מידע שימושי >>גיליתי: חימום מצוין לבית בלי לשלם חשבונות חשמל ענקיים<<

GolanArt

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
D I G I T A L
עיצוב ואדריכלות פנים
אין פה שום סוד. מדובר בטכנולוגיה שכבר קיימת אצלנו בבתי קפה פתוחים למשל, חימום
ע"י הקרנת גלי אינפרא אדום שמחממים בדיוק בטכניקה שהשמש משתשמשת בה.
אני אישית לא הצלחתי לשכנע את היבואן לממן בדיקת קרינה כדי שנהיה כולנו רגועים,
לכן גם החלטתי לרדת מזה, למרות שאני לא פוסל שיכול להיות שמדובר בחימום יעיל
וחסכוני יותר מכל חימום אחר.
היבואן טוען שהוא שילם 10,000 ש"ח למכון התקנים וזה מספיק. לדבריו אין ניירת בעניין
(אם הבנתי נכון).

מלפפון

משתמש סופר מקצוען
מענין לשמוע ממי שכבר קנה וניסה.
איך היה לכם בימים האחרונים?
הרגשה קיצית? היה עליכם לחמם עם אמצעי חימום נוסף?
ההרגשה מבחינת חום היא כמו של רדיאטור של מפזר חום או מזגן?
היה עליכם להסתובב עם 2 שכבות בבית או שהרגשתם צורך להוריד את הסוודר?
אני רוצה להתקין בחדר הילדים, אבל צריכה לדעת באיזו רמת חום מדובר.
לו הייתי מפעילה הלילה, כמה מעלות היו נמדדות בחדר?

2OR

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
נכתב ע"י GolanArt;1490075:
אין פה שום סוד. מדובר בטכנולוגיה שכבר קיימת אצלנו בבתי קפה פתוחים למשל, חימום
ע"י הקרנת גלי אינפרא אדום שמחממים בדיוק בטכניקה שהשמש משתשמשת בה.
אני אישית לא הצלחתי לשכנע את היבואן לממן בדיקת קרינה כדי שנהיה כולנו רגועים,
לכן גם החלטתי לרדת מזה, למרות שאני לא פוסל שיכול להיות שמדובר בחימום יעיל
וחסכוני יותר מכל חימום אחר.
היבואן טוען שהוא שילם 10,000 ש"ח למכון התקנים וזה מספיק. לדבריו אין ניירת בעניין
(אם הבנתי נכון).

נשמע קצת מוזר
אם הוא ינדב לנו את שמו כ'יבואן' או לחילופין את שם המוצר, נוכל למצוא עבורו את הניירת שהוא לא קיבל...

https://portal.sii.org.il/heb/qualityauth/teken-lobby/.aspx

תלמידים

מהמשתמשים המובילים!
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
עימוד ספרים
התקשרתי היום לחברת א. אדירן הנדסה ותוכניות - החברה שהתקינה תנורי חימום אינפרא אדום בכותל המערבי, לדבריו יש תקן אירופי וזה מספיק, תקן ישראלי יתן מענה לבטיחות, דבר שבינתיים די ברור גם בלי תקן.
לדבריו אני הראשון ששאלתי אותו מה בנוגע לפליטת קרינה.
שאלתי אותו אם החימום מתאים לאולם בית מדרש, הוא אמר שממש לא, זה יעיל כמו תאורה, כך שהוא מקרין על גופים שנמצאים בטווח "הארתו", מזגנים שמחממים את האוויר הם הפתרון למקומות גדולים, גם לסלון ביתי, הוא טען דבר דומה, רדיאטור וכדו'.
הוא טען ג"כ שהעלות בכלל לא זולה של מחמם אינפרא אדום אמיתי ואיכותי.
גם טען שהוא לא עוסק עם קונים פרטיים, גם לא בכמויות גדולות, רק בגדלים מוסדיים (5,000 וואט ו"צפונה"...)
הוא אמר לי ברורות: "גם אם זה לא מקדם את העסק שלי, אני נכון לומר, שלא תמיד זה שווה, אלא רק במקומות ציבוריים מסוימים מאד, עם כניסת אוויר תמידית, שאין אפשרות ומטרה לחמם את האוויר, נותר רק לחמם את "גופות" המתפללים...

GolanArt

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
D I G I T A L
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י תלמידים;1490528:
התקשרתי היום לחברת א. אדירן הנדסה ותוכניות - החברה שהתקינה תנורי חימום אינפרא אדום בכותל המערבי, לדבריו יש תקן אירופי וזה מספיק, תקן ישראלי יתן מענה לבטיחות, דבר שבינתיים די ברור גם בלי תקן.
לדבריו אני הראשון ששאלתי אותו מה בנוגע לפליטת קרינה.
שאלתי אותו אם החימום מתאים לאולם בית מדרש, הוא אמר שממש לא, זה יעיל כמו תאורה, כך שהוא מקרין על גופים שנמצאים בטווח "הארתו", מזגנים שמחממים את האוויר הם הפתרון למקומות גדולים, גם לסלון ביתי, הוא טען דבר דומה, רדיאטור וכדו'.
הוא טען ג"כ שהעלות בכלל לא זולה של מחמם אינפרא אדום אמיתי ואיכותי.
גם טען שהוא לא עוסק עם קונים פרטיים, גם לא בכמויות גדולות, רק בגדלים מוסדיים (5,000 וואט ו"צפונה"...)
הוא אמר לי ברורות: "גם אם זה לא מקדם את העסק שלי, אני נכון לומר, שלא תמיד זה שווה, אלא רק במקומות ציבוריים מסוימים מאד, עם כניסת אוויר תמידית, שאין אפשרות ומטרה לחמם את האוויר, נותר רק לחמם את "גופות" המתפללים...
אבל מציאות שיש כאן כמה שדווקא מרוצים...

תלמידים

מהמשתמשים המובילים!
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
עימוד ספרים
נכתב ע"י GolanArt;1490610:
אבל מציאות שיש כאן כמה שדווקא מרוצים...

לא מתווכח עם מציאות.
גם אני הייתי מאד מרוצה מהחום שהוקרן שם ב"כותל", לכן התרשמתי והתקשרתי, מעניין שדווקא החברה המשווקת לא רואה זאת כמתאימה עבור צרכים רגילים.
אולי כי הם מתעסקים בעיקר עם אולמות גדולים ששם זה לא תמיד פתרון יעיל.
נו, שוין.

E&A

משתמש מקצוען
נכתב ע"י תלמידים;1490528:
אני לא מבינה איך הוא יכול לחוות דעה על מוצר ועל שוק שאין לו שום נסיון בהם, כאן מדובר בחללים קטנים ובמוצר שונה, הוא מדבר על 5,000 וואט!!
תכלס, המוצר עושה את העבודה נפלא, הבית שלי חם בצורה נעימה ואחידה, כמו שהוא לא היה אף פעם.
חוץ מזה שהופתענו כשבעלי התפטר מבעיה שהציקה לו שנים, מדובר בקלופי עור (מן קשקשים כאלה) שישבו לו באזור ה-T של הפנים [בגבות ובעיקר בין הגבות ולפעמים גם באף].
יום אחרי תחילת השימוש בתנורים (שישי), רוב הקילופים נעלמו, בשבת כמעט ולא היה זכר, עכשיו העור חלק ונקי לחלוטין ב"ה.
כשסיפרנו ליבואן על כך, הוא אמר שזה נשמע כמו סוג של פסוריאזיס וגם הבן שלו התרפא מזה וזה רק אחד מהיתרונות הרפואים של האינפרא אדום.

מלפפון

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י אחינועם;1490686:
אני לא מבינה איך הוא יכול לחוות דעה על מוצר ועל שוק שאין לו שום נסיון בהם, כאן מדובר בחללים קטנים ובמוצר שונה, הוא מדבר על 5,000 וואט!!
תכלס, המוצר עושה את העבודה נפלא, הבית שלי חם בצורה נעימה ואחידה, כמו שהוא לא היה אף פעם.
חוץ מזה שהופתענו כשבעלי התפטר מבעיה שהציקה לו שנים, מדובר בקלופי עור (מן קשקשים כאלה) שישבו לו באזור ה-T של הפנים [בגבות ובעיקר בין הגבות ולפעמים גם באף].
יום אחרי תחילת השימוש בתנורים (שישי), רוב הקילופים נעלמו, בשבת כמעט ולא היה זכר, עכשיו העור חלק ונקי לחלוטין ב"ה.
כשסיפרנו ליבואן על כך, הוא אמר שזה נשמע כמו סוג של פסוריאזיס וגם הבן שלו התרפא מזה וזה רק אחד מהיתרונות הרפואים של האינפרא אדום.

נכתב ע"י מלפפון;1490110:

אחינועם, יש מצב שתעני על השאלות הנ"ל? יעזור גם לי גם לכולם.

עפולה

משתמש מקצוען
נכתב ע"י אחינועם;1490686:
אותי הסיפור הזה רק מפחיד, אם הוא משפיע על הגוף לטובה הא יכול גם להשפיע לרעה....

E&A

משתמש מקצוען
נכתב ע"י מלפפון;1490110:
הרגשה קיצית? כן
היה עליכם לחמם עם אמצעי חימום נוסף? לא.
ההרגשה מבחינת חום היא כמו של רדיאטור של מפזר חום או מזגן? מתחת התנור ומטר מסביבו, ההרגשה היא כמו של שמש קיצית של בוקר. ובחלל החדר טמפרטורה נעימה.
היה עליכם להסתובב עם 2 שכבות בבית או שהרגשתם צורך להוריד את הסוודר? סוודר פתוח ולפעמים בלעדיו.
לו הייתי מפעילה הלילה, כמה מעלות היו נמדדות בחדר? רמת החום כמו שתארתי למעלה. אין לי מד, הילדים שלי ישנים עכשיו נפלא, בלילה כשאני הולכת לישון אני בין כה מכבה.

E&A

משתמש מקצוען
נכתב ע"י עפולה;1490709:
אותי הסיפור הזה רק מפחיד, אם הוא משפיע על הגוף לטובה הא יכול גם להשפיע לרעה....
זה מוצר שמשתמשים בו ברוסיה כבר עשרות שנים, זה לא מוצר חדש, יש לו תקן רוסי ואירופאי.
הרוסים לא הורגים את עצמם..

GolanArt

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
D I G I T A L
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י אחינועם;1490720:
זה מוצר שמשתמשים בו ברוסיה כבר עשרות שנים, זה לא מוצר חדש, יש לו תקן רוסי ואירופאי.
הרוסים לא הורגים את עצמם..

הרוסים משתמשים גם בפלאפונים...
אלא מה? גם אנחנו? נכון, אבל לא בתור תנור שמקרין עלינו שעות...
אני לא אומר שיש קרינה, אני רק אומר שזו לא ממש טענה..

E&A

משתמש מקצוען
נכתב ע"י GolanArt;1490785:
הרוסים משתמשים גם בפלאפונים...
אלא מה? גם אנחנו? נכון, אבל לא בתור תנור שמקרין עלינו שעות...
אני לא אומר שיש קרינה, אני רק אומר שזו לא ממש טענה..
זה בדיוק העניין, שהם משתמשים בזה שנים על גבי שנים ושעות על גבי שעות... ועוד הרבה לפני שהומצא הפלאפון.

פרוט

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י mat;1490780:
זה התקן האירופי של המוצר הנ"ל אם מישהו מבין על מה זה הולך. שיסביר.

שזה עומד בדרישה שלהם של מתח נמוך.

SPOT

משתמש צעיר
צילום מקצועי
אציין שאני מכירה אישית את קונטרסט - והיא אחת הנשים שאני סומכת עליה בעינים עצומות!!
אבל.... מלחיץ אותנו הקטע של הקרינה:(
(שהסברתי לבעלי איך זה עובד- שזה מחמם עצמים ולא אויר וכו' הוא מיד אמר: בדיוק כמו במיקרוגל..
ברגע שאדע שאין חשש לקרינה אני רצה לקנות את זה...
אגב אני מכירה מישהו שמבין מאד בנושאי קרינה וכד' למי שיכול לרכז כאן קישורים למידע אודות המוצר
הנ"ל אשלח לו ואולי הוא יוכל לקדם את הענין ולודא שזה אכן בסדר
תודה מראש

mat

משתמש מקצוען
אני גם רוצה לקנות לפחות אחד כדי לנסות. והקרינה קצת מפחידה אותי למרות שלא נראה לי שיש שם קרינה.

לכן חשבתי. בדיקת קרינה עולה בערך 600 שקל. אולי אפשר למצוא יותר זול.
אני מוכן לשלם 50+- שקל. כדי לבדוק את הקרינה לפני שאני קונה. אולי יהיה פה עוד כמה שירצו לשלם 50 שקל כדי להיות בטוחים. ואז יהיה אפשר לבצע בדיקת קרינה על המכשיר שנמצא בבית של קונטרסט. ולדעת אם זה מסוכן או לא.

רחל ז.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
אוטומציה עסקית
שופט/ת באתגר דריבל
נכתב ע"י mat;1492063:
אני גם רוצה לקנות לפחות אחד כדי לנסות. והקרינה קצת מפחידה אותי למרות שלא נראה לי שיש שם קרינה.

לכן חשבתי. בדיקת קרינה עולה בערך 600 שקל. אולי אפשר למצוא יותר זול.
אני מוכן לשלם 50+- שקל. כדי לבדוק את הקרינה לפני שאני קונה. אולי יהיה פה עוד כמה שירצו לשלם 50 שקל כדי להיות בטוחים. ואז יהיה אפשר לבצע בדיקת קרינה על המכשיר שנמצא בבית של קונטרסט. ולדעת אם זה מסוכן או לא.

יש כאן עוד מעונינים?
מי שמוכן לשלם 50 ש"ח +- לבדיקה - שיצלצל להודעה של mat.

גולדס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י OR_Design;1492099:
רק לי מפריע הגודל הענק ואיך שזה נראה?
זה חייב להיות תקוע בתקרה??

גם לי... יכער לי את החדר

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה