ביקורת ספרות דופליקטים/כרך ראשון- התגלות.

אריאלל34

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
קראתי כבר פעמיים וחצי, פלוס שעות של דיבורים דופליקטים עם אחותי...
וואו, כבר הרגשתי איזה סנילי עם כל מה שהולך פה... קראתי פעם אחת וגם זה במהירות : )
בעז"ה פעם הבאה תהיה אחרי יום כיפור... ננסה להגיע לרמת שליטה כמו במרגל להשכרה...

brachy 100

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עריכה והפקת סרטים
וואו, כבר הרגשתי איזה סנילי עם כל מה שהולך פה... קראתי פעם אחת וגם זה במהירות : )
בעז"ה פעם הבאה תהיה אחרי יום כיפור... ננסה להגיע לרמת שליטה כמו במרגל להשכרה...
בואו נדון אותנו לכף זכות
זה לא כמו מרגל להשכרה שאנחנו מגיעים עם ידע מוקדם על הכל
פה אנחנו לא יודעים כלום חוץ מהיהדות...

brachy 100

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עריכה והפקת סרטים

-חיה-

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עוד עניין, למה הסקנדר של דני הגיע רק אחרי שהזאב נשך אותו? הוא היה צריך להופיע רגע קודם ולהקפיא אותו, מדובר בסקנדר עצלן במיוחד ;)
צריך הסבר למתי הסקנדר מגיע להציל חיים, האם זה כשהבייס מבין שהוא בסכנה, כשמשהו בסביבה מאיים על הבייס, רק כשהבייס לא יכול להגן על עצמו או כשכבר ישנו זיהוי של פגיעה אצל הבייס.

שיבת ציון

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
לא ידוע לי.
איפה היה כתוב?
בעמוד 258, שורה 19 מהסוף, מאחרי הנקודה עד חמש מילים אחרי הפסיק בשורה הבאה.
סתם, בחדרי מוחי איפה שהוא, וככל הנראה המצאתי בלי לשים לב כך שתרגישי חופשי לסתור אותי. מבין שתינו- את יודעת הרבה יותר טוב.

brachy 100

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עריכה והפקת סרטים
עוד עניין, למה הסקנדר של דני הגיע רק אחרי שהזאב נשך אותו? הוא היה צריך להופיע רגע קודם ולהעלים אותו, מדובר בסקנדר עצלן במיוחד ;)
צריך הסבר למתי הסקנדר מגיע להציל חיים, האם זה כשהבייס מבין שהוא בסכנה, כשמשהו בסביבה מאיים על הבייס, רק כשהבייס לא יכול להגן על עצמו או כשכבר ישנו זיהוי של פגיעה אצל הבייס.
בהחלט
כנראה רק כשהסקנדר ראה שדני לא מצליח להתמודד עם הזאב, הוא הגיע
הבעיה שעד שאני מקלידה שולחת ומרעננת עמוד, יש הסבר
כן חחח

שיבת ציון

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
כשהבייס עצמו ממש בסכנת חיים.
כשהזאב רק התקרב לדני דני עודו היה בריא ושלם. אחרי שהוא נשך אותו- הוא נהיה בסכנת חיים.

brachy 100

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עריכה והפקת סרטים

הוריקן

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
כשהבייס עצמו ממש בסכנת חיים.
כשהזאב רק התקרב לדני דני עודו היה בריא ושלם. אחרי שהוא נשך אותו- הוא נהיה בסכנת חיים.
קצת לא יעיל מצידו... אבל זה מה יש...

יוסף יצחק פ.

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
@יונה ספיר , את אלופה! ספר שחיכיתי לו, כתוב ובנוי טוב. רואים כמה מחשבה ומאמץ השקעת בביסוס הספר מבחינה יהודית אמיתית, מעריצה אותך על זה.
נ. ב. איך הצלחת, למען ה', למחוק שלושה ספרים שלמים?! בתור אחת שלא זורקת אפילו חצי שיר שכתבה אי פעם בתקופת יובש, מעריצה אותך גם על זה!
@יונה ספיר , נשמח אם תכתבי מדריך בקטנה לשאלה הכל כך גדולה - איך סופרים (או איך את) מצליחים למחוק?
את אומרת שוב ושוב שסופר צריך לדעת למחוק, אבל אני לדוגמא, מסיים לכתוב עמוד וכל כך גאה בעצמי, ואיך אני עכשיו מוחק ספר שלם, ומתחיל טיוטה ב'?

(אגב, תודות לעצתך למחוק, אני קורא לכל מסמך 'טיוטה א'. תודה:).

brachy 100

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עריכה והפקת סרטים
@יונה ספיר , נשמח אם תכתבי מדריך בקטנה לשאלה הכל כך גדולה - איך סופרים (או איך את) מצליחים למחוק?
את אומרת שוב ושוב שסופר צריך לדעת למחוק, אבל אני לדוגמא, מסיים לכתוב עמוד וכל כך גאה בעצמי, ואיך אני עכשיו מוחק ספר שלם, ומתחיל טיוטה ב'?

(אגב, תודות לעצתך למחוק, אני קורא לכל מסמך 'טיוטה א'. תודה:).
אשמח גם...
למרות שלא נראה לי שיונה ספיר תעשה את זה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה