בשרי בשר בתנור. אתם תאהבו את השיטה

  • פותח הנושא java
  • פורסם בתאריך
בְּמוֹצָאֵי מְנוּחָה ... תַּרְאֵם נִסֶּיךָ עוֹשֶׂה גְדוֹלוֹת ... לִשְׁמֹעַ אֶל הָרִנָּה וְאֶל הַתְּפִלָּה

מִזְמוֹר לְתוֹדָה הָרִיעוּ לַיי כָּל הָאָרֶץ: עִבְדוּ אֶת יי בְּשִׂמְחָה בֹּאוּ לְפָנָיו בִּרְנָנָה: דְּעוּ כִּי יי הוּא אֱלֹהִים הוּא עָשָׂנוּ (ולא) וְלוֹ אֲנַחְנוּ עַמּוֹ וְצֹאן מַרְעִיתוֹ: בֹּאוּ שְׁעָרָיו בְּתוֹדָה חֲצֵרֹתָיו בִּתְהִלָּה הוֹדוּ לוֹ בָּרְכוּ שְׁמוֹ: כִּי טוֹב יְהוָֹה לְעוֹלָם חַסְדּוֹ וְעַד דֹּר וָדֹר אֱמוּנָתוֹ:

תילתן

משתמש סופר מקצוען
הייתי מתנסחת אחרת. למרות המרכאות.
״אם אתם נוהגים לאכול ירקות שורש בפסח״
ירקות שורש זה לא חמץ בשום מצב.
וחשוב מאוד לזכור לעשות את ההבדלה.
מה אסור מעיקר הדיון ומה תוספת חומרה
שלא יהיה חלילה: את אשר היתרת אסרתי ואת אשר אסרת היתרתי.
הכל נכתב ב - :)
 

אם לא תשאל איך תדע

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אם ירקות שורש זה לא ''חמץ''
אפשר להוסיף לבישול הבשר
נותן המון טעם וסופח מלח מיותר
אבל סבא שלי לא אכל ירקות שורש (כי לא היה להשיג)
שורש פטרוזיליה אוכלים
גזר (בבעלזא לא אוכלים)
שאר השורשים תלוי לפי המנהג השורשי
 

תמיש

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
נראה לכם שאפשר לעשות את הבשר בשיטה הזו בתנור - שהוא בין תנור לטוסטר אובן - של פסח ? ?
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה

שקדי

משתמש מקצוען
@java יצא ממש טעים. תודה!
את שלב הבישול החלטתי לשלב עם החימום לפני הסעודה כי היו המון שעות מכניסת החג עד שאכלנו.
יכול להיות שזו הסיבה שהבשר היה רך מדי?
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
@java יצא ממש טעים. תודה!
את שלב הבישול החלטתי לשלב עם החימום לפני הסעודה כי היו המון שעות מכניסת החג עד שאכלנו.
יכול להיות שזו הסיבה שהבשר היה רך מדי?
כיף לשמוע!
אני לא חושבת שבישול יתר עלול לגרום לבשר רך מדי,
זה כנראה קשור לפרה.
ובכלל. ׳רך מדי׳ זה ביטוי שמעולם לא נתקלתי בו בבשר.
מעניין, תמיד רוצים שזה יהיה כמה שיותר רך...
מועדים לשמחה!
 

שקדי

משתמש מקצוען
כיף לשמוע!
אני לא חושבת שבישול יתר עלול לגרום לבשר רך מדי,
זה כנראה קשור לפרה.
ובכלל. ׳רך מדי׳ זה ביטוי שמעולם לא נתקלתי בו בבשר.
מעניין, תמיד רוצים שזה יהיה כמה שיותר רך...
מועדים לשמחה!
התכוונתי מתפרק
 

efrat1

משתמש סופר מקצוען
יוצרי ai
אני מתכונן להכין בפעם הראשונה לליל הסדר לסועדים המבוגרים אסאדו עם עצם
תיבול דבש, פלפל שחור ושום בלבד
יהיה 8 שעות בתנור בחום נמוך
מקווה שיהיה מוצלח
איך יצא?
יש לי מיני אסאדו עם עצם
השריתי עם שמן שום ותבלינים והוספתי עכשיו יין
ילך בטוסטר אובן?
 

רבקה אנשין

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
@java יקרה,
הכנתי במשך החג 3 פעמים , כל פעם חלק אחר ויצא פצצה!
(מס' 5, אסאדו ו10)
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה

אספמיה

משתמש מקצוען
@java מה עושים?
הכנתי אתמול בערך 8 שעות בתנור מס 5 הוא כל כך רך שאי אפשר לחתוך אותו הוא מתפורר.
יש עצה?
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
@java מה עושים?
הכנתי אתמול בערך 8 שעות בתנור מס 5 הוא כל כך רך שאי אפשר לחתוך אותו הוא מתפורר.
יש עצה?
קררת אותו מספיק?
זה אמור אחרי כמה שעות במקרר להיות גוש פלסטלינה.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


קהילת פרוג מודה לקב"ה יחד עם כלל ישראל על חיסולו של רב המרצחים מלבנון

בְּמוֹצָאֵי מְנוּחָה ... תַּרְאֵם נִסֶּיךָ עוֹשֶׂה גְדוֹלוֹת ... לִשְׁמֹעַ אֶל הָרִנָּה וְאֶל הַתְּפִלָּה

א מִזְמוֹר לְתוֹדָה הָרִיעוּ לַיי כָּל הָאָרֶץ:ב עִבְדוּ אֶת יי בְּשִׂמְחָה בֹּאוּ לְפָנָיו בִּרְנָנָה:ג דְּעוּ כִּי יי הוּא אֱלֹהִים הוּא עָשָׂנוּ (ולא) וְלוֹ אֲנַחְנוּ עַמּוֹ וְצֹאן מַרְעִיתוֹ:ד בֹּאוּ שְׁעָרָיו בְּתוֹדָה חֲצֵרֹתָיו בִּתְהִלָּה הוֹדוּ לוֹ בָּרְכוּ שְׁמוֹ:ה כִּי טוֹב יְהוָֹה לְעוֹלָם חַסְדּוֹ וְעַד דֹּר וָדֹר אֱמוּנָתוֹ:
נקרא  11  פעמים

אתגר AI

תחל שנה וברכותיה • אתגר 117

לוח מודעות

למעלה