יש לאחד מהקונים המרוצים אפשרות לתת נתונים ברורים של חסכון בחשבון החשמל, שנוצר בעקבות קנית המכשיר המהולל?נכתב ע"י frumi;1840674:האם זה חוסך גם מיבש
כלומר אם אני שם מתחת המנורה מתקן כביסה הוא מיבש אותם יותר מהר??
יש לאחד מהקונים המרוצים אפשרות לתת נתונים ברורים של חסכון בחשבון החשמל, שנוצר בעקבות קנית המכשיר המהולל?נכתב ע"י frumi;1840674:האם זה חוסך גם מיבש
נכתב ע"י יממתממ;1840714:שתי שאלות בבקשה:
1. תוך כמה זמן מגיע המשלוח, אם אני קונה את המכשיר דרך הטכנאי בארץ?
2. מה העלות הכוללת (הכל מכל כל) למכשיר אחד?
3. מכשיר אחד ייתן מענה ראוי לסלון קר מאוד, עם בידוד גרוע ובעל תקרה גבוה ודקה שנמצאת תחת כיפת השמים? גודל הסלון הוא 12 מ"ר לערך?
אני רק עכשיו קניתי (סוף שבוע) ולכן אין לי את הנתונים - אבל בהחלט זה נראה טובנכתב ע"י yochi000;1840751:והם החסכון בחשמל הוא אכן משמעותי? יש לכם נתונים?
לא רוצה לקנות מוצר על הקש
יתכן מאוד שהכביסה תתייבש מהר יותר, אבל זאת לא המלצה לשימוש כמייבש כביסה בשום אופן!נכתב ע"י frumi;1840674:האם זה חוסך גם מיבש
כאן כל הפרטים: 02-579-3118נכתב ע"י יממתממ;1840698:איך אפשר לקנות את זה דרך היבואן? יש לך את פרטיו? נראה לך שזה ישתלם גם אחר מכס ומשלוח?
נכתב ע"י יממתממ;1840704:יש לאחד מהקונים המרוצים אפשרות לתת נתונים ברורים של חסכון בחשבון החשמל, שנוצר בעקבות קנית המכשיר המהולל?
בחורף שעבר שילמתי בסביבות ה300ש"ח לחודשיים - עבור שני תנורים בעוצמה של 850W.נכתב ע"י yochi000;1840751:והם החסכון בחשמל הוא אכן משמעותי? יש לכם נתונים?
לא רוצה לקנות מוצר על הקש
נכתב ע"י יממתממ;1840704:יש לאחד מהקונים המרוצים אפשרות לתת נתונים ברורים של חסכון בחשבון החשמל, שנוצר בעקבות קנית המכשיר המהולל?
נכתב ע"י יממתממ;1840714:שתי שאלות בבקשה:
3. מכשיר אחד ייתן מענה ראוי לסלון קר מאוד, עם בידוד גרוע ובעל תקרה גבוה ודקה שנמצאת תחת כיפת השמים? גודל הסלון הוא 12 מ"ר לערך?
נכתב ע"י שיר הללי;1842323:עלה לכם 750 חשמל בחודשים כולל מייבש, בוילר וכו'?
אם כן אז אני רצה להזמין.
אנחנו משלמים בחורף בסביבות ה-1500 לחודשים.
יש המון חברות שעושות את הבדיקה, אבל חלקם הגדול זה סתם מישהו פרטי עם מכשיר כלשהו שקנה באיביי, ובלי שום תו תקן.נכתב ע"י pr;1495780:כי צריכים להגיע ל-600 ש"ח - עלות הבדיקה.
כרגע אוחזים ב-450 אם ספרתי נכון..
נכתב ע"י contrast;1842347:לא,
זה היה הפער בערך בין החשבון הרגיל (בלי מזגן בקיץ) לחשבון של החורף.
נכתב ע"י אולם;1843390:יש החלטה, והנימוק!
החלטתי... להצטרף ולנסות את המוצר הזמנתי 4 תנורים לכל הבית!
הנימוק..
1. אני ירושלמי
2. אין לי הסקה
3. גר בקומה העליונה
בשש שנים האחרונות חיממתי עם מזגן (עלות......בשמים) רגע אחרי שמכבים את המזגן קררר
או ברדיאטור או בתנור לא חימממו מספיק.
להשקיע הסקות בבית (יש לי תשתית) מינימום 15.000 ש"ח
בשנה הקודמת עקבתי אחרי האשכול וזה עניין אותי מאוד
עלות הרכישה לא בשמים וכן דמי השימוש ג"כ זולים במיוחד
השנה אחרי הפידבקים מהרוכשים אין לי צל של ספק כי בשנה הבעל"ט יהיו עוד רוכשים מהפידבק שאני בע"ה יתן.
אז קדימה.... להתחמם.
נכתב ע"י יממתממ;1843706:אם כך אני לא בטוח שזה משתלם לנו. בחורף שעבר אחרי שהשתגענו כבר מהקור בסלון, הקטנו אותו ע"י וילונות עבים, כך שהחום מהמזגן פחות יברח והמזגן יצטרך לחמם חלל יותר קטן, ויצא לנו חשבון חשמל של כ700 ש"ח לחודש, (בעוד שלפני הוילונות שילמו בין 950 - 1000 ש"ח לחודש!!!) ובקיץ החשבון שלנו הוא באיזור ה400 -450 ש"ח, כך שיוצא שאנו משלמים כיום כ300 ש"ח יותר לחודש בחורף. ע"פ הנתונים שכתבת זה בעצם הפער שאתם משלמים ג"כ בחורף לעומת הקיץ עם המנורות, ובהתחשב בעובדה שלסלון נצטרך מנורה חזקה של 1100, לא נראה לי שיהיה הבדל משמעותי בין התשלום שלכם לשלנו אפילו אם נחסוך ואפילו שאת אומרת שלא חסכתם. אמנם הוילונות מקטינים את שטח הסלון והם קצת מעצבנים, אך אני מתלבט אם שווה להשקיע כ1300 ש"ח (750- מנורה +60 משלוח+ 500 התקנה), רק בשביל השטח. יצוין שכיום עם הוילונות הסלון ממש נעים וחמים מאוד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: