מזכיר מאוד את הסיפור על לוכדי הנחשים....נכתב ע"י mat;1496247:תשמעו סיפור הזוי.
אמרתי אולי אפשר להשיג יותר זול. חיפשתי באינטרנט בדיקת קרינה. התקשרתי לאחד שבודק קרינה. למיקרוגל וכו'. שאלתי אותו שאני רוצה בדיקת קרינה לתנור אינפרה אדום. אז הוא אומר לי שהוא לא בודק אינפרה אדום הוא בודק קרינה אלקטרומגנטית. אמרתי לו מיקרוגל זה אלקטרומגנטית? רנטגן זה אלקטרומגנטית? UV זה אלקטרומגנטית? הוא אומר לי כן. אז אמרתי לו מה ההבדל בין זה לאינפרה אדום זה רק תדר שונה. הוא אומר לי תחפש באינטרנט זה לא קשור לקרינה אלקטרומגנטית.
ויקפדיה:
"קרינה תת-אדומה או אינפרה-אדומה היא קרינה אלקטרומגנטית ".
בקיצור עושה רושם או שיש שרלטנים בשוק הזה. או לא יודע מה. הזוי.
נכתב ע"י pr;1496786:אני ממש רצינית (קונטרסט תעיד ) אבל חייבת לברר את הנקודה הזו.
אשמח מאד אם מישהו ירים את הכפפה באופן רציני ויסודי, מוכנה להשתתף בהוצאה כנאמר לעיל.
ואם מישהו יכול לתת מענה לקישורים כמו זה:
http://davidson.weizmann.ac.il/onli...-אינפרא-אדומה-יכולה-להוות-סכנה-בריאותית-שמואל
אשמח.
נכתב ע"י זה אני;1496994:אני מבינה את החשש שלך לגבי המידע בקטע ולכן בדיוק יש צורך לבצע בדיקת קרינה,
קרינת אינפרא אדום היא בין הקרינות הבודדות עם תופעות לוואי חלשות.(לעומת אולטרא סגול שתופעת הלוואי הראשונה שלו היא העלאת הסיכוי לחלות בסרטן העור ועוד)
ברגע שתוודאו מהי רמת קרינת האינפרא אדום הנפלטת מהמכשיר בכל רגע, תוכלו לדעת גם האם יש חשש לתופעת הלוואי הקיצונית של צריבה בעיניים.
כדי שהתופעה בעיניים תגיע- הקרינה צריכה להיות ברמה מאד גבוהה, מה שנראה לי קצת הזוי בשווק מוצר ביתי.
נכתב ע"י stt;1495103:כשזה חדש זה לבן השאלה אם בהמשך זה לא נהיה צהוב מהחום (כך זה היה נראה בתמונות אחרות)
נכתב ע"י GolanArt;1497011:מה שאת טוענת, זה מה שאני טוען לאורך כל השרשור, והייתי במשא ומתן
ארוך עם המשווק. גם חבר מהנדס אלקטרו-אופטיקה הסביר לי שיש מה לבדוק,
ולא לקנות על עיוור.. הייתי שמח להצטרף לבדיקה, אבל אני עדיין לא בטוח על איזה
מכון רציני אפשר לסמוך בנושא הזה.
אני חושב שלקנות מכשיר שלא מוכר לנו לאורך שנים, זה סיכון. אגב, מי אמר שאין
תופעות אחרות, ומי בכלל יודע לבדוק זאת?...
נכתב ע"י זה אני;1497058:אין תופעות אחרות לקרינת אינפרא אדום- עפי מדענים מהטכניון.
אברר אצל חברותיי למקצוע מי אמין לבדיקה זו.
נכתב ע"י pr;1498569:אני לא כל כך הבנתי...
את אומרת שהוא אמר שהם לא מתעסקים בטווחים האלו, אז הוא לא יודע מה הרמה.
מה המסקנה שלנו מכל זה?
שקרני אינפרא אדום הן -
לא ידועות עדיין, או שלא הבנתי נכון!
להיות בשמש יותר מידי זה מסוכן בגלל קרני האולטרא סגול, שלא קיימות בשעות הזריחה והשקיעה. ואגב, לפי מה שידוע לי - גם בים המלח, לכן בריא "להשתזף" שם ולקבל מהשמש את סגולותיה המרפאותנכתב ע"י chyz;1498863:אבל גם בשמש להיות יותר מידי זה מסוכן.
אז מה קורה עם נמצאים כמה שעות באזור קרינת המכשיר,
זה יכול לגרום לנזקי שמש?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: