברמ"י יש עכשיו מכרזים פתוחים ל5,000 יח"ד לציבור החרדי בקרית גת ועכו, ובתקופה הקרובה הולך להיפתח עוד מכרז של 3000+ יח"ד בהר יונה, וחוץ מזה יש עוד הרבה מכרזים קטנים באלעד עמנואל וכו'.
ביקוש מלאכותי שהמשקיעים יצרו.
זה למשל:@אור אורות מה מצחיק ?
וגם זה שאתה חושב שהמחירים ברמה ד' עלו רק בגלל שזה לא הגיע לכמות של:ביקוש מלאכותי שהמשקיעים יצרו.
(8000 דירות לפני רמה ה')אתה אולי לא מעודכן אבל ברמ"י יש עכשיו מכרזים פתוחים ל5,000 יח"ד לציבור החרדי בקרית גת ועכו, ובתקופה הקרובה הולך להיפתח עוד מכרז של 3000+ יח"ד בהר יונה, וחוץ מזה יש עוד הרבה מכרזים קטנים באלעד עמנואל וכו'.
אתה עדיין לא מכיר את כל התוכניות של גולדקנוף ושות'
הרבה חשבו כך, אבל בא תנסה למצוא דירה פנויה להשכרה בשכונה...ביקוש מלאכותי שהמשקיעים יצרו.
אני מסתכל על המציאות !!!אז היה את התוכנית המטופשת של מחיר למשתכן שגרם להרבה אנשים שלא חלמו על דירה בבני ברק או ירושלים לחלום עד דירה במרכז.
10 דירות לבין אדם אחד זה לא ביקוש מלאכותי?
תסתכל על היכולת תשלום של האנשים, ולא המינופים של המשקיעים או זו"צ חסרי אחריות שמפילים את עצמם על ארגוני הצדקה.
מחירי השכירות אכן נמוכים יותר מי-ם, בני ברק וכנראה גם אלעד. בכל אופן זו שכונת ענק עם כ8000 דירות מוכנות. אבל כמו שכתבתי כבר למעלה יש לאחרונה עלייה חדה במחירים, ועד כמה שזה נשמע הזוי הדירות מתמלאות בשוכרים. עד כדי כך שקשה למצוא דירות להשכרה בשכונה (בודאי דירות קטנות).איפה יש לך דירת 5 חדרים במחיר 5,000 לפני התמקחות בריכוזים החרדים כמו ירושלים ב"ב אלעד?
אבל ברור שהיא גם לא תהיה כזאת גרועה...ומחירי הדירות ירדו . מאמינה שאחרי שיבנה ה 2 ושאר שכונות בית שמש, ד' לא תהיה כזה וואו
לא בטוח יש פרויקטים בד' שלא ירדומחירי הדירות ירדו
כותבת את זה בתור אחת שגרה בד'אבל ברור שהיא גם לא תהיה כזאת גרועה...
דרך אגב גם היום (למיטב ידיעתי...) רמה ה' הינה יותר יקרה ונחשבת יותר ( מבחינת המחירים ) מרמה ד'
אבל עדיין זה לא הופך את רמה ד' למקום כזה גרוע וזול ....
ועכשיו ברצינות יש לי תחושה (משום מה...)
שחלק מהמגיבים כאן היו יכולים בעבר לקנות ברמה ד' ולהרוויח היטב !
ולא עשו זאת , והיום הם מנסים לשכנע אותנו למה זה " בסדר " מה שהם פיספסו ולא קנו ברמה ד'
אז בואו
הכל טוב...
וטיפ שלי - כשתקום שכונה חדשה , תהיו הראשונים שתקנו בה !!!!
תנצלו הזדמנויות !!!
אני זוכר שלפני כשנתיים שלוש , כל יום שלישי העיתון של יתד נאמן פשוט היה מפוצץ במודעות של קבלנים שמתחננים לציבור לבוא לקנות ברמה ד'
וזה היה ככה כי זה היה שכונה חדשה באמצע השממה שפתאום קמה !!!
וברור שאחרי האיכלוס והביקוש
אין מצב בעולם שזה יחזור למחירים שפורסמו אז בעיתונות
ודרך אגב - רמה ד' נמצאת עדיין בחיתוליה לפני הפיתוח של המסחר ורק בתחליתו של בניית מרכז מסחרי מטורף
ובניית מרכז רפואי רציני
ועוד ועוד
ורק תסתכלו על התחרות של המוסדות והתחרות של הרישום לחיידרים (בכל המגזרים) ותבינו איזה גודל ועוצמה יש ברמה ד'
אז חכו בסבלנות ..
מחירים עדכניים רמה ד' בשכירותכותבת את זה בתור אחת שגרה בד'
לא כזה וואו כמו שעשו , מקום נחמד ותו לא. אולי צריך סבלנות לעוד שנתיים 3
מסכימה איתך שזה השכונה. רמת אברהם ממש אחות חורגת
אין להשיג בד' 3 4 להשכרה חדרים פשוט איןמחירים עדכניים רמה ד' בשכירות
3 חדרים 4000
4 חדרים 4800-5000
יש בלוח יד 2 דירת 4 חד' בנהרדעא 16 אבל המחיר הנדרש גבוה - 5000 ש"ח. כתוב שם שהדירה מושקעת מאדאין להשיג בד' 3 4 להשכרה חדרים פשוט אין
ראיתי היום בישא ברכה 3 חדרים בד3אין להשיג בד' 3 4 להשכרה חדרים פשוט אין
כוונתך גם על הפרויקטים החדשים בד'4?אין להשיג בד' 3 4 להשכרה חדרים פשוט אין
זה פלא גדול מאוד.......כוונתך גם על הפרויקטים החדשים בד'4?
כי אם לא, אז לא פלא שפרויקטים שמאוכלסים כבר הרבה זמן (ד'1-3) אין בהם דירות להשכרה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: