וואו! אז ממש נראה שאת צודקת. אני במתח...וככה גם אנחנו מבינים איך מקס ידע שדני סקנדר, כי בנדו ראה את התרופה
שאלה אחת שממש ממש מפריעה לי:
מישהו יודע מתי יוצא כבר הכרך הבא!?
וואו! אז ממש נראה שאת צודקת. אני במתח...וככה גם אנחנו מבינים איך מקס ידע שדני סקנדר, כי בנדו ראה את התרופה
בוללללאבל עכשיו מה עושים שנה???? מה?????
כנראה שנה הבאה...שאלה אחת שממש ממש מפריעה לי:
undefined
גם אני חשבתי ככה או לפחות רבלר....דוד בן- הוא הרבה יותר ממה שהוא נראה לדעתי, אל תשכחו שיש סיכוי לא קטן שהוא בעצמו דופליקט. מה שהעלה לי את התחושה הזו זה שאיכשהו הוא הופיע בדיוק כשדני חזר לבית חצי משותק. אם יתברר שהוא אוצר התעופה או משהו זה לא יהיה לי מוזר בכלל.
הייתי חולקת על זה שהוא חבר טוב של אבא שלו, נראה שעבר ביניהם משהו. חוץ מזה שדני נגע לו בנקודה רגישה- אמא שלו.אבל לא סביר שהוא ייתן ככה בוקס לדני אם הוא חבר טוב של אביו.
אבל אם כן הוא לא היה מציע לדני את הממורי ציפגם אני חשבתי ככה או לפחות רבלר....
איזו שנה?אבל עכשיו מה עושים שנה???? מה?????
זה חלק מהתעלומהוככה גם אנחנו מבינים איך מקס ידע שדני סקנדר, כי בנדו ראה את התרופה
אם כן זה יהיה ממש כיף לדעת שהצלחתי לחשוב כמו הסופרת... במיוחד הזאת!!!אז ממש נראה שאת צודקת. אני במתח..
יש לו, אחרת הוא לא היה מפנק את חברים של דני מבלי שדני או חבריו ידעו, לא היה מכאיב לעצמו בשביל לחסוך מדני כאביםלמה שלא יתן בוקס לדני?
אם הוא בוגד, אז בטח אין לו סנטימנטים לדני...
ועוד נקודה- המאסטר חיבב מאוד את דני, יש מצב שהוא מתכנן לו עתיד ממש רציני במסדר, יש לי איזה שהיא ספקולציה שדני יהיה היורש הבא ולא קייזר לפי הלחץ שלו שדני ימות, זה מופרך?
הלוואיייייאיזו שנה?
מקווה שהתכוונת לשנה בבועת האוצרים, שהיא בערך יממה וחצי אצלנו...
כנראה בנדו הוא יותר עמוק ממה שהיא מספרתזה חלק מהתעלומה
בנדו ידע שהוא סקנדר בוודאות, אבל הוא הסכים לתוכנית של לקיחת האבן הסגולה ואפילו שיחק אותה מופתע
יש פה יותר מידי אנשים עם סודות
בנדו, מקס, מייקל, הלן (מה קרה לה עם המסדר?).
אבל זה כשהוא מקסימיליאן,יש לו, אחרת הוא לא היה מפנק את חברים של דני מבלי שדני או חבריו ידעו, לא היה מכאיב לעצמו בשביל לחסוך מדני כאבים
ההשערה שלי שהוא איש טוב שנסחט קשות על ידי זירו.
הגיוני!יש לו, אחרת הוא לא היה מפנק את חברים של דני מבלי שדני או חבריו ידעו, לא היה מכאיב לעצמו בשביל לחסוך מדני כאבים
ההשערה שלי שהוא איש טוב שנסחט קשות על ידי זירו.
אם הוא היה סוכן כפול הדופליקטים היו יודעים איך זירו נראה, לא?אולי הוא סוכן כפול?
יש מצב...אם הוא היה סוכן כפול הדופליקטים היו יודעים איך זירו נראה, לא?
קצת מופרך משתי סיבות:ועוד נקודה- המאסטר חיבב מאוד את דני, יש מצב שהוא מתכנן לו עתיד ממש רציני במסדר, יש לי איזה שהיא ספקולציה שדני יהיה היורש הבא ולא קייזר לפי הלחץ שלו שדני ימות, זה מופרך?
יש מצב.ההשערה שלי שהוא איש טוב שנסחט קשות על ידי זירו.
אז הוא כנראה שתול, זה גם הגיוני כי הדופליקטים יודעים איפה הוא ויכולים לשלוח אליו דוקילרים ולחסל אותו.אם הוא היה סוכן כפול הדופליקטים היו יודעים איך זירו נראה, לא?
לא אם הוא סוכן כפול לצד השני...אם הוא היה סוכן כפול הדופליקטים היו יודעים איך זירו נראה, לא?
למה לא?אבל אם כן הוא לא היה מציע לדני את הממורי ציפ
כי אם הוא דופליקט הוא מבין שיש פה דברים נסתריםלמה לא?
הוא לא חייב לדעת שדני הוא סקנדר כמו שהרופאה הזאת של הדופליקטים התפלאה לראות את הדם הסגול.
נכון.והוא היה מבין שיש סיבה שבגללה הלן מתנגדת כ"כ
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: