יואל ארלנגר - קקטוס
אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
לא שיש לי משהו נגד אנשים שמבחינתם זה בטוח להשאיר מזון כל הלילה בחוץ, אבל בתוך העקרונות של בטיחות מזון זה לא תופס.
לא הייתם רוצים לאכול במסעדה שנוהגת כך, ומסעדה שתיתפס בביקורת מנון, כשהיא נוהגת באופן הזה - תיסגר.
הסיבה לכך היא די פשוטה:
חיידקים ובקטריות מתרבים במהירות אדירה במזון בטמפרטורות שבין 5 מעלות ל60
ברגע שהקירור של המזון לא מהיר מספיק, יש סיכון אמיתי להתרבות של חיידקים שמגיעים מהאוויר, ומחפשים קרקע חמימה ונעימה להתרבות עליה ולהקים את המושבה שלהם.
חרגתם לפה ולשם בכמה דקות - יכול להיות שזה בסדר.סבתא שלכם עושה ככה שנים?
יכול להיות שאתם כבר חסינים לחיידקים הנחמדים של סבתא, אין לי מושג.
בטוח - זה לא.
לא הייתם רוצים לאכול במסעדה שנוהגת כך, ומסעדה שתיתפס בביקורת מנון, כשהיא נוהגת באופן הזה - תיסגר.
הסיבה לכך היא די פשוטה:
חיידקים ובקטריות מתרבים במהירות אדירה במזון בטמפרטורות שבין 5 מעלות ל60
ברגע שהקירור של המזון לא מהיר מספיק, יש סיכון אמיתי להתרבות של חיידקים שמגיעים מהאוויר, ומחפשים קרקע חמימה ונעימה להתרבות עליה ולהקים את המושבה שלהם.
חרגתם לפה ולשם בכמה דקות - יכול להיות שזה בסדר.סבתא שלכם עושה ככה שנים?
יכול להיות שאתם כבר חסינים לחיידקים הנחמדים של סבתא, אין לי מושג.
בטוח - זה לא.