זה באמת צריך איזה שהוא הסבר...ולא הוזכר לגבי זה כלום? היה מתאים שזירו יזהה אותו ויהרוג אותו.
זה באמת צריך איזה שהוא הסבר...ולא הוזכר לגבי זה כלום? היה מתאים שזירו יזהה אותו ויהרוג אותו.
וואו, כבר הרגשתי איזה סנילי עם כל מה שהולך פה... קראתי פעם אחת וגם זה במהירות : )קראתי כבר פעמיים וחצי, פלוס שעות של דיבורים דופליקטים עם אחותי...
אם אני לא טועה רק סקנדרים מסוימים יכולים.אבל הסקנדרים יכולים להיות רואים ואינם נראים, אז כנראה זירו לא ראה אותו
בואו נדון אותנו לכף זכותוואו, כבר הרגשתי איזה סנילי עם כל מה שהולך פה... קראתי פעם אחת וגם זה במהירות : )
בעז"ה פעם הבאה תהיה אחרי יום כיפור... ננסה להגיע לרמת שליטה כמו במרגל להשכרה...
לא ידוע לי.אם אני לא טועה רק סקנדרים מסוימים יכולים.
אני לא טועה?
כנ"לאפרופו מרגל להשכרה, כל כך שמחתי לגלות שזה שונה מהסגנון והרעיון!
כתבתי קודם הסבר על זהזה באמת צריך איזה שהוא הסבר...
בעמוד 258, שורה 19 מהסוף, מאחרי הנקודה עד חמש מילים אחרי הפסיק בשורה הבאה.לא ידוע לי.
איפה היה כתוב?
הבעיה שעד שאני מקלידה שולחת ומרעננת עמוד, יש הסברכתבתי קודם הסבר על זה
בהחלטעוד עניין, למה הסקנדר של דני הגיע רק אחרי שהזאב נשך אותו? הוא היה צריך להופיע רגע קודם ולהעלים אותו, מדובר בסקנדר עצלן במיוחד
צריך הסבר למתי הסקנדר מגיע להציל חיים, האם זה כשהבייס מבין שהוא בסכנה, כשמשהו בסביבה מאיים על הבייס, רק כשהבייס לא יכול להגן על עצמו או כשכבר ישנו זיהוי של פגיעה אצל הבייס.
כן חחחהבעיה שעד שאני מקלידה שולחת ומרעננת עמוד, יש הסבר
כשהבייס עצמו ממש בסכנת חיים.צריך הסבר למתי הסקנדר מגיע להציל חיים, האם זה כשהבייס מבין שהוא בסכנה, כשמשהו בסביבה מאיים על הבייס, רק כשהבייס לא יכול להגן על עצמו או כשכבר ישנו זיהוי של פגיעה אצל הבייס.
מוכר, מוכר...הבעיה שעד שאני מקלידה שולחת ומרעננת עמוד, יש הסבר
כנראה שזה הנכון...כשהבייס עצמו ממש בסכנת חיים.
כשהזאב רק התקרב לדני דני עודו היה בריא ושלם. אחרי שהוא נשך אותו- הוא נהיה בסכנת חיים.
קצת לא יעיל מצידו... אבל זה מה יש...כשהבייס עצמו ממש בסכנת חיים.
כשהזאב רק התקרב לדני דני עודו היה בריא ושלם. אחרי שהוא נשך אותו- הוא נהיה בסכנת חיים.
קצת לא יעיל מצידו... אבל זה מה יש...
אם יש אחד כזה יש לי הרבה מה לומר לו...תגישי בבקשה תלונה לנציב תלונות הדופליקטים.
ישששאם יש אחד כזה יש לי הרבה מה לומר לו...
הלכתי לכתוב פאנפיק
@יונה ספיר , נשמח אם תכתבי מדריך בקטנה לשאלה הכל כך גדולה - איך סופרים (או איך את) מצליחים למחוק?@יונה ספיר , את אלופה! ספר שחיכיתי לו, כתוב ובנוי טוב. רואים כמה מחשבה ומאמץ השקעת בביסוס הספר מבחינה יהודית אמיתית, מעריצה אותך על זה.
נ. ב. איך הצלחת, למען ה', למחוק שלושה ספרים שלמים?! בתור אחת שלא זורקת אפילו חצי שיר שכתבה אי פעם בתקופת יובש, מעריצה אותך גם על זה!
אשמח גם...@יונה ספיר , נשמח אם תכתבי מדריך בקטנה לשאלה הכל כך גדולה - איך סופרים (או איך את) מצליחים למחוק?
את אומרת שוב ושוב שסופר צריך לדעת למחוק, אבל אני לדוגמא, מסיים לכתוב עמוד וכל כך גאה בעצמי, ואיך אני עכשיו מוחק ספר שלם, ומתחיל טיוטה ב'?
(אגב, תודות לעצתך למחוק, אני קורא לכל מסמך 'טיוטה א'. תודה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: