לדעתי הוא סוכן כפול לטובת עצמו, כלומר הולך עם הצד שיביא לו יותר תועלת ומשאיר את כל הקלפים צמודים אליו.אבל אם הוא סוכן כפול לטובת הדופליקטים- איך הם לא עלו על זירו ועל התליון שלו עד היום? אם יש להם סוכן אצלו הם היו אמורים לנצח אותו מזמן, לא?
אין ענין בפאנפיקאני כל כך מחכה לפאנפיק... לא נראה לי שיהיה לי קל לחכות לספר הבא עוד שנה...
וואלה יכול להיות!!!לדעתי הוא סוכן כפול לטובת עצמו, כלומר הולך עם הצד שיביא לו יותר תועלת ומשאיר את כל הקלפים צמודים אליו.
הלכנו רחוק מדי...חחחאין ענין בפאנפיק
הרי עוד יהיה ספר המשך, וזה רק יבלבל
ושימו לב שאנחנו בונים פה דברים שלמים על ההשערה שאולי בנדו זה מקס...
רק למי שגם הקארצ'ר (בית הדין הדופליקטי) החליט שהם עברו על החוק.לדופליקטים בעמק השדים אין דרך לזמן סקנדרים, אז אין טעם לכבול להם את הידיים
זאת בדיוק השאלה שליאבל אם הוא סוכן כפול לטובת הדופליקטים- איך הם לא עלו על זירו ועל התליון שלו עד היום? אם יש להם סוכן אצלו הם היו אמורים לנצח אותו מזמן, לא?
אז איך הוא גילה שהוא דופליקט?הוא לא נראה לי מדי הכיר את המסדר, כי הוא היה תינוק נטוש...
לא עושה רושם שהוא במצוקה כלשהיא ולכן מנסה להשיג דרכם מה שצריך?וואלה יכול להיות!!!
אבל הוא לא עושה רושם של טיפוס כזה....
הייתי רוצה!!!הלכנו רחוק מדי...חחח
ולדעתי יש עניין, לדברים זניחים יותר כמו הילדים בבית יתומים ודברים כאלה
דווקא זה ראינו שזירו מלמד יפה מאוד... אפילו אני כבר יודעת רק משום מה זה לא עובד לי...הרי מישהו היה צריך ללמד אותו איך מזמנים סקנדר וכל זה.
צודקת. שכחתי מזהרק למי שגם הקארצ'ר (בית הדין הדופליקטי) החליט שהם עברו על החוק.
זירו לימד אותואז איך הוא גילה שהוא דופליקט?
הרי מישהו היה צריך ללמד אותו איך מזמנים סקנדר וכל זה.
אבל הסקנדר הרי אותו דבר בנראות כמו הבייס. ודני ראה גם את מקסימיליאן וגם את בנדו, אז למה שזה יהיה הוא?...אין ענין בפאנפיק
הרי עוד יהיה ספר המשך, וזה רק יבלבל
ושימו לב שאנחנו בונים פה דברים שלמים על ההשערה שאולי בנדו זה מקס...
חחחחהייתי רוצה!!!
למשל קטע איך כל הילדים נהיים דופליקטים....
שמתי לב לשמהו קורע
כל מי שקורא את הספר בפעם הראשונה,
פתאום עוזב את הספר ומנסה להצמיד ידיים זו לזו...
אני הצלחתי לזמן סקנדר, ואתם?
וואו.יש לי השערה שהתרופה לא רק הופכת דם סגול לאדום, אלא גם אדום לסגול
נראה שהוא כן הכיר אותו, הוא ספר את הסודות של המסדר לזירו, ולאורך הספר הוכיח בקיאות מרשימה.הוא לא נראה לי מדי הכיר את המסדר, כי הוא היה תינוק נטוש...
אבל אם דופליקט נמצא בסכנת חיים, הסקנדר שבבועת האוצרים מגיע בכל מצב. גם אם הוא בכלא שבבועה (שכחתי איך קוראים לו) על פשע דופליקטי.לדופליקטים בעמק השדים אין דרך לזמן סקנדרים, אז אין טעם לכבול להם את הידיים
מקס אמר שיש אוצרים שיש להם את היכולת להראות אחרת כבייס וכסקנדר, והוא אחד מהםאבל הסקנדר הרי אותו דבר בנראות כמו הבייס. ודני ראה גם את מקסימיליאן וגם את בנדו, אז למה שזה יהיה הוא?...
וואו יפה!!!!!!!!!!!!נראה שהוא כן הכיר אותו, הוא ספר את הסודות של המסדר לזירו, ולאורך הספר הוכיח בקיאות מרשימה.
מה גם שאם לא נעלו לו את הסקנדרים, כנראה אכן נכנס לעמק השדים על משימה דופליקטית. יש לי הרגשה שהיה דוקילר, ולאחר שהמסדר לא עזר לו כשנכנס לעמק על רצח, החליט לבגוד. יש מצב? מסביר גם את הראייה העל- חושית שלו. (אם כי פחות הגיוני שהוא קורא מחשבות, אולי לקחו את זה ממנו אחר כך).
יכול להיותנראה שהוא כן הכיר אותו, הוא ספר את הסודות של המסדר לזירו, ולאורך הספר הוכיח בקיאות מרשימה.
מה גם שאם לא נעלו לו את הסקנדרים, כנראה אכן נכנס לעמק השדים על משימה דופליקטית. יש לי הרגשה שהיה דוקילר, ולאחר שהמסדר לא עזר לו כשנכנס לעמק על רצח, החליט לבגוד. יש מצב? מסביר גם את הראייה העל- חושית שלו. (אם כי פחות הגיוני שהוא קורא מחשבות, אולי לקחו את זה ממנו אחר כך).
יכול להיותנראה שהוא כן הכיר אותו, הוא ספר את הסודות של המסדר לזירו, ולאורך הספר הוכיח בקיאות מרשימה.
למה אבל שהדופליקטים יהיו בסכנת חיים אם הם מדברים עם זירו?אבל אם דופליקט נמצא בסכנת חיים, הסקנדר שבבועת האוצרים מגיע בכל מצב. גם אם הוא בכלא שבבועה (שכחתי איך קוראים לו) על פשע דופליקטי.
אחרי הכל זה אוצר האשליות, קטן עליו לייצר סקנדרים עם בבואה שונהאבל הסקנדר הרי אותו דבר בנראות כמו הבייס. ודני ראה גם את מקסימיליאן וגם את בנדו, אז למה שזה יהיה הוא?...
חחחאגב לא יודעת מה אתכם, אחד הקטעים שהכי בידרו אותי בספר זה איך שכלבי האמסטף הפכו לגולברים, רק לדמיין מה היה קורה אם היו שם ארנבי מחמד או יתושים...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: