אני מכירה מישהו שהוריד בחצי שנה יותר מ50 קילו בלי הרבלייף ובלי לשלם גרושאני מגכירה משהו שב8 חודשים ירד יותר מ40 קילו
מחילה, איך לשתות שייקים מסביר על תזונה נכונה?אבל בהרבלייף מסביר מעולה!!! על תזונה נכונה
ולי זה מאד עזר...
זה בנוסף לשינוי הרגלי תזונה שהם אומרים.מחילה, איך לשתות שייקים מסביר על תזונה נכונה?
תכלס, אם זה עזר כ"כ הרבה אז....
הייתי בזה, לכן אני אומרת, זה נטו שייקים ואיפה שהוא תזונה...זה בנוסף לשינוי הרגלי תזונה שהם אומרים.
השייקים הם רק ענין של תוספת חלבונים ומשביע..
עשית בדיוק מה שהם אמרו? או בערך?הייתי בזה, לכן אני אומרת, זה נטו שייקים ואיפה שהוא תזונה...
סליחה שאני אומרת, הייתי משהו כמו שבועיים והבנתי שאני הולכת לפרנס זוג נחמד........, ועל הדרך להוריד אולי במשקל, דיאטה זה משהו שצריך לבוא חזק חזק מהראש, אם אני אהייה עם התוכנית ואוריד מהמשקל שרציתי ואז אפרד לשלום, שבוע אחרי אני אעלה שוב את המשקל שהורדתי.עשית בדיוק מה שהם אמרו? או בערך?
מה זה המון המון ?אני הורדתי המון המון
עשיתי כל יום הליכה שעה וחצי!!!
ולא אכלתי (כמעט פחמימות)
זאת אומרת סלט ענק בבוקר (אפשר עם פריכיות כי אין לזה הרבה קלוריות)
בצהריים דג עוף בשר קטניות בכמויות, (אבל לא תפו"א ולא תירס כי יש להם הרבה קלוריות)
אפשר שעועית ועוד המון רעיונות בערב סלט אפשר עם טחינה פירות ירקות חלבי גבינות הכל
בקיצור: הנקודה לא לאכול פחמימות...
וכן בשבת רק פרוסה שחייבים, סלטים ומנה עיקרית אפשר הרבה (לא תפו"א)
בהצלחה...
זו דיאטה טובה,כדאי לנסות לקרוא את הספר "לאכול כדי לחיות" של ד"ר פורמן.
מומלץ מאוד! מניסיון!
בדיוק באתי לכתוב על הדיאטה הזו.אני עשיתי דיאטה שהרעיון בה זה צום- בערך 16 שעות.
אני לדוג' הפסקתי לאכול ב4 עד 8 בבוקר-
כמובן שהיו ימים שהצלחתי יותר וימים שפחות (השתדלתי לפחות 12 שעות)
מורידים קילו בשבועיים בערך
כמובן ששותים מים חופשי...
בדיוק באתי לכתוב על הדיאטה הזו.
אחי עשה צום של 12 שעות + השתדל לאכול בריא ומסודר וירד 10 קילו בחודשיים.
מה קורה בשבתות וחגים?בדיוק באתי לכתוב על הדיאטה הזו.
אחי עשה צום של 12 שעות + השתדל לאכול בריא ומסודר וירד 10 קילו בחודשיים.
ידוע לי על רופא סכרת שהמליץ לחולה סכרת על הדיאטה הזוזה מוסמך רפואית?
כי יש דיאטות שעושות נזק אני שבעה מלעשות דיאטות כל דיאטה שעשיתי והפסקתי גרמה לי לנזקים אחרים
תבדקו טוב טוב את הדיאטות שאתם חושבים לעשות אגב דיאטה שיורדים מהר מידי היא מסוכנת המומלץ הוא 2 קילו בחודש ככה פעם רופא אמר לי
חלק מההמלצה שלו הייתה שיום אחד בשבוע לא לצום- כי אז הגוף נכנס לסטרס ואוגר שומנים.מה קורה בשבתות וחגים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: