כנראה שנה הבאה, לא?יש מצב!
באחד מהקטעים מקסימיליאן אומר לדני שמייקל לא ישמח לדעת איך קוראים לבייס שלו בעולם.
מישהו יודע מתי יוצא הספר הבא? שנתחיל להבין מה קורה...
כנראה שנה הבאה, לא?יש מצב!
באחד מהקטעים מקסימיליאן אומר לדני שמייקל לא ישמח לדעת איך קוראים לבייס שלו בעולם.
צריך פשוט לשאול את @יונה ספיר, לא?!כנראה שנה הבאה, לא?
הוא לא המוכר ביותר הוא המוכר היחיד לציבור החרדי ולכן תולים בו כל ספר שמתחיל להזכיר פנטזיהאני מבין שזה פשוט משותף לכל ספרי הפנטזיה.. פשוט הארי פוטר הוא המוכר ביותר ולכן זה קופץ ראשון..
אני לא סופרת, לכן מעניין אותי לשאול- כל העניין של ספרות מגיע מהשראה כלשהיא, לא?תתחילו להנות מספרים בלי לחפש את מי הסופרת העתיקה
"הספר מופיע בקביעות ברשימת עשרת הספרים הנמכרים בעולם" (ויקיפדיה)הוא לא המוכר ביותר הוא המוכר היחיד לציבור החרדי
זה מאד מקל, ובדיוק לכן קצת מזלזל..לא רואה בעיה
קריאת שמות באנגלית היא נוסחה מקסימה, שגם יוצרת שמות מעט רחוקים מהשפה היומיומית ומכניסים אותך ל'עולם אחר', ומצד שני מאפשרת לזכור ולהבין בקלות את ההקשר, ולא צריך כל פעם לחשבן אז מה זה ארץ 'פיוצ'ר'.
עניין של נקודת מבט.זה מאד מקל, ובדיוק לכן קצת מזלזל..
הוא מדעןהשמות בכלל היו צריכים להיות ברוסית כי מסתבר שרוסי מתקופת הצאר יתן שמות לדברים ברוסית
ומסתבר שהוא בכלל לא ידע אנגלית
אישית אותי, הקטע הזה לא מעצבן.אני לא סופרת, לכן מעניין אותי לשאול- כל העניין של ספרות מגיע מהשראה כלשהיא, לא?
כמו בכל אומנות, אז מה הבעיה שזאת ההשראה שלה?
אני בהחלט מסכימה עם זה שיש בספר מספר פרטים דומים מאוד להארי פוטר, אבל לא מבינה למה זה מעצבן.
הרי הסופרת עצמה אמרה שזאת ההשראה שלה, ואני מצדיעה לה שהיא לקחה את זה והגיעה עם ההשראה הזאת ליצירה מיוחדת במינה.
לא צריך להתייעץ, לא התנסחתי נכון. פשוט מי שרשום על שמו לבלר, לא מקבל כח על נוסף. אז זה בעצם לא חוקי להפוך אנשים ללבלרים מרצון, הלא כן?כתוב שצריך להתייעץ לפני שמוסיפים לברלר?
[זה כן בולט, מצד אחד החשדנות כלפיו מצד בכירי המסדר, מצד שני יכולתיו הרחבות, אבל סוכ"ס הוא 'אמן האשליות'...]
כתוב, אבל אם הוא עצמו סקנדר, לכאורה יש לו כוחות על איתם יכול לברוח. אם הוא בייס, אין לו סיכוי לברוחלא כתוב מפורש בספר, שמי שהוכנס לאי השדים, זומן גם לבית משפט סקנדרי, ואם פסקו לרעתו, אסרו לו את הסקנדר בבית כלא עד להודעה חדשה?
אוקיי, אז היה מזמן סקנדר עם כח על של תעופה והוא היה לוקח אותו משם. באותה מידה שזימן סקנדר שעובר באש, כך יכל לזמן סקנדר של תעופה, כי היה צריך להתרחק מהשרשרת לעשות את זה. הגיוני שעמדו לידו עם נשק וכו', אבל הסצנה פשוט לא מפורטת וזה נעשה מדי בקלות לטעמי.למה יכל לעוף? הבייס לא יכול לעוף, מישהו צריך לסחוב אותו.
כן משהו שם ממש לא מסתדר. כאילו היתה צריכה למנוע מפגש בין אוצר להלן, אז היא יצרה אוצרת. כי בבועת האוצרים לא נתקלנו באוצרות כלשהן.גם לי הפריע.
אבל לפי סדר הדברים בעצם קודם היה אוצר [אולל- בגיל 15 עם הזאב] ואח"כ אוצרת [מיאנמה- בגיל 18 עם הביצה].
אז היה מקום לומר שהוא מת בנתיים, אבל מה לעשות שהוא מופיע אח"כ כאחד מביכיר המסדר [באחת האסיפות].
כן משהו שם דורש תשובה יסודית.ש מצב!
נכון מאוד..!בהרבה ספרי פנטזיה יש מוטיבים דומים ,לא ראיתי בספר שום דבר שחורג מגדר הרגיל,
אגב גם בהארי פוטר יש חיקויים.
זה ממש לא נכון. אני אישית מכירה הרבה ספרי פנטזיה, משר הטבעות למשחקי הרעב, ודופלקטים נכתב ללא ספק בהשראת הארי פוטר, ובאמת הכי מזכיר אותו.הוא לא המוכר ביותר הוא המוכר היחיד לציבור החרדי ולכן תולים בו כל ספר שמתחיל להזכיר פנטזיה
תתחילו להנות מספרים בלי לחפש את מי הסופרת העתיקה
הספר דופליקטים מיוחד
הכי נהנתי מהגישה התורנית שבספר
זה פנטזיה אבל תוך כדי כל כך ברור לי שזה ספר חרדי
גם אני חושבת ככה.השמות בכלל היו צריכים להיות ברוסית כי מסתבר שרוסי מתקופת הצאר יתן שמות לדברים ברוסית
ומסתבר שהוא בכלל לא ידע אנגלית
לא, רק המטרה היא שכמה שפחות ידעו בעולם, לכן זה מעין 'כשלון' במשימה.לא צריך להתייעץ, לא התנסחתי נכון. פשוט מי שרשום על שמו לבלר, לא מקבל כח על נוסף. אז זה בעצם לא חוקי להפוך אנשים ללבלרים מרצון, הלא כן?
הוא אחראי על מגרשי האשליות בהם מדריכים את היובנסים.ומה זה באמת אמן האשליות? איך זה מתבטא בספר..?
סימן של היה סקנדר.כתוב, אבל אם הוא עצמו סקנדר, לכאורה יש לו כוחות על איתם יכול לברוח. אם הוא בייס, אין לו סיכוי לברוח
התליון לא מבטל כליל את הכוח, כמו שרואים שהיה עוד כוחות שפעלו על יד זירו.אוקיי, אז היה מזמן סקנדר עם כח על של תעופה והוא היה לוקח אותו משם. באותה מידה שזימן סקנדר שעובר באש, כך יכל לזמן סקנדר של תעופה, כי היה צריך להתרחק מהשרשרת לעשות את זה. הגיוני שעמדו לידו עם נשק וכו', אבל הסצנה פשוט לא מפורטת וזה נעשה מדי בקלות לטעמי.
השאלה כבר נשאלה. או פה, או באשכול המקביל.יש לי שאלה, מישהו יודע למה מרגיש לי שזה לקח שנה שלמה כל הסיפור מתחילת שנת ההתגלות ועד הרגע שבו דני מופיע על גב דואוסנייס אחרי פיזותרפיה מאומצת שאמור לקחת כמה חודשים טובים...?
הרי שנת ההתגלות אמורה להיות שנה אחת, ובה הם עוברים בכל חמשת הארצות ובינתיים הם היו רק בסיים..
דבר ראשון משחקי הרעב זה לא ספר פנטזיה....(אפשר לבדוק בהגדרה של ויקיפדיה)זה ממש לא נכון. אני אישית מכירה הרבה ספרי פנטזיה, משר הטבעות למשחקי הרעב, ודופלקטים נכתב ללא ספק בהשראת הארי פוטר, ובאמת הכי מזכיר אותו.
במיוחד זה התחזק אצלי כשהוא התעורר בתור הבייס ואז אמרו לו שעברו חמש שנים והוא קרוב לגיל עשרים ואחת (הספר לא מולי יתכן ואני טועה), בתחילת שנת ההתגלות הוא עוד לא היה בן עשרים. זכור לי שכשקראתי את זה זה הציק לי.יש לי שאלה, מישהו יודע למה מרגיש לי שזה לקח שנה שלמה כל הסיפור מתחילת שנת ההתגלות ועד הרגע שבו דני מופיע על גב דואוסנייס אחרי פיזותרפיה מאומצת שאמור לקחת כמה חודשים טובים...?
הרי שנת ההתגלות אמורה להיות שנה אחת, ובה הם עוברים בכל חמשת הארצות ובינתיים הם היו רק בסיים..
פתחתי אשכול חדש לתמונות AI עבור הספר דופליקטים - https://www.prog.co.il/threads/דופליקטים-ai.916845/
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: