מתי שנוח לך.כשמכינים מראש, באיזה שלב מומלץ להקפיא את הבשר? לפני החיתוך? אחריו? או בכלל אחרי הבישול השני?
רעיון!כיסיתי את התבנית בשקית קוקי ועליה שמתי נייר כסף,
מדהים!מקוה שזה בסדר להתיישב כאן עם שלי
קיבלנו מאורחים לראש השנה "רוסטר"
זאת מתנה יפה כ - 700 שקל..
פעם ראשונה שאני מבשל בזה בכלל ובשר בפרט
יצא מדהים!
היה לי נתח צלי כתף טרי שדיי קשה להשיג במחוזותנו..
הנחתי על נייר פרגמנט ותיבול רגיל של תבלינים וירקות שורש מסביב
הכנסתי לתנור 150 מעלות כל הלילה כ - 7 שעות
בבוקר פתחתי וזה מה שהתקבל..
צפה בקובץ המצורף 968207
לא הגזמת....זאת מתנה יפה כ - 700 שקל..
לא הבנתי אם את מתכוונת לבישול השני או לחימום השאריות במועד מאוחר יותר.לא הגזמת....
כ200 שח בחנויות של פודאפיל.
יש לי שאלה אלייך @java
במידה ואת מחממת את הבשר בחימום חוזר - הוא לא מתייבש לך
כי אצלי אני תמיד צריכה להוסיף ציר בקר ויין כדי שלא יצא יבש מידי אחרי שחיממתי אותו פעם אחת והגשתי
(לא משנה אם אופה או מבשלת) מה את ממליצה לעשות? לחמם תמיד כמות מדוייקת או כן להוסיף יין ושות'
את מגישה סלאפי ג'ו קר?לא הבנתי אם את מתכוונת לבישול השני או לחימום השאריות במועד מאוחר יותר.
בכל מקרה,
בישול שני יש לעשות בתוך רוטב כמו שכתבתי בהודעה הראשונה,
אחרת הבשר עלול להתייבש כמו שתיארת.
בישול שלישי אני לא אוהבת לעשות כי זה פחות בריא,
לכן את הבישול השני אעשה קרוב להגשה, ואחמם כמות מדויקת (עם עיגול כלפי מעלה)
בשאריות אם יהיו אשתמש לסלופי ג'ו קר ויאמי
זה לא סלופי ג'ו אמיתי כי הבשר מפורק ולא טחון,את מגישה סלאפי ג'ו קר?
אז אני לא הייתי עושה את זה מסיבות בריאותיות,אם למשל חיממתי בתוך תבנית חרס בליל החג 20 פרוסות בקר, הגשתי לשולחן חם וטעים
נשארו 9 פרוסות
רציתי לחמם בלילה השני שוב
אז יש שם מיעוט נוזלים וכדומה
מה תכלס הפתרון לא רוצה להתקמצן ושכל אחד יאכל כאוות נפשו אבל לפעמים נשארזה לא סלופי ג'ו אמיתי כי הבשר מפורק ולא טחון,
אבל זה טעים ברמות, במיוחד אם זה עם ערימות ברביקיו.
אז אני לא הייתי עושה את זה מסיבות בריאותיות,
אבל אם זה לא מפריע לך - אז כן, הייתי מוסיפה עוד נוזלים שלא יתייבש או ייחרך.
הדילמה הקבועה של כל עקרת בית...מה תכלס הפתרון לא רוצה להתקמצן ושכל אחד יאכל כאוות נפשו אבל לפעמים נשאר
אז אולי תכיני גם את.אמא שלי היתה מכינה מזה מיט לואוף במוצאי החג - לחול המועד
צודקת...לי חבל על מנות כל כך יפות ומושקעות בשר מספר חמש.
מה זה?סלופי ג'ו אמיתי כי הבשר מפורק ולא טחון,
אבל זה טעים ברמות, במיוחד אם זה עם ערימות ברביקיו.
בשר טחון מטוגן עם תיבול פיקנטי-מתוק. (כאמור, אני מכינה מבשר מפורק)מה זה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: