למה באמת היא התנגדה כל כך?כי אם הוא דופליקט הוא מבין שיש פה דברים נסתרים
וזה לא כזה פשוט
והוא היה מבין שיש סיבה שבגללה הלן מתנגדת כ"כ
לדעתי יש סיכוי שהוא דופליקט.... לא שוללת...
למה באמת היא התנגדה כל כך?כי אם הוא דופליקט הוא מבין שיש פה דברים נסתרים
וזה לא כזה פשוט
והוא היה מבין שיש סיבה שבגללה הלן מתנגדת כ"כ
אה אוקי שיניתי את דעתי.. חחחנכון.
בכלל, אם הוא דופליקט אז הוא אמור לדעת שגם הלן היא דופליקטית. ואם שניהם דופליקטים, אין סיבה שהלן לא תשתף אותו בסיפור אם דני.
בקצרה, דוד בן כנראה לא דופליקט.
כי היא ידעה את הסיבה למחלת השכחה שלו,למה באמת היא התנגדה כל כך?
בארוןאיפה בעל יכול להחביא ספר???
גם אני חשבתי על תיק תפילין, את חייבת לנסותאיפה בעל יכול להחביא ספר???
תצטטי לו את הגמרא בקידושין: "ולא יעלימו לא זה מזו ולא זו מזה..." (לא זוכרת את המילים המדויקות).איפה בעל יכול להחביא ספר???
אפילו לא כפיתרון זמני?כי היא ידעה את הסיבה למחלת השכחה שלו,
וידעה שפיתרון אמיתי יהיה רק כשהסקנדר הארצי שלו יתגלה לדופלקטים ויתמוסס
לא יודעת...אפילו לא כפיתרון זמני?
או שבעצם זה היה משתלט גם על המוח של הבייס....
לא נראה לי. הרי גוף הבייס שלו לא זוכר גם עם הממורי צ'יפ, הוא חסר הכרה.אפילו לא כפיתרון זמני?
שאלה קשה...עוד עניין, אם הדופליקטים יודעים שזירו במכרה אז מה מונע מהם לבוא אליו בקבוצה ענקית של סקנדרים ולחסל אותו ואת חבריו, הרי המסדר חשוב להם יותר מחייהם מצד אחד ומצד שני הם לא העלו בדעתם שהוא מחזיק בתליון. בנוסף הרי בזמן שהוא היה במכרה התליון לא היה ברשותו כי דני ובנדו היו בסביבתו בתור סקנדרים.
לא נראה ליובכלל למה בנדו מפחד מזירו? הוא גם חשב שזירו דופליקט?
צודקת!!לא נראה לי. הרי גוף הבייס שלו לא זוכר גם עם הממורי צ'יפ, הוא חסר הכרה.
ואם יגלו שזה לא עוזר, יחשדו יותר שיש כאן משהוא מוזר, ואת זה היא רצתה למנוע.
באמת שאלה. אולי טהולא העדיף שלא כי הוא חשב שיש לו דרך לנטרל את זירו בכוחות עצמו אם יפגוש בו. רק באמת לא ברור לי איך הוא לא חשד, כמו דני, שזירו זומם משהו.עוד עניין, אם הדופליקטים יודעים שזירו במכרה אז מה מונע מהם לבוא אליו בקבוצה ענקית של סקנדרים ולחסל אותו ואת חבריו, הרי המסדר חשוב להם יותר מחייהם מצד אחד ומצד שני הם לא העלו בדעתם שהוא מחזיק בתליון.
זה למה שאני חושבת שזירו השיג את התליון מאוחר יותר, איכשהו. מה שמעורר עוד שאלה- כי אם לא היה לו את התליון מימים ימימה- איך כל הסקנדרים של הדופליקטים שהוא הרג בעמק השדים לא באו לנסות להציל את הבייסים שלהם?בנוסף הרי בזמן שהוא היה במכרה התליון לא היה ברשותו כי דני ובנדו היו בסביבתו בתור סקנדרים.
לא, הוא פשוט ראה יותר מדי דופליקטים מתים תחת זרועו...ובכלל למה בנדו מפחד מזירו? הוא גם חשב שזירו דופליקט?
למה? הוא היה שם בתור סקנדר ולא בתור בייס (הוא הרי בדק אם יש לו דם סגול לאחר בליעת התרופה)פשוט בגלל שזירו יכול להרוג אותו, לא?
אולי הוא פשוט החביא אותו במרחק עשרות מטרים מהמכרה והביא אותו למפגש עם המאסטר.זה למה שאני חושבת שזירו השיג את התליון מאוחר יותר, איכשהו. מה שמעורר עוד שאלה- כי אם לא היה לו את התליון מימים ימימה- איך כל הסקנדרים של הדופליקטים שהוא הרג בעמק השדים לא באו לנסות להציל את הבייסים שלהם?
בגלל שהם היו עם ידיים קשורות, הוא היה משוחרר והרי הטענה של הדופליקטים היא שדופליקט אחד יכול לעמוד נגד צבא שלם או משהו כזה.לא, הוא פשוט ראה יותר מדי דופליקטים מתים תחת זרועו...
לדעתי טהולא לא חשב שיש סיכוי כל שהוא שמישהי יוכל לעשות לו משהובאמת שאלה. אולי טהולא העדיף שלו כי הוא חשב שיש לו דרך לנטרל את זירו בכוחות עצמו אם יפגוש בו. רק באמת לא ברור לי איך הוא לא חשד, כמו דני, שזירו זומם משהו.
אולי היה לו את התליון אז, והוא החביא אותו איפשהו כשהוא היה עם בנדו ודניכי אם לא היה לו את התליון מימים ימימה- איך כל הסקנדרים של הדופליקטים שהוא הרג בעמק השדים לא באו לנסות להציל את הבייסים שלהם?
יש לי השערה שהתרופה לא רק הופכת דם סגול לאדום, אלא גם אדום לסגולהוא הרי בדק אם יש לו דם סגול לאחר בליעת התרופה)
הוא לא נראה לי מדי הכיר את המסדר, כי הוא היה תינוק נטוש...גם למרות שהוא היה אסיר בעמק השדים דווקא המסדר לא ראה צורך לנעול לו את הסקנדרים, אז זה אומר שכנראה הוא נשפט על משימה דופליקטית.
לדופליקטים בעמק השדים אין דרך לזמן סקנדרים, אז אין טעם לכבול להם את הידייםבגלל שהם היו עם ידיים קשורות, הוא היה משוחרר והרי הטענה של הדופליקטים היא שדופליקט אחד יכול לעמוד נגד צבא שלם או משהו כזה.
זה טוב!!!יש לי השערה שהתרופה לא רק הופכת דם סגול לאדום, אלא גם אדום לסגול
אז אולי לתיליון יש עוד כח- לנעול את הסקנדרים שבקרבתו בצורה שלא יוכלו לברוח.למה? הוא היה שם בתור סקנדר ולא בתור בייס (הוא הרי בדק אם יש לו דם סגול לאחר בליעת התרופה)
הוא היה יכול פשוט להעלם משם וזירו היה שובר את הראש איפה הוא.
יפה. לא חשבתי על זה.גם למרות שהוא היה אסיר בעמק השדים דווקא המסדר לא ראה צורך לנעול לו את הסקנדרים, אז זה אומר שכנראה הוא נשפט על משימה דופליקטית.
אבל אם הוא סוכן כפול לטובת הדופליקטים- איך הם לא עלו על זירו ועל התליון שלו עד היום? אם יש להם סוכן אצלו הם היו אמורים לנצח אותו מזמן, לא?זה רק מעלה את החשדות שהוא אכן סוכן כפול.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: