תודה זה עזר ליהוא אחראי על מגרשי האשליות בהם מדריכים את היובנסים.
הוא כן היה סקנדר כי במפגש שלו עם זירו באי השדים הוא הראה לו שהוא יכול לראות דרך הקירות שזה ראיה על חושית ורק לסקנדר יש כח על.סימן של היה סקנדר.
בדקתי בוויקפדיה, ומשחקי הרעב זה הרפתקה מסוג ספרות ספקולטיבית-דבר ראשון משחקי הרעב זה לא ספר פנטזיה....(אפשר לבדוק בהגדרה של ויקיפדיה)
זה ספר הרפתקה לנוער. הוא מתקיים בעולם שצורת הממשל והחיים שונים מאיתנו, אבל לא דימיוניים!!
ואני אישית מכירה עוד כמה ספרי פנטזיה. ויש סדרה אחת שהיא ממש אחד לאחד.. (סדרה די חדשה מהעשר שנים האחרונות)
העלילה שונה, אבל כל העקרונות תואמים בדיוק!! רק במילים שונות.
ספרות ספקולטיבית הוא כינויה של סוגה ספרותית, בדרך כלל בצורת סיפורת, סוגת-על הכוללת קבוצת סוגות (ז'אנרים) שבבסיסן השאלה "מה אם?" והניסיון לענות עליה. סוגות אלה כוללות: מדע בדיוני, פנטזיה, אימה, ספרות מוזרה, ספרות על-טבעית, ספרות גיבורי-על והיסטוריה חלופית. לאלה מצטרפות יצירות שאינן מתאימות לסוגות המנויות כאן, אך עונות.. וגו'
אבל הגיוני שאת צודקת, איך קוראים לסדרה ההיא?
אבל זה הרופאים אמרו כי הם שיערו את הגיל שלו, כי לא היה להם איך לדעת בן כמה הוא. הם פשוט לא שיערו נכון. הוא היה בן 19 ו8 חודשים אם אני לא טועה כשהחל את שנת ההתגלות שלובמיוחד זה התחזק אצלי כשהוא התעורר בתור הבייס ואז אמרו לו שעברו חמש שנים והוא קרוב לגיל עשרים ואחת (הספר לא מולי יתכן ואני טועה), בתחילת שנת ההתגלות הוא עוד לא היה בן עשרים. זכור לי שכשקראתי את זה זה הציק לי.