בשרי בשר בתנור. אתם תאהבו את השיטה

  • פותח הנושא java
  • פורסם בתאריך

תילתן

משתמש סופר מקצוען
אני מתכונן להכין בפעם הראשונה לליל הסדר לסועדים המבוגרים אסאדו עם עצם
תיבול דבש, פלפל שחור ושום בלבד
יהיה 8 שעות בתנור בחום נמוך
מקווה שיהיה מוצלח
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
@java היקרה,
אני מאד רוצה לנסות פעם ראשונה את השיטה שלך וכמובן טיפה חוששת...
איך את ממליצה לתבל בפסח? (מס' 5)
תודה רבה
זה תלוי במה אתם משתמשים בפסח.
אבל אם דבש, יין ותבלינים הולך אצליכם - זה מעולה!
אל תחששי :)
בהצלחה וחג שמח.
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
אני מתכונן להכין בפעם הראשונה לליל הסדר לסועדים המבוגרים אסאדו עם עצם
תיבול דבש, פלפל שחור ושום בלבד
יהיה 8 שעות בתנור בחום נמוך
מקווה שיהיה מוצלח
דרך האשכול הזה?
כבוד.
אשמח אם תשתפו אח״כ איך יצא.
 

שקדי

משתמש מקצוען
זה תלוי במה אתם משתמשים בפסח.
אבל אם דבש, יין ותבלינים הולך אצליכם - זה מעולה!
אל תחששי :)
בהצלחה וחג שמח.
תודה על התשובה המהירה!
עוד משהו קטן,
בבישול אח"כ, מספיק לבשל את פרוסות הבשר ברוטב + בצל מטוגן?
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
בבישול אח"כ, מספיק לבשל את פרוסות הבשר ברוטב + בצל מטוגן?
כן.
בפסח שעבר מישהי פה הציעה לטחון אח״כ את הרוטב לרוטב בשרי ששמים על מנות ראשונות.
 

כללית

משתמש מקצוען
אני מתכונן להכין בפעם הראשונה לליל הסדר לסועדים המבוגרים אסאדו עם עצם
תיבול דבש, פלפל שחור ושום בלבד
יהיה 8 שעות בתנור בחום נמוך
מקווה שיהיה מוצלח
לפי מה שאני יודעת, לא אוכלים בליל הסדר בשר צלוי.
אולי לא אצל כולם... רק לתשומת לב. :)
 

SHANI1234

משתמש פעיל
שלום,

אפשר גם עם הצלי הפרוס (שמגיע כבר פרוס לפרוסות)???
 

תילתן

משתמש סופר מקצוען
לפי מה שאני יודעת, לא אוכלים בליל הסדר בשר צלוי.
אולי לא אצל כולם... רק לתשומת לב. :)
1. צודק
2. לא צודק
3. יש בזה מחלוקת גדולה
4. יש הבדל ענק בין אפייה בחום נמוך בתנור בייתי לצלייה כמו קורבן פסח
5. בטוח אסור שה שלם על האש..ואת זה ברור שאנחנו לא עושים.
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
יש לך מתכון לבישול בסיר של פרוסות?

מה שאני עושה בד״כ עם פרוסות או קוביות:
מטגנת הרבה בצל, כשמוכן מוסיפה שום ומקפיצה כמה שניות.
מוסיפה את הבשר וסוגרת.
מכסה ומבשלת על מינימום להבה.
בד״כ בלי נוזלים בכלל, אבל אפשר להוסיף קצת מים.
לבדוק מדי כמה זמן, לוודא שזה לא נשרף.
אחרי כמה שעות כאלו זה יוצא משגע, ואין צורך לתבל בשום דבר נוסף.
אבל אם רוצים אפשר להוסיף דבש/יין/תבלינים.
 

אסתיס

משתמש מקצוען
אשמח לקבל מידע לגבי סוג הבשר.
סוג רשימה מדורגת, מהכי טוב לפחות..
 

SHANI1234

משתמש פעיל
מה שאני עושה בד״כ עם פרוסות או קוביות:
מטגנת הרבה בצל, כשמוכן מוסיפה שום ומקפיצה כמה שניות.
מוסיפה את הבשר וסוגרת.
מכסה ומבשלת על מינימום להבה.
בד״כ בלי נוזלים בכלל, אבל אפשר להוסיף קצת מים.
לבדוק מדי כמה זמן, לוודא שזה לא נשרף.
אחרי כמה שעות כאלו זה יוצא משגע, ואין צורך לתבל בשום דבר נוסף.
אבל אם רוצים אפשר להוסיף דבש/יין/תבלינים.
הכוונה גם לצלי עגל פרוס??
 

בית100

משתמש צעיר
איך להכין כתף בפסח?
אנחנו לא משתמשים בדבש, תבלינים, שום
מה אתם מציעים?
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
אם ירקות שורש זה לא ''חמץ''
הייתי מתנסחת אחרת. למרות המרכאות.
״אם אתם נוהגים לאכול ירקות שורש בפסח״
ירקות שורש זה לא חמץ בשום מצב.
וחשוב מאוד לזכור לעשות את ההבדלה.
מה אסור מעיקר הדיון ומה תוספת חומרה
שלא יהיה חלילה: את אשר היתרת אסרתי ואת אשר אסרת היתרתי.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה